ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po Bogu brate samo sto izbrisa temu "FEDERER VS DjOKOVIC" a ti opet po starom! Sta uplasio si se "katanca"? Ne bih ti to bio prvi:hahaha::hahaha::hahaha:

ko je obrisao, tek sad sam skontao kad si rekla...pa ko je moderator ovde? mora da je i on pukao od muke kad je video onu bedu od noletovih rezultata naspram federerovih xD

kakav gwydion, hijeronimus bos? to prvi put vidim
Pretragom na tvom profilu "Teme zapoceo korisnik Hesse" Sa ovim zavrsavam jer ne zelim da od ove teme pravimo "svastaru" jer i suvise imam respekta prema ljudima koji nas citaju a pre svega prema Federeru, Nadalu, Djokovicu... i svim ostalim igracima cijim se uspesima i pobedama jednako radujemo. Bar se ja tako nadam. Mene svaciji uspesi vesele. Da li ti mozes takonesto reci?

Poslednja izmena:
Pretragom na tvom profilu "Teme zapoceo korisnik Hesse" Sa ovim zavrsavam jer ne zelim da od ove teme pravimo "svastaru" jer i suvise imam respekta prema ljudima koji nas citaju a pre svega prema Federeru, Nadalu, Djokovicu... i svim ostalim igracima cijim se uspesima i pobedama jednako radujemo.

pa ja ne znam kad je to bilo kad se ne secam, mora da ima vise godina...

pa ja ne znam kad je to bilo kad se ne secam, mora da ima vise godina...

Ja sam ti, moj ti, sto se veli "samouka" na racunaru a moji prvi poceci su od prije tri godine. Kao sto vidis trudim se vec tri godine pa sam znala naci "teme koje je zapoceo korisnik Hesse" Sa moje 63 godine pa nije tako ni lose. Sta kazes?:cool::cool::cool:

Ja sam ti, moj ti, sto se veli "samouka" na racunaru a moji prvi poceci su od prije tri godine. Kao sto vidis trudim se vec tri godine pa sam znala naci "teme koje je zapoceo korisnik Hesse" Sa moje 63 godine pa nije tako ni lose. Sta kazes?:cool::cool::cool:

bravo, sad sam pogledao, pa te teme su stare 5 god...a nije mi jasno zasto je hijeronimus bos otisao pod kljuc...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back