Srlesrle
Domaćin
- Poruka
- 4.966
E takvi isfolirani, koji se "hvale" tim da uvek svima kazu sta misle su najgori! Ti to prvi ne radis. Evo npr, ko zna sta mislis o meni, a cutis i tu se pravis Francuz... Sav si fin ovo ono, a secamo se oboje zasto si me otkacio na fejsu. Nikad to ne bih ocekivala od tebe...
Nemojmo da govorimo o tome ko je kakva osoba.
I da, nemas ti pojma o mom karakteru. Be good.![]()
E sad si me zeznula sa tim FBom
I ne pravim se Francuz vec Svajcarac,znas da mi je Federer omiljeni igrac
Inace,od mene se moze mnogo toga ocekivati..Onaj ko od mene i ima sta da ocekuje....Onaj ko nema-nema,sta da radim

Ooo, otkacio na fejsu...jaaw ovo su prozivke slatke![]()
Ma....Nije bila dobra i sta cu,nasao sam drugu....Ispade kao da sam Jekanu otkacio iz zivota i veze sto naravno,nije tako

Hm...
2005. godina.. klinac od 18 i po godina tera jednog Lejtona Hjuita na mec od 5 setova u ovoj istoj Australiji. Kenguru je za pobedu trebalo skoro 4 sata
Nakon par meseci Federeru je u Majamiju trebalo 5 setova i 3 i 40 minuta da se revansira tom istom klincu za ciscenje od prosle godine
Na kraju,u Montrealu Rafa tuce jednog Agasija za prvu betonsku Masters krunu
Ja bih mu pre par godina dao da cuva ovce na betonu!!!
Dooooooobroooooo,nisam mislio ozbiljno,ali moras da priznas da do pre 2 godine Rafa na betonskom GSu nije imao nikakve rezultate,mislim,previse vredne paznje
OK,mec u 5 setova jeste vredan paznje,ali ja racunam na konacni rezultat,a to je ispadanje u ovom ili onom kolu...Znas vec

smesno je sto i jeste tako.