ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E takvi isfolirani, koji se "hvale" tim da uvek svima kazu sta misle su najgori! Ti to prvi ne radis. Evo npr, ko zna sta mislis o meni, a cutis i tu se pravis Francuz... Sav si fin ovo ono, a secamo se oboje zasto si me otkacio na fejsu. Nikad to ne bih ocekivala od tebe...
Nemojmo da govorimo o tome ko je kakva osoba. ;)
I da, nemas ti pojma o mom karakteru. Be good. ;)

E sad si me zeznula sa tim FBom :p :P :P I ne pravim se Francuz vec Svajcarac,znas da mi je Federer omiljeni igrac :p Inace,od mene se moze mnogo toga ocekivati..Onaj ko od mene i ima sta da ocekuje....Onaj ko nema-nema,sta da radim :p :p :p

Ooo, otkacio na fejsu...jaaw ovo su prozivke slatke ;)

Ma....Nije bila dobra i sta cu,nasao sam drugu....Ispade kao da sam Jekanu otkacio iz zivota i veze sto naravno,nije tako :p :p :p

Hm...

2005. godina.. klinac od 18 i po godina tera jednog Lejtona Hjuita na mec od 5 setova u ovoj istoj Australiji. Kenguru je za pobedu trebalo skoro 4 sata

Nakon par meseci Federeru je u Majamiju trebalo 5 setova i 3 i 40 minuta da se revansira tom istom klincu za ciscenje od prosle godine

Na kraju,u Montrealu Rafa tuce jednog Agasija za prvu betonsku Masters krunu

Ja bih mu pre par godina dao da cuva ovce na betonu!!!

Dooooooobroooooo,nisam mislio ozbiljno,ali moras da priznas da do pre 2 godine Rafa na betonskom GSu nije imao nikakve rezultate,mislim,previse vredne paznje :p :p :p OK,mec u 5 setova jeste vredan paznje,ali ja racunam na konacni rezultat,a to je ispadanje u ovom ili onom kolu...Znas vec ;)

Xaaxaxax,bravo,bravo :D :D :D

Sta cu kad je to moja omiljena debela macketina,morao sam da mu dam i najvise slika u albumu :) :) :)

Inace,Nord,pricao sam o konacnom rezultatu,ne o problemima koje je pravio...Sto se toga tice,tesko da neko sa 18 godina moze tako da igra.

Xaaxaxax,bravo,bravo :D :D :D

Sta cu kad je to moja omiljena debela macketina,morao sam da mu dam i najvise slika u albumu :) :) :)

Inace,Nord,pricao sam o konacnom rezultatu,ne o problemima koje je pravio...Sto se toga tice,tesko da neko sa 18 godina moze tako da igra.

Pa ako cemo na konacan rezultat onda idemo jos dalje... u 2004. godinu i pobedu nad tim istim brojem 1 za 70 minuta

Tu se godine spustaju na 17 i nekih 8 meseci

E sad si me zeznula sa tim FBom :p :P :P I ne pravim se Francuz vec Svajcarac,znas da mi je Federer omiljeni igrac :p Inace,od mene se moze mnogo toga ocekivati..Onaj ko od mene i ima sta da ocekuje....Onaj ko nema-nema,sta da radim :p :p :p

Ma....Nije bila dobra i sta cu,nasao sam drugu....Ispade kao da sam Jekanu otkacio iz zivota i veze sto naravno,nije tako :p :p :p

Dooooooobroooooo,nisam mislio ozbiljno,ali moras da priznas da do pre 2 godine Rafa na betonskom GSu nije imao nikakve rezultate,mislim,previse vredne paznje :p :p :p OK,mec u 5 setova jeste vredan paznje,ali ja racunam na konacni rezultat,a to je ispadanje u ovom ili onom kolu...Znas vec ;)
Hmmm...malo si se zbunio. ;)

Da li je normalno da se mec Troickog nastavi tek u sredu?Mogu da ga gurnu na neki teren u sutrasnjem rasporedu a ne da igra dva meca istog dana.Doduse ostao je jos gem..ili dva.

Da,ali u kom kolu,razultat,rezultat :D

Sesnaestina finala jednog od dva najveca Mastersa (pomenuti Majami).. 6-3 6-3 za 70 minuta

Dakle,sve ovo pisem jer izjava da mu do prosle godine ne bi dao da cuva ovce na betonu jednostavno ne stoji... i ja sam dao primere za 2004. i 2005. kada se teniseri njegovih godina jos uvek smatraju ''mladim nadama,'' ne moram uopste da idem dalje

Ja krenuo da listam na sajtu ATP-a pa me zabolela ruka vrteci tockic misa :lol:

Za par sati ima da prsti na svakom terenu koji je iole sposoban za teniski mec ako misle da ovu gungulu rese za jedan dan i vrate se u normalu od srede

Pocetak nije mogao da bude bolji.Da je ovo bilo na vimbldonu bar bi imali vajde od onog krova, koji je prosle godine samo jednom iskoriscen, ispravite ako gresim.

SRECAN dolazak na TENISU drugarice moja...
Radosne te oci vide...
Ti si dragulj na KRSTARICI...
Imacemo direktne prenose tenisa iz Pariza i Londona u zavisnosti gdje se zaustavis...:ok::heart::heart::heart:
Drugarice moja, odavno ja setam "stazama" tenisa samo bas ne volim kad vidim da dodje do razno raznih prepirki "te koje bolji ko nije, ko je kome do kolena" itd. a to mi vidis smeta pa zato cesto dodjem anonimno. Boze kako smo ti mi cudan narod u svaku diskusiju koju pocnemo, ponekad i lepo ne mozemo je privesti kraju bez svadje, prepirke a vrlo cesto i "katanca" a to je toliko ruzno. Ja znam samo jedno za mene je NOLE-Nacionale u mom srcu broj 1(JEDAN) ali mi to nikako ne smeta da sa uzivanjem gledam Federera, Nadala a sad bogami sve vise i Davidenka i mnoge druge u nadi da nasi odu sto dalje a sto ne i do kraja? Ko to zna. Duska sto se tice T.V.-prenosa i francuzi i englezi su kao i nasa televizija prenose samo sta je njihovo. Sa velikom zeljom da tokom ove dve nedelje, uzivamo u lepom tenisu. Sto se mene tice ja cu pokusati "kupit" koji prenos sa EUROSPORTA na internetu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back