ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve videh, al' da moderator spamuje svoju temu... :eek:
Sto dovoljno govori o kvalitetu rasprave... i moderatora.

(I ovo je spam, ali ce biti obrisan, verovatno... zadire u taboo teme ovog pdf-a...)

@Najvisi Clan Foruma
Neobavezan cat je dozvoljen na temi ATP...to je tako oduvijek...da se ne bi otvarala posebna tema...

Nas dvojica imamo neki dogovor kojeg se ti sada ne pridrzavas...
Iduce pametovanje ce biti okarakterisano kao ometanje rada moderatora...

Poslednja izmena:
@Najvisi Clan Foruma
Neobavezan cat je dozvoljen na temi ATP...to je tako oduvijek...da se ne bi otvarala posebna tema...

Nas dvojica imamo neki dogovor kojeg se ti sada ne pridrzavas...
Iduce pametovanje ce biti okarakterisano kao ometanje rada moderatora...[/QUOTE]
:sad2:

Nego?!... Sta se cudis?!... Nece se valjda to tolerisati?!... :rtfm:
(Da imas kontra misljenje... tj. da pametujes...)

ovaj Davidenko će izgleda uzeti dve titule za redom, Safin počeo da igra tenis, Janko će napredovati za petnaestak pozicija a Viktor ni kriv ni dužan nastavlja da napreduje - od ponedeljka bi trebalo da je 24. :eek:

Drugari mene interesuje gde da nadjem dobre rekete za pazariti....pa ako moze neki odgovor....bilo bi super!!!!Posto zivim na NBG-U odma do moje zgrade tj. u mojoj osnovnoj skoli ima teniski teren pa bih se malo bavio rekreativno tenisom a nemam opremu!!!Ja videh dosta reketa na netu i interesuje me dali ima nekih razlika izmedju modela ili je to cisto da bi se zaradile pare!!!!

Dva tri sam video na tako lako shopu a druga dva na rafaelnadal official sajtu...

Hvala unapred

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back