nisam videla da ima snimak negde na netu... ali evo vesti i opisa meca za one koji nisu gledali
VEST - Đoković i Vemić izgubili od Nadala i Roiga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam videla da ima snimak negde na netu... ali evo vesti i opisa meca za one koji nisu gledali
meni je novak sinoć malo igrao po nervima....ali, dobro se završilo....ipak je ovaj polanski tek 225. ili tako nešto....
Nole tako pocinje sve turnire pa je sve bolji<sto turnir odmice i on ga osvoji>![]()
nadam se da si u pravu...jeste dečko odigrao najviše mečeva od svih tenisera ove godine ida je malo splasnu, ali...nadajmo se boljem.
ovo nije novak kakav je pre bio.

pricalice, pcelice,ne ljuti se na ovaj dodatak, evo Nole pobijedi Mihaela Juznog sa pola svojih mogucnosti.![]()

pricalice, pcelice,ne ljuti se na ovaj dodatak, evo Nole pobijedi Mihaela Juznog sa pola svojih mogucnosti.![]()

ne ljutim se, nego se radujem...ali, sad mu dolazi koji ono beše....? a, da - rodik.
navijaćemo zdušno.![]()
Pcelice,idi na forumu:Nadprirodne pojave i misterije, tema "vase reakcije"
Dobar odgovor , reci da nije...![]()

evo lepe vesti za nas fanove Rafe i Noleta - ova dvojica će biti dubl partneri u Sinsinatiju![]()

Sto mu to cestitas,nije mi jasno.Bravo za Federera!...
Sve cestitke...

Sto mu to cestitas,nije mi jasno.![]()

evo lepe vesti za nas fanove Rafe i Noleta - ova dvojica će biti dubl partneri u Sinsinatiju![]()