ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А шта вас двојица мислите да Федерер и Рафа падну на 2 и 3 позицију ради НОЛЕТА ;)???!!!

@Boris 1
Novak ima konstantan pad za razliku od Federera...
Federerov pad je kada izgubi finale Grand Slam-a...a Novakov pad je kada ispane u trecem ili cetvrtom kolu Grand Slam-a...
Moras priznati da se ti padovi ne mogu poredjivati...

Generalno se ta dva tenisera ne mogu poredjivati...
Jedina stvar koja stoji je da obojica igraju lijep i dobar tenis...ali zna se ko igra bolji...

Osim toga...objasni ti meni kakve ima vajde Novak od toga sto je igrao sjajno protiv Nadala kada je izgubio...?
Kakve ima vajde sto je dobio Federera 2 puta kada mu ovaj bjezi nekoliko hiljada bodova...?

I od kad je Novak favorit na Roland Garros-u? Ili na Wimbledon-u? Je li igrao kad finale tih turnira? Ne bih rekao...

Vidim isto da potcjenjujes Soderlinga...a Soderling je oduvao kralja sljake...
Nema tu nikakve price o povredi...Nadal je igrao mec odlicno...Soderling je igrao bolje...
Taj Soderling nije osvojio Roland Garros samo zato sto se sreo sa Federerom...ista stvar se ponovila i na Wimbledon-u(dosao bi barem do polufinala da se nije sreo sa Federerom)...

@Boris 1
Federerov pad je kada izgubi finale Grand Slam-a...a Novakov pad je kada ispane u trecem ili cetvrtom kolu Grand Slam-a...

Jedina stvar koja stoji je da obojica igraju lijep i dobar tenis...ali zna se ko igra bolji...

Osim toga...objasni ti meni kakve ima vajde Novak od toga sto je igrao sjajno protiv Nadala kada je izgubio...?
Kakve ima vajde sto je dobio Federera 2 puta kada mu ovaj bjezi nekoliko hiljada bodova...?

I od kad je Novak favorit na Roland Garros-u? Ili na Wimbledon-u? Je li igrao kad finale tih turnira? Ne bih rekao...

Nema tu nikakve price o povredi...Nadal je igrao mec odlicno...Soderling je igrao bolje...
Taj Soderling nije osvojio Roland Garros samo zato sto se sreo sa Federerom...ista stvar se ponovila i na Wimbledon-u(dosao bi barem do polufinala da se nije sreo sa Federerom)...

Slazem se osim sa ovim poslednjim, daj bre kako mozes to da kazes, Nadal je igrao lose, da je to bio pravi nadal ovaj ne bi uzeo vise od 10 gemova!!!!!

Grizly prestiž je dobiti Federera pa bila razlika i milion bodova...Ne možeš osporavati Novakove pobede...Ako ćemo tako, znaš kad bi Federer uzeo poslednja dva finala GS da je Nadal igrao kako zna da igra...Nikad, pa ni tad...

@Giovanna
Po meni nije dovoljna satisfakcija da pobijedim najboljeg...vec valjda da budem najbolji...ali ovdje je ocigledno sistem - daj sta das...

Kafeljnikov ima mnogo bolji skor od svih tenisera u medjusobnim susretima sa Federerom...ne vjerujem da je zadovoljan sa tim skorom...ili ako i jeste, onda je samo zadovoljan time...

Nije nikad bila bitna jedna bitka...bitan je bio rat...
Ako je Pirova pobjeda ono cime se treba hvaliti...onda treba da je prozovu Novakova pobjeda...

Znam kada bi Federer osvojio posljednja 2 finala....
Finale Roland Garros-a mozda ne bi osvojio ove godine...ali bi iduce...
A finale Wimbledon-a bi osvojio i ovako i onako...

Mislis li da ce Nadal da se vrati? Ja mislim da hoce...i to jaci nego ikad...
Sta mislis ko ce da osvoji iduci Roland Garros? Ja mislim da ce Federer...

Jedino postoji jedna velika istina a to je da Federer ima kompleks Nadala...on je sam kriv za to...
Mislim da Nadalu upravo ta ``sitnica`` daje prevagu a ne njegova igra...

A kako je Federer stekao taj kompleks?!...e o tome bismo mogli rasprijedati danima...i postoji mali milion teorija...od kojih nije jedina ta - pa Nadal igra sjajno(Nadal igra daleko od sjajno, zato ga i nije bilo na posljednja 2 Grand Slam-a)...

Ljudi Nadal kad se vrati nece biti stari Nadal. Nece on pasti i ispasti iz TOP 10, ali nece to biti vise isti igrac ko pre. Osvojice on jos Mastersa i mozda jos neki GS, ali ne verujem da ce biti u stanju da izdrzi meceve od pet sati. Lepo je ovde neko reko najvazniju stvar koja razlikuje njega i Federera.

Jedino postoji jedna velika istina a to je da Federer ima kompleks Nadala...on je sam kriv za to...
Mislim da Nadalu upravo ta ``sitnica`` daje prevagu a ne njegova igra...

Stvarno? :mrgreen:

@tsartsaris
Ako neko gubi od nekoga...to ne znaci da ima kompleks od istog:D

Roger mozda propusti Montreal- http://www.680news.com/news/sports/more.jsp?content=s081889720

A u tenisu nema ekonomske krize- nagradni fond na USO-u povecan za milijuncic. :) http://www.usopen.org/USOpen/Global/News/News/2009/07/07/2009_US_Open_Base_Prize_Money_Increases.aspx

To se nece desiti...
Jer Novak ne radi na sebi dovoljno...

Ти знаш колико он ради на себи...човјек ангажовао новиг кондиционог тренера и ти опет констатујеш да не ради довољно на себи ;).

Гризли ти данас причаш једно,а сутра друго ;).

@Boris 1

Само да ти набрзака одговорим.
Ако не видиш поенту онда је и безнадежно да ти је цртам.
Све то горе у мом посту речено има везе са тим да НОЛЕ ипак игра првокласни тенис и да је такав однос снага њега и Федерера.
Видиш...ти си у свој овој причи занемарио то да је Федерер почетком ове године бјежао свих 20 МАЛИ,мајушних БОДОВА НОЛЕТУ ;).
То је поента и сврха приче коју ти изгледа не желип да поменеш.
Не бих рекао да је баш толика разлика у квалитету...зар не ;)!?

Посљедица НОЛЕТОВОГ пада на листи је АО и његова предаја из здравствених разлога.

@M-M
Ova druga recenica je vezana za Rodika i Federera...i nemoj da je mijesas u ovu pricu:D

A prvi dio je nazalost istinit...

I uostalom sta ti pricas o krizi?...ti si najmanje pozvana za to...
Sjecas li se da si mi poklonila zlatni sat za rodjendan:mrgreen: :plez:

Ти знаш колико он ради на себи...човјек ангажовао новиг кондиционог тренера и ти опет констатујеш да не ради довољно на себи ;).

Гризли ти данас причаш једно,а сутра друго ;).

Normalno da znam...jer mi je drag teniser i pratim ga...

Koraci napretka su mu tako sitni da se jedva vide...
Popravio se fizicki...a na mrezi nema pojma...opet se vratio na staro...

Ja bih volio da kazem da je Novak najbolji ali on to nije...
Prica o 20 poena nema veze sa mozgom...to samo moze da bude utjeha...
Isto ti je da li si na 20 poena ili na 20 hiljada poena ako drzis isto mjesto...
Najgora je stvar sto Novak cak nije ni zadrzao svoje mjesto...a Rodzer je napredovao za jedno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back