Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта вас двојица мислите да Федерер и Рафа падну на 2 и 3 позицију ради НОЛЕТА???!!!
@Boris 1
Novak ima konstantan pad za razliku od Federera...
Federerov pad je kada izgubi finale Grand Slam-a...a Novakov pad je kada ispane u trecem ili cetvrtom kolu Grand Slam-a...
Moras priznati da se ti padovi ne mogu poredjivati...
Generalno se ta dva tenisera ne mogu poredjivati...
Jedina stvar koja stoji je da obojica igraju lijep i dobar tenis...ali zna se ko igra bolji...
Osim toga...objasni ti meni kakve ima vajde Novak od toga sto je igrao sjajno protiv Nadala kada je izgubio...?
Kakve ima vajde sto je dobio Federera 2 puta kada mu ovaj bjezi nekoliko hiljada bodova...?
I od kad je Novak favorit na Roland Garros-u? Ili na Wimbledon-u? Je li igrao kad finale tih turnira? Ne bih rekao...
Vidim isto da potcjenjujes Soderlinga...a Soderling je oduvao kralja sljake...
Nema tu nikakve price o povredi...Nadal je igrao mec odlicno...Soderling je igrao bolje...
Taj Soderling nije osvojio Roland Garros samo zato sto se sreo sa Federerom...ista stvar se ponovila i na Wimbledon-u(dosao bi barem do polufinala da se nije sreo sa Federerom)...
Jedino postoji jedna velika istina a to je da Federer ima kompleks Nadala...on je sam kriv za to...
Mislim da Nadalu upravo ta ``sitnica`` daje prevagu a ne njegova igra...
@tsartsaris
Ako neko gubi od nekoga...to ne znaci da ima kompleks od istog![]()
http://www.usopen.org/USOpen/Global/News/News/2009/07/07/2009_US_Open_Base_Prize_Money_Increases.aspxTo se nece desiti...
Jer Novak ne radi na sebi dovoljno...
@Boris 1
Novak ima konstantan pad za razliku od Federera...
Federerov pad je kada izgubi finale Grand Slam-a...a Novakov pad je kada ispane u trecem ili cetvrtom kolu Grand Slam-a...
Moras priznati da se ti padovi ne mogu poredjivati...
Generalno se ta dva tenisera ne mogu poredjivati...
Jedina stvar koja stoji je da obojica igraju lijep i dobar tenis...ali zna se ko igra bolji...
Osim toga...objasni ti meni kakve ima vajde Novak od toga sto je igrao sjajno protiv Nadala kada je izgubio...?
Kakve ima vajde sto je dobio Federera 2 puta kada mu ovaj bjezi nekoliko hiljada bodova...?
I od kad je Novak favorit na Roland Garros-u? Ili na Wimbledon-u? Je li igrao kad finale tih turnira? Ne bih rekao...
Vidim isto da potcjenjujes Soderlinga...a Soderling je oduvao kralja sljake...
Nema tu nikakve price o povredi...Nadal je igrao mec odlicno...Soderling je igrao bolje...
Taj Soderling nije osvojio Roland Garros samo zato sto se sreo sa Federerom...ista stvar se ponovila i na Wimbledon-u(dosao bi barem do polufinala da se nije sreo sa Federerom)...
Pa,ako se Mirka poradja..To je onda totalno OK,jembes jedan turnir...A ionako ce i posle njega biti prvi![]()
![]()
![]()
Ma bole ga brigeMene samo brine da posle toga ne padne do kraja godine na 5.mesto,ne zbog toga sto ne zna,no sto nece moci da spava od deteta
![]()
!Ти знаш колико он ради на себи...човјек ангажовао новиг кондиционог тренера и ти опет констатујеш да не ради довољно на себи.
Гризли ти данас причаш једно,а сутра друго.
@M-M
Ova druga recenica je vezana za Rodika i Federera...i nemoj da je mijesas u ovu pricu
A prvi dio je nazalost istinit...
I uostalom sta ti pricas o krizi?...ti si najmanje pozvana za to...
Sjecas li se da si mi poklonila zlatni sat za rodjendan![]()
![]()

@Uros_92
E to je vec sitnis...
Toliko mogu i ja da iskesiram
Za znacajnije investicije...ulagivacemo se M-M...![]()