ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko ziv ovde ne ocekuje pobedu Rafe vise od mene ali sa Skotom nema zajebancije... mnogo bih vise voleo da je u finale usao Fed pa da dobije jos jednu lekciju

Ako bi poredili uspehe dva igraca pred mec Rafa bi samleo svakog protivnika osim Feda.. ali nije uvek tako

Posrnuli Rodzer Federer uskoro ce pasti na trece mesto vecite liste pobednika Mastersa... Rafa se popeo do brojke 13 i uskoro ce zajedno sa Fedom na 14 ali ih je ostvario iz daleko manje pokusaja

Andre... za tebe sam navijao kao manijak ali uskoro ces gledati u ledja velikom Spancu po broju Masters titula :mrgreen::mrgreen:

Boga mi,decak se anvadio na titule kao nezdrav :)

Svaka cast Rafi,resio je izgleda da ove godine proba nesto sto do sada niko,pa ni Federer nije...Da osvoji sve sto iole vredi tokom godine :D

Naravno,nadam se da ce buduci tata imati resenje,makar na Vimbldonu i US Openu ;)

Boga mi,decak se anvadio na titule kao nezdrav :)

Svaka cast Rafi,resio je izgleda da ove godine proba nesto sto do sada niko,pa ni Federer nije...Da osvoji sve sto iole vredi tokom godine :D

Naravno,nadam se da ce buduci tata imati resenje,makar na Vimbldonu i US Openu ;)
i ja se nadam. naravno, uz nadu da je novak taj buduci tata... buducnost je sirok pojam... :D a ja izgleda pravi navijac... :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen:

Hocemo li nazdraviti u znak zahvalnosti Rafi? :pivce:

:hvala: :pivce: :zurka:

Poslednja izmena:
sad mi se izvini sto mi se izvinjavas! :lol:

a nadam se da nije trudna... mada, kako je novak izgledao na poslednjem mecu..... :lol:
ne, stvarno se nadam da je van terena sve ok (bar kolko-tolko)...

Poslednja izmena:
Gledajuci raspored Mastersa za ovu godinu,Rafa bi bez vecih problema vec nakon Madridskog trebao disati za vrat Andreu Agasiju u svojoj petoj zvezdanoj godini na ATP turu i sa jos ne navrsene 23 godine!! Nakon toga,bilo bi logicno da osvoji bar jos jedan od 4 koja ce se igrati i u velikom stilu srusi velikog Amerikanca,odnosno da se izjednaci sa njim nakon frapantno manje odigranih turnira.

Naravno,Majami cuvam kao rezervu posto ce on naci neki motiv da i tamo grize na svaku lopticu

Poslednja izmena:
Igra ovaj Rafa kao masina, alal vera. Covek postavlja nove standarde igre, sa skoro stonoteniskim forhendom koji malo protivnika ume da vrati kako treba. Preciznost i kontrola lopte odlicni, cak je i na mrezi veoma dobar. Vise nije uopste u pitanju da li ce oboriti sve rekorde, pitanje je samo kada, za godinu, dve, tri?
Jedino sto preostaje svima ostalima je da uzmu casove kod Rafe i da se prilagode njegovom stilu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back