ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pepe Imaz neka vidi ljubav... sa drvetom. Npr.
Moze i za preCednika, sto da ne, sve smo probali po vise puta, pa nista, opet isti ljudi ili sta li su vec, mozda bi nam bolje bilo.
Uf, pogresih temu.
Mrzi me da brisem. Pa i tenis je politika.

- - - - - - - - - -

koe ovaj momak sa zarom u ocima i vatrom u rukama?

igra ko da je br1 jbt.

Pa to je Nole!

pricamo ja i tiem vcrs, i on mi kaze: brt jesi video ovog ludaka? pa ovo je nemoguce dobiti.

ja mu kazem; jeste brt trhieme video sam. to ti je 1 od 10 najboljih sportista svih vremena. nie nasa igra sa njim.

ti samo vredno vedzbaj. treniraj. napreduj.

jednog dana kada ova zver resi da batali tenis.... onda cemo da dominiramo.

dobar je moj brt. samo, mnogo ide na snagu. a kontrola je keva....

A sta cemo onda sa Pepe Imazom? Hoce onda i za to biti kriv? Msm kada osvoji RG?

nzm dal si primetio, ali ne bavim se ja gmazom. ni ovom sto je za pod mac, ni caletom, ni burazerom, ni kevom (NJU MAX GOTIVIM).

samo ja i moj brt. od kako je sa 16 izgubio oba singla protiv belgije, a ja video da je to sledeci najveci svih vremena.

mnogo, mnogo, krvi smo od tada prolili. hiljadu x je meni pretesko bilo gledati, a moj brt je morao igrati.

zato moj brt sad ima pola milirade svacega, a meni drago zbog njega.

nzm dal si primetio, ali ne bavim se ja gmazom. ni ovom sto je za pod mac, ni caletom, ni burazerom, ni kevom (NJU MAX GOTIVIM).

samo ja i moj brt. od kako je sa 16 izgubio oba singla protiv belgije, a ja video da je to sledeci najveci svih vremena.

mnogo, mnogo, krvi smo od tada prolili. hiljadu x je meni pretesko bilo gledati, a moj brt je morao igrati.

zato moj brt sad ima pola milirade svacega, a meni drago zbog njega.

ma primjetio sam, zato te i pitam.

Ja to vise onako-indirektno radi onih sto se njiem bave.

I meni je drago sto oma vise od pola miliJarde necega.

mislim da nema frku zato sto nema sta da izgubi. On je autsajder...on ce sadanemilice udarati lopticu.

- - - - - - - - - -

pratim mec preko engleza...odusevljeni su NOLETOM...svi navijaju za njegovu titulu. prijatno sam iznenadjem ponasanjem i ushicenjem moderacije.

- - - - - - - - - -

...sta sam rekao :lol:...lupa ju kao na treningu :malav:

iako nismo planirali sex danas, dobicemo ga ipak. i to not in good way.

mora nadjem nacin da zagotivim mladog nemca. inace mi sleduje teska decenija. :think:

Dopada mi se tvoj post.
Verujem da ti vremenom nece biti tesko da zagotivis Sasu, jer ja sam ga slusala u emisiji Uncovered kako prica, a prica pametno, ima cilj kojeg se drzi. Ima plan od kojeg ne odstupa.
Mada mnogi kazu da je od njega bolji Tim, mislim da je ipak bolji Sasa.

Ima vise strpljenja. To Tim tek treba da nauci. Kad bih vam rekla da sam nekako znala da ce Sasa pobediti, ne bi mi verovali, mozda bi pale teske reci na moj racun, ali zaista sam imala taj osecaj dezavua, da se to dogodilo, mada se nikad nisu sreli do sada.

Poslednja izmena:
na skali od 1 do beskonacno, kolika je frka zverevu sad :D

Nisam videla ni sekundu da je bio u frci. Igrao je svoju igru, umirio Novaka koji nije imao ideju kako da mu vraca one duboke loptice. A o servisu da i ne pricamo.
O njegovoj brzini bez obzira na visinu.
On je pravi predstavnik novog talasa.
Ja Novaka volim, ali vreme ide. On sutra puni 30 i ne verujem da ce igrati jos pet godina.
Sada je na Kecu da pokaze sta ume. A cula sam da ume dosta.
Jos je i '99-to godiste i nadam se da ce on pokusati da zameni Novaka.
To sto je Novak uradio i sto ce i dalje, bar se nadam, do sledecih OI uraditi, ostace zabelezeno u teniskoj istoriji.
To sto je Novak uradio ne moze svako i to svako ko iole voli tenis - mora da postuje, ako ga vec ne gotivi.

Čestike Saši Zverevu, želim mu što pre neko veliko finale sa Timom :D

Rafa je već u istoriji, niko do sada nije osvojio 10 puta jedan turnir, a on je ove godine to uradio dva puta.

Da li će, ili neće to uspeti i na RG ? Kao što vidite, u sportu se nikad ne zna.
Ja se nadam da hoće :D

Back