ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Фин италијански. За оне који га не говоре, репортер му је поставио питање везано за тренера и каквог тражи, шта треба да поседује идеални.

Новак одговара да тренера тренутно нема, у процесу сам потраге за особом која није само добар тренер, већ и својим карактером може да се уклопи и прихвати моју визију и филозофију живота. Није лако пронаћи правог, али нисам ни у нарочитој журби да га нађем. За сада сам задовољан оваким начином са својим братом, који има довољно времена да буде и разговара самном. Добро сам, стрпљив сам и наћи ћу неког сигурно

Hvala za prevod :)

Cim je isutirao sve iz tima, poceo je da igra kao covek :lol: Cak ni gurua vise nema na tribinama, grli drvece negde :lol:

Ko god pobedi nece stici da se odmori. Los su raspored napravili, trebalo je njih dvojicu prve da stave, cak sta vise da ih stave pre podne. Ovako ce taman da se ohlade od meca, pa ko je pobednik morace da igra ponovo. Veliki je rizik od povrede u takvim situacijama.

Mislim da ovo Djokovicu ne ide na ruku, jer on mentalno nije jos uvek tamo gde treba da bude.

Navikli su oni na takve stvari. Nije ovo prvi put da se tako nešto dešava, samo što je Tim onda u velikoj prednosti :super:

Navikli su oni na takve stvari. Nije ovo prvi put da se tako nešto dešava, samo što je Tim onda u velikoj prednosti :super:

Naravno da su navikli, ali nije naivno za organizam. Postoji nacin kako se telo hladi/zagreva kod takvih napora i potreban period oporavka do sledeceg napora.

Ne bih rekla da je Tim u velikoj prednosti, jer mec sa Nadalom je po njega bio i fizicki i mentalno iscrpljujuc. Da nije od starta krenuo agresivno i ofanzivno, sada bi smo gledali Nadala u polufinalu. U prednosti svakako jeste, ali ne velikoj, pitanje je koliko je uspeo da se odmori. Mec sa Rafom je bio van dosadasnjih Timovih sandarda igre.

Naravno da su navikli, ali nije naivno za organizam. Postoji nacin kako se telo hladi/zagreva kod takvih napora i potreban period oporavka do sledeceg napora.

Ne bih rekla da je Tim u velikoj prednosti, jer mec sa Nadalom je po njega bio i fizicki i mentalno iscrpljujuc. Da nije od starta krenuo agresivno i ofanzivno, sada bi smo gledali Nadala u polufinalu. U prednosti svakako jeste, ali ne velikoj, pitanje je koliko je uspeo da se odmori. Mec sa Rafom je bio van dosadasnjih Timovih sandarda igre.

To stoji da je napor za organizam.
Samo da ne bude opet kiše i sve poremeti.

Uzmi u obzir da je Tim zadnjih 15 dana igrao 2 finala sa Rafom - Barselona i Madrid,
i sad ga pobedio u četvrt-finalu, ima nešto u njemu ipak, verujem. I volja i želja, veliki motivi.
Mislim da je ovo njegova velika prekretnica, ako je dobro iskoristi, otvoren mu je put za dalje.

Poslednja izmena:
gledacete.

kad se povuce skroz federer.

i nadal.

i novak.

i eventualno kad se namesti da neko od njih trojice mora igra 2 meca u 1 danu. mada, tolika je razlika u kvalitetu, da ni ovo nije problem.

p.s. napenalim. :D

Poslednja izmena:
naravno da su namestili. uvek protiv srba. a protiv noleta jos duplo toliko.

al nista im ne vredi. mi smo narod najstariji. oni kad su rukama, na nasem dvoru zlatnim viljuskama. boc, boc.

Ako mozes, postavi taj klip, taj mali delic filma.
Ja ne mogu, ne znam sa telefona...

Sasa je sjajan. Malo je stao u drugom setu, sto je Dzon iskoristio u taj breku, gde je bio servis majstor... a znamo da je upravo to.
Nadam se da ce pobediti Sasa.

teska je scena. bolje ovako u humoristickoj interpretaciji.

nego, jesam vam pricao kad smo ja i novak sreli tiema u parisu i objasnili mu da kul je snaga, al kontrola je keva...

U pravu si za nepostavljanje klipa. Neka. Bolje je samo ovako.
E neka ste Tiemu objasnili. :)

- - - - - - - - - -

Jedva, ali jedva cekam vecerasnji mec!!!

- - - - - - - - - -

Mislim na mec Novak protiv Dominika. Mislila sam da sam na Novakovoj temi.
Kad sam gladna nisam sva svoja.

Ko to kaze, ko to laze, Srbija je mala (to kaze premijer/izabrani predsednik),
Nije mala, nije mala, Novaka nam dala!!! ;)

- - - - - - - - - -

Odbrojavanje pocinje... jos malo...
Novak Djooookoviiiiiiiic vs Dominik Tiiiiiii(e)mmmmmm...

Poslednja izmena:

Back