ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da se razumemo, Fabia mnogo gotivim.
Zbog obaveza nisam mogla da gledam njega i Sasenjku.
Ipak sam navrat-nanos nekako stigla na Novaka i Bautistu.
Da li ga je to Novak brejknuo, ili me je sunce udarilo u glavu?
Jeste, bio je brejk. ;)

...sutra je opet mec u glavi. Danasnja igra je bila vise nego dobra. Mec je odigran takticki savrseno. Znao je da igra sa defanzivcem i isprovocirao ga je u ofanzivu. Razmjena loptica sa NOLETOVE strane je bila savrsena. Veoma oprezna igra. Zadovoljan sam.

Sutra ce sve da se slomi...ako pobjedi, uzima turnir!

Necu nista da pisem o Novaku, sve ste videli.
Da ne izmalerisem.
Sutra Martin del Potro preko puta njega.

Tim me izludjuje. Kvalitetniji je od Kverija, valjda ce mu uspeti da ga pobedi.
Ipak taj brejk.
Hocu da gledam mlade tenisere u zavrsnici turnira.

Nisam znala da se penzionisao Huan Monako.
Sto ne volim kada samo tako odu sa scene, bez najave.

- - - - - - - - - -

I da, zao mi je sto u Rimu nema Kirijosa.

...sutra je opet mec u glavi. Danasnja igra je bila vise nego dobra. Mec je odigran takticki savrseno. Znao je da igra sa defanzivcem i isprovocirao ga je u ofanzivu. Razmjena loptica sa NOLETOVE strane je bila savrsena. Veoma oprezna igra. Zadovoljan sam.

Sutra ce sve da se slomi...ako pobjedi, uzima turnir!
ne lupaj, agut je pokraden u ključnom momentu

Slažem se fenomenalan tenis. Ja sam prebacivala malo Nadal, a malo više Tim :D
Drago mi je da je uspeo :klap: ali nije mi drago što će sutra opet na Rafu :aha:

Mislis da Tim ima neke sanse protiv Rafe?
70:30 u Rafinu korist.
Bas me zanima kako je na kladionicama.

Nesto mi smeta kod Sema Kverija.
Solidan je igrac, zna da iznenadi. Ali, ne volim taj stil igre.
Mozda mu podsvesno ne oprastam pobedu nad Novakom.
Ali, bio je dobar tenis.
Tim mi je licio na zvrka (naravno ne u pezorativnom znacenju), koji se neprekidno kretao po terenu.
Mnogo mi se svidja njegova igra.

ne lupaj, agut je pokraden u ključnom momentu

Stvarno je bilo frustrirajuce za Bautistu, ne znam kako je reagovao kad je video na snimku posle meca da je bio aut, da je izgubio poen, greskom sudija.
Taj mladic je zaista posten kao 'lebac, stvarno fer igrac, sad mi je nekako ostala senka nad njihovim danasnjim mecom, zbog toga.
Mada je i Nole koliko puta bio ostecen od strane sudija. To je tako u sportu.
Ali, Novak nije danas bio kriv za taj poen. Kriv je linijski i glavni sudija, koji nisu videli da je bio aut.
A tog sudiju sam danas prvi put u zivotu videla.
Zaista je tesko u danasnje vreme i na sljaci proveriti gde je pala loptica, zato sto teniseri tako blizu salju lopte ka linijama, ciste ih, nije lako videti kad je loptica tako brza i ne moze se dobro videti trag, pogotovo sto sljaka nije bas dobra i ravnomerno postavljena. Tako bar kazu teniseri.
Zato bih i na sljaci postavila sokolovo oko.

Poslednja izmena:
Mislis da Tim ima neke sanse protiv Rafe?
70:30 u Rafinu korist.
Bas me zanima kako je na kladionicama.

Nesto mi smeta kod Sema Kverija.
Solidan je igrac, zna da iznenadi. Ali, ne volim taj stil igre.
Mozda mu podsvesno ne oprastam pobedu nad Novakom.
Ali, bio je dobar tenis.
Tim mi je licio na zvrka (naravno ne u pezorativnom znacenju), koji se neprekidno kretao po terenu.
Mnogo mi se svidja njegova igra.

Ne mislim, Rafa je apsolutni favorit, zato mi je i žao da u ovoj fazi igra sa Rafom, a volim ih obojicu :D

Kveri je uvek bio OK po meni, ali neki iako dobri igrači nekako ne uspevaju da se probiju u sam vrh.

Poslednja izmena:
Zaista je tesko u danasnje vreme i na sljaci proveriti gde je pala loptica, zato sto teniseri tako blizu salju lopte ka linijama, ciste ih, nije lako videti kad je loptica tako brza i ne moze se dobro videti trag, pogotovo sto sljaka nije bas dobra i ravnomerno postavljena. Tako bar kazu teniseri.

Tereni su isti za sve, samo se Djoković onoliko glasno žalio.
Pa onda rasprava sa sudijom oko opomene za vreme.

Sokolovo oko i na šljaci je jedna od novina koja se planira u tenisu, dala sam link pre neki dan.

Jeste li zapazili jedan kuriozietet ? Ni juče ni prekjuče Pepe nije bio sa Markom, a Đoković počeo da igra bolje :lol:

Stvarno je bilo frustrirajuce za Bautistu, ne znam kako je reagovao kad je video na snimku posle meca da je bio aut, da je izgubio poen, greskom sudija.
Taj mladic je zaista posten kao 'lebac, stvarno fer igrac, sad mi je nekako ostala senka nad njihovim danasnjim mecom, zbog toga.
Mada je i Nole koliko puta bio ostecen od strane sudija. To je tako u sportu.
Ali, Novak nije danas bio kriv za taj poen. Kriv je linijski i glavni sudija, koji nisu videli da je bio aut.
A tog sudiju sam danas prvi put u zivotu videla.

mene čudi da novak nije reagovao i ispravio grešku sudija...bar je ranije tako radio i postao poznat kao fer plej igrač

Mislim da nije video, nije da ga branim.
Da je video, mozda bi i reagovao.
Nikad to necemo saznati.
Velika greska sudija.
Kad sam videla da Bautista trazi da sidje sudija i da pogleda trag, iznenadila sam se, jer on proveru tako retko trazi.

Zivota mi moga, nista nisam primetila, zato sam se i iznenadila kad je Bautista pozvao sudiju da pogleda, a aut zaista nije bio mali.
Ali, to je gotovo.
Nadam se da ce danas tereni postepeno da se zagrevaju, da ce tenis biti sve bolji, do vecerasnjeg susreta Novaka i Delpa.
Videcemo.

Kako mi ne daju da Kiki dam reputaciju, jer sam istrosila iste, mogu samo da napisem sto sam i ranije pisala da je Fabio uvek bio moj miljenik.
Pojavio se 2004., uvek je bio svoj i interesantan.
Veliki talenat, ali njegova buntovna priroda je ucinila svoje.
Voli da pobedjuje bolje rangirane, teniser koga nosi motivacija.
Ali kad je nema, onda kao da se nekako zatvori, nadrnda kad mu ne krene dobro i onda odustane.
I sada lepo izgleda, a kad sam ga prvi put videla, secam se da sam pomislila da lici na pravog rimskog patricija, sa onakvim licem, kosom, bradom, kad je pusti...
Zaista lep, zgodan covek.
Kao i Felisijano.

Danas se javno odricem Vavrinke (lici na mog bivseg), ne samo zbog toga sto je skratio onako lepo ime, vec i zbog toga sto je jos uvek u vezi sa Donnom, koja me uzasno nervira. Kad sam vec kod i oko Vavrinke.
Mislim da je upravo stagnirao u igri zbog nje.
A ona kao teniserka, pa to je smejurija.
Izvinjavam se sto pominjem zenu teniserku, na muskoj tenis temi.

Back