Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
ono kad protiv aguta igras iz prvog reda tribina...
Ma samo opusteno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ono kad protiv aguta igras iz prvog reda tribina...
I da, zao mi je sto u Rimu nema Kirijosa.
Dominik, hajde!
Sjajan tenis gledam.
Tako je, Dominik ide dalje. Bas volim!
Zasluzio je ovo. Jer se ne boji.
ne lupaj, agut je pokraden u ključnom momentu...sutra je opet mec u glavi. Danasnja igra je bila vise nego dobra. Mec je odigran takticki savrseno. Znao je da igra sa defanzivcem i isprovocirao ga je u ofanzivu. Razmjena loptica sa NOLETOVE strane je bila savrsena. Veoma oprezna igra. Zadovoljan sam.
Sutra ce sve da se slomi...ako pobjedi, uzima turnir!
Baš tako, taj je davno rekao adios tenis.monaco je samo ozvanicio ono sto je uradio fakat pre neku godinu.
Slažem se fenomenalan tenis. Ja sam prebacivala malo Nadal, a malo više Tim
Drago mi je da je uspeoali nije mi drago što će sutra opet na Rafu
![]()
ne lupaj, agut je pokraden u ključnom momentu
Mislis da Tim ima neke sanse protiv Rafe?
70:30 u Rafinu korist.
Bas me zanima kako je na kladionicama.
Nesto mi smeta kod Sema Kverija.
Solidan je igrac, zna da iznenadi. Ali, ne volim taj stil igre.
Mozda mu podsvesno ne oprastam pobedu nad Novakom.
Ali, bio je dobar tenis.
Tim mi je licio na zvrka (naravno ne u pezorativnom znacenju), koji se neprekidno kretao po terenu.
Mnogo mi se svidja njegova igra.
ne lupaj, agut je pokraden u ključnom momentu
Zaista je tesko u danasnje vreme i na sljaci proveriti gde je pala loptica, zato sto teniseri tako blizu salju lopte ka linijama, ciste ih, nije lako videti kad je loptica tako brza i ne moze se dobro videti trag, pogotovo sto sljaka nije bas dobra i ravnomerno postavljena. Tako bar kazu teniseri.
Zato bih i na sljaci postavila sokolovo oko.
Stvarno je bilo frustrirajuce za Bautistu, ne znam kako je reagovao kad je video na snimku posle meca da je bio aut, da je izgubio poen, greskom sudija.
Taj mladic je zaista posten kao 'lebac, stvarno fer igrac, sad mi je nekako ostala senka nad njihovim danasnjim mecom, zbog toga.
Mada je i Nole koliko puta bio ostecen od strane sudija. To je tako u sportu.
Ali, Novak nije danas bio kriv za taj poen. Kriv je linijski i glavni sudija, koji nisu videli da je bio aut.
A tog sudiju sam danas prvi put u zivotu videla.
Zaista je tesko u danasnje vreme i na sljaci proveriti gde je pala loptica, zato sto teniseri tako blizu salju lopte ka linijama, ciste ih, nije lako videti kad je loptica tako brza i ne moze se dobro videti trag, pogotovo sto sljaka nije bas dobra i ravnomerno postavljena. Tako bar kazu teniseri.
Zato bih i na sljaci postavila sokolovo oko.