ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Počinje Dubai i za tenisere :)

Program sutra otvara Marko Đoković na centralnom terenu. On od 11 sati igra protiv Golubjeva. Novak na tom istom terenu počinje odbranu titule protiv Nemca Štebe, ne pre 16 po našem vremenu.

I to su svi naši teniseri koji će igrati sutra.
Sve ovo sam htjela da napisem ali nas MODERATOR je bio vredniji .
Ha, ha, ha...Salim se ...
119074_markodjokmm2_f.jpg

Izgubi Marko. Koliko sam mogao da primetim, servis mu je loš... Na stranu to što mu je procenat ubačenog servisa bio oko 50%, ne može se očekivati mnogo ukoliko vam je procenat osvojenih poena na prvi servis manji od 50%. Morao bi malo da poradi na tom segmentu.

Novak teže nego što se očekivalo, ali ipak prođe u drugo kolo.

Janko bi sutra trebalo na teren posle 12:30 Kako igra na terenu 1, mislim da neće biti prenosa (bar je kod žena prenosa bilo samo sa centralnog terena). Malo mi je nelogično da turnir takvog renomea kamerama pokriva samo centralni teren, al ajd...

Sutra od 16 h po evropskom peti međusobni duel dva najbolja srpska tenisera :worth: u prethodna 4 ko li je pobedio 3 puta ?:klap:- nagradnio pitanje za 100 $ - ko pogodi da meni,ko ne pogodi nikom ništa...prenos daje b92 televizija preko balkaniyuma online.mnogo bolja slika kako daju i na Flash player tehnologiji.samo tako...:super:

U pravu si Duska, nije bas u Dubaiju bilo dobrog tenisa, ono da se najezis.
Ono... bilo je nekih stvarno dobrih udaraca, poena, ali generalno da mi se neki dosadasnji mec onako ``urezao`` - nije.
Ali dobro. Sutra su tek polufinala.
Tek ce da prasti i prsti...

Zakasnila sam dacho sa odgovorom.
Ali hajde da napisem da sam mislila da ce Verdasko da pruzi bolji otpor Fereru.
Ferer je u strahovitoj formi.
Treca, ako se ne varam, pobeda u finalu od pocetka godine.
Kad ce ako ne sad :)

Zakasnila sam dacho sa odgovorom.
Ali hajde da napisem da sam mislila da ce Verdasko da pruzi bolji otpor Fereru.
Ferer je u strahovitoj formi.
Treca, ako se ne varam, pobeda u finalu od pocetka godine.
Kad ce ako ne sad :)

Ma OK, i ja sam mislio da ce Verdasko bolje odigrati, ali Ferer je bio ubitacan. :) Sva sreca sto se nisam poveo za vlastitim predvidjanjem toka mecha, inace bi lose prosao. :)

Back