*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Moze da bude svasta.
Jedva cekam da pocne...
Moze da bude svasta,pocelo je,nadajmo se najboljem pa da se radujemo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze da bude svasta.
Jedva cekam da pocne...

Mnogo mi je zao sto je Verdasko ispao
Onaj Tomik mi se nimalo ne svidja.
Kad već pominjete Tomića, on će igrati u miks dublu sa Jelenom Janković. Dečko svakako ima talenta, a videćemo kako će se snaći.
), ima 19 godina i vec je postao nocna mora mnogima.Ne sporim Tomiku talenat (on potencira da ga tako zovu, pa ga i ja tako zovem), ima 19 godina i vec je postao nocna mora mnogima.
Jeste, sve to stoji... dobro igra, nikog ne boji, veruje u sebe, ali prosto mi se ne svidja kako igra.
Ne sporim Tomiku talenat (on potencira da ga tako zovu, pa ga i ja tako zovem), ima 19 godina i vec je postao nocna mora mnogima.
Jeste, sve to stoji... dobro igra, nikog ne boji, veruje u sebe, ali prosto mi se ne svidja kako igra.
Moram da napisem,bas sam sa sinom komentarisala Tomicja,sve stoji sto je napisano,ali ni meni a ni njemu se ne dopada njegova igra.No sve je stvar ukusa.
Ne znam zasto,mozda gresim,deluje mi arogantno,pun sebe,ne mogu to ni da opisem recima,ali jednostavno mi se ne dopada.To je kao ono kad vam u obicnom zivotu,neko ne odgovara a nista vam nazao nije ucinio, ali jednostavno ne mozete s takvom osobom da uspostavite komunikaciju,ne znate razlog,ali vas nesto odbija od te osobe.
Ovaj primer sam tako navela,iako se ja s tim Tomicjem nikad necu ni videti,niti upoznati,niti bih to zelela,ali ne dopada mi se nesto u njemu.Svaka cast na dosad prikazanom,ali nikad nece biti onaj za koga cu navijati od stranih igraca.
Zelim mu uspeh,da ga zaobidju povrede,i to bi bilo to.

Mnogo mi je zao sto je Verdasko ispao
Onaj Tomik mi se nimalo ne svidja.
...svi oniimaju talenta...samo nemaju psihicke snage...
Moj omiljeni strani teniser...Bagdatis...je jedan od najvecih talenata...pa vidie kako zavrsi...
Tomik ima definitivno najbolji bekend slajs, samo sto taj udarac nije bas najbitniji, a najveci probloem mu je kretanje. Inace, sigurno u buducnosti TOP 5 igrac.
To mu i ja predvidjam, ali sta mu vredi kada igra tako kako igra, totalno neinteresantan tenis. Po meni.
Ne svidja mi se ni njegov tenis, ni njegov nastup na terenu, ma apsolutno nista.
Jedva cekam da vidim kako ce Rodzer da resi enigmu aTomik.