ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...suti i ne pricaj...rezultat pratim online...ne znam sta se desava i kako igra...daj nesto ukratko...

Bilo je to da je Hjuit trcao kao lovacki ker. Nole ga proseta deset puta levo-desno, pa mu skrati ovaj stigne, pa ga lobuje ovaj stigne, pa mu opet skrati i ovaj sve stigne i jos osvoji poen. Nadal u najboljim danima nije trcao ovako.

A Nole sa druge strane izgleda kao da nije nista jeo tri dana. Nek daju coveku da jede. Yebla ih dijeta.

Dosta gresaka danas, nije bio bas u najboljoj formi. Ali bitno da nije morao jos i u peti set. Ovako je o.k. ispalo....sad Ferrer.

...ja se Ferera bojim...ISKRENO...taj je uporan ko mazga...ali, nadajmo se najboljem :ok: ...si ti stigao pogledati mec?

Bilo je to da je Hjuit trcao kao lovacki ker. Nole ga proseta deset puta levo-desno, pa mu skrati ovaj stigne, pa ga lobuje ovaj stigne, pa mu opet skrati i ovaj sve stigne i jos osvoji poen. Nadal u najboljim danima nije trcao ovako.

A Nole sa druge strane izgleda kao da nije nista jeo tri dana. Nek daju coveku da jede. Yebla ih dijeta.

ala ti vera za ovo :rotf: ...ne smije tebra...ne smije...hebeno je to u njegovom slucaju...satare ga cim se naklopa...
Ali...da li je tehnicki bio potkovan...kako je odigrao...sigurno?

...ja se Ferera bojim...ISKRENO...taj je uporan ko mazga...ali, nadajmo se najboljem :ok: ...si ti stigao pogledati mec?

ala ti vera za ovo :rotf: ...ne smije tebra...ne smije...hebeno je to u njegovom slucaju...satare ga cim se naklopa...
Ali...da li je tehnicki bio potkovan...kako je odigrao...sigurno?

Paaa... u prva dva seta No1e je igrao sjajno, sjajno.
Medjutim, od 3-0 za njega u trecem setu, nesto se dogodilo, da li nedostatak koncentacije, da li se malo opustio posle one male stanke kada su ptice uletele i obrnule koji krug oko terena, smejao se tome, pa je tada jos i Hjuit maltene pao na zadnjicu ;)... nemam pojma.
Uglavnom, posle meca je izjavio da ga je Hjuit terao da pravi poen vise i veoma pohvalno je govorio o Lejtonu kao sjajnom teniseru i borcu na terenu.
Inace, zaista No1e nema ni miligrama viska... Nadam se da No1e ne gladuje, ne bi igrao na ovakvom nivou...

Preko 20 minuta, a samo tri odigrana gema.
Bice tesko No1etu, jer Ferer je Ferer. Ne odustaje nikako.
Mislim da je Ferer u ovaj mec usao da pobedi.
No1e mora da se pazi, Ferer je opasno opasan.
Mislim da No1etu ne lezi Ferer, mislim da se ne oseca dobro kada je Ferer nasuprot njemu.
Mora da igra poen po poen, strpljivo, da igra svoju igru, jer je Ferer jedan od najinteligentnijih igraca na turu.
Da ne pricam koliko sam nervozna, plasim se da cu svu kosu pocupati do kraja.
Ako ovako budu igrali, ovo ce biti dugacak mec, na radost Mareja, naravno.
Idemo No1e, sreca, servisi i vineri neka te prate!

zakon-statike-i-dinam.jpg

Zimonjic i Ljodra su do titule dosli pobjedom nad Svedjaninom Robertom Lindstedom i Orijom Tekauom iz Rumunije sa 4:6, 7:5, 16:14, posle jednog sata i 41 minuta.
Srpsko-francuskoj kombinaciji to je bila prva pobjeda ove sezone, a peta ukupno od pocetka saradnje prosle godine.

Uvijek me ovakve vijesti obraduju uljepsaju mi dan.

20018104734f3d2b28b1914920448442_orig.jpg

Slatki su mi obojica.
Izgleda da se kapiraju.
Bas mi je drago sto su sasvim dobro poceli ovu godinu.
Bice jos titula za njih dvojicu. Osecam to.
Sad cekam Marselj. Kazu da ce igrati Soderling, odavno ga nisam videla na terenu, uzeleh ga se i njegovih rupica na obrazima ;)
Steta sto nije mogao da brani Roterdam.

Počinje Dubai i za tenisere :)

Program sutra otvara Marko Đoković na centralnom terenu. On od 11 sati igra protiv Golubjeva. Novak na tom istom terenu počinje odbranu titule protiv Nemca Štebe, ne pre 16 po našem vremenu.

I to su svi naši teniseri koji će igrati sutra.

Back