ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisi jedina kojoj se to čini. I meni se čini da to više nije to. Ne samo da mu je servis lošiji, i u razmeni udaraca više nije ubedljiv kao što je bio. Doduše to je normalno, nemoguće je igrati stalno onakav tenis. Sa druge strane, čini mi se da Federer igra odlično, tako da bih rekao da je on favorit u predstojećem polufinalu...

Bas sam i ja to primetila sto i vi.
Malo slabije reternira nego pre. Slabiji su mu i servisi. Mozda je to zbog ramena.
Ne znam, ali bice tesko sa Federerom koji vidim da se stesao sto se kilograma tice.
Ili je Tipsa igrao preko svojih mogucnosti ili je Nole imao los dan.
Ali ono juce nije bio pravi Novak.
Mislim da je Rodzer znatno popravio formu i da je tempirao formu bas za US open.
Mislila sam da ce ga Conga izmuciti, medjutim, bas naprotiv, Conga je bio neprepoznatljiv.
Marej je prosao Iznera i to lakse nego sto je mislim i on mislio... Sjajno je reternirao teske Iznerove serve i mnogo je dobro igrao.
Bice Noletu tesko, ali naravno verujem u njega.
Samo da bude zdrav. To je najbitnije.
Sto se tice meca Nadal - Rodik, mislim da ce ipak Nadal pobediti.

Po mom misljenju najbolji tenis je pokazao na ovom US Openu - Federer.
Nije mi bas drago zbog toga. Ali to je fakat. Zaista je u vrhunskoj formi. Bice Noletu tesko veceras sa njim.
Evidentno je da je doslo do pada Noletove forme, sto je i razumljivo, nemoguce je da jedan covek igra istom snagom devet punih meseci.
Posle Federera, na drugom mestu po prikazanoj igri je Marej, zatim Nadal, pa tek posle njih trojice - nas Nole.
Po mom misljenju, mada bi naravno volela da je redosled obrnut, ali... meni se bar tako cini.

Ne bih rekao da je Nadal prikazao bolju igru od Novaka. Zadesilo se da su mu u žrebu bili igrači koji su svi do jednog van forme. Po meni, najbolje je igrao Federer, Mareja nisam gledao, jednostavno mi je čovek totalno nezanimljiv za gledanje, a posebno na gren slemovima, posle Federera Novak, i posle Novaka Nadal.

Ne znam, to je neko moje misljenje.
Federer je teror na ovogodisnjem US Openu.
Novaku ne idu servisi, retern mu nije kao pre... otud i ovaj rezultat.
Mislim da se ovo nece zavrsiti kako treba.

arvena,:heart:moje, polako tek sad pocinje:D
Gde nam je Duska sa svojim stihovima i komentarima?
Duuukiceeee brzo baci koji stih, znas da nam nedostajes:lol:

Bravo za Novaka.:heart::heart::heart:

Najbolji teniser planete u polufinalu poslije velike borbe i skoro četiri sata igre savladao je velikog rivala Rodžera Federera sa 3:2, po setovima
6:7 (7:9), 4:6, 6:3, 6:2, 7:5.

news_51917.jpg

Vodio je Švajcarac sa 2:0, u petom setu imao na 5:3 dvije meč lopte i servis, ali ni to nije bilo dovoljno da se savlada PRVI na svijetu.
Kada je Novak vratio brejk, a zatim i izjednačio na 5:5, bilo je jasno da je Rodzer uzdrman.
A to je prvi teniser svijeta znao da iskoristi...

Back