Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
KRALJU!!!!!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Još jedan dokaz da Federer nikad ali nikad ne bi osvojio RG da se Nadal nije povredio. Žao mi je što nije Novak finalista, mislim da bi mu Novak dao veći otpor ovako..Očekivano.
I ne, ja ne mogu da shvatim da igrač koji je najbolji u istoriji tenisa nikad nije pobedio Nadala.
Novaku, samo treniranje i samopouzdanje i biće ok..Ne znam kakva je podloga trava, ne nadam se ničemu, ali verujem našem Novaku.
Još jedan dokaz da Federer nikad ali nikad ne bi osvojio RG da se Nadal nije povredio. Žao mi je što nije Novak finalista, mislim da bi mu Novak dao veći otpor ovako..Očekivano.
I ne, ja ne mogu da shvatim da igrač koji je najbolji u istoriji tenisa nikad nije pobedio Nadala.
Novaku, samo treniranje i samopouzdanje i biće ok..Ne znam kakva je podloga trava, ne nadam se ničemu, ali verujem našem Novaku.
...meni je takodje uzasno zao sto Novak nije usao u finale ,ali ne smatram da bi on dao veci otpor ...ubedjen sam da bi Nadal namucio njega ,i ne sumnjam da bi ga Novak pobedio !
) i ne mogu da se setim da mi je neki poraz ovako tesko pao . Jos pokusavam da shvatim kako se ono desilo u petak ,i kontam da je samo Federerova sujeta odlucila taj mec ,bio je nenormalno motivisan ,kao nikad pre ,a ne verujem da ce takvu partiju ikad ponoviti ...samo da Novak nastavi ovako ,da ga ovo ne obeshrabri i bice to sve ok
O kakvom rivalstvu mi pricamo? 
Deuce, ne znam šta da kažem, trudim se da ne mislim, iskreno ja verujem da je Novakova epizoda bila samo loš trenutak, on može i mora mnogo bolje...
Nisam te prepoznala, nik ti je strašan kao i Urošev uvek me uplašite...
Kako se tebi svidja finale RG?Moj avatar je uvek lep. Ranije nisam imala, a sada sam stavila. Cisto zbog promene. Kako ti se svidja?

Recu cu ti ja NE svidja joj se ....Kako se tebi svidja finale RG?![]()

Mislim da to nije dobro. Ok je bilo što je propustio onaj pripremni turnir pre RG, ali ovo ne bi smeo da propusti. Imao je dovoljno (neočekivanog) vremena za odmor. Plašim se da nije sada rezigniran onim porazom, da su mu potonule lađe u glavi. To može biti vrlo opasno za njegovu igru u nastavku sezone.

Sta ces. Zajebo se Boris. Sad je Treci razred.Roger trenutno drugorazredni?![]()

Ako mogu malo da uskocim sa komentarom i ispravkom greske koju srbi cine kada izgovaraju imena ceskih tenisera i sportista uopste.Jeste li gledali juce Nadala sa Stepanekom?
Sta je ono bilo u drugom setu, da li je tada Rafa namerno ``pao`` i namerno igrao i treci set samo da bi duze bio na travi i isprobavao sve moguce kombinacije i taktike, jer se u trecem odjednom ``probudio``?
Cudan mec, zamalo da zaspim tokom drugog seta, trgnula sam se tek kada je Stepanek izjednacio i malo oziveo igru.
Fali mi Novak. Ko ce docekati 20-ti?
se zove pomenuti teniser i tako se na ceskom jeziku pise. Ali se izgovara: Radek Šćepanek.Radek Štěpánek

Vimbldon ce biti jedan od najzanimljivijih do sada, puno favorita i jos gomila likova koji mogu da iznenade...