Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Hvala Duska, ti si srce jedno!
I hvala sto si prenela Gaskeov komentar. On je dobar decko.
I hvala sto si prenela Gaskeov komentar. On je dobar decko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Izgleda da ipak nije.upravo su na evrosportu javili da je fonjini predao meč zbog povrede, tako da je nole već u polufinalu.
time je izjednačio rekord mekenroa od 42 uzastopne pobede...![]()
Izgleda da ipak nije.
http://www.telegraph.co.uk/sport/te...fter-Fabio-Fognini-pulls-out-with-injury.html
Djokovic is undefeated in 41 games in 2001 and has won 43 straight matches, but he will not be credited with a victory over Fognini because the Italian withdrew.
Djokovic's opponent in the semi-final will be one of Roger Federer and David Ferrer. If the Serbian wins that game he will draw level with John McEnroe, who currently holds the record for best start to a season with 42 straight wins.
Kakvi klosari!
moraće da nauči da na 5:2 napada protivnikov servis, a ne da čeka svoj servis kako bi rešio meč.Viktor ce imati za cime da zali ...
Imace i priliku da izvlaci nauk ...
Morace da uci i stiska zube kad je najpotrebnije ...
Zelim mu puno srece u buducim mecevima ...
moraće da nauči da na 5:2 napada protivnikov servis, a ne da čeka svoj servis kako bi rešio meč.
na protivnikov servis možeš više da rizikuješ nego na svoj, jer svoj servis braniš i moraš da ga dobiješ a protivnikov napadaš.
to je jedna od lekcija koju je nole naučio i zato sada dobija i kada je najteže.

Samo je propustio sansu da napreduje sa takvim rezultatom kao u proteklih dva dana.

.ebemli ga zašto tako ... mi se javlja...Novak ce Rodzera da pobijedi glat...
A onda koji god dodje u finalu Novakova je p o b j e d a ...
A onda Novak je BROJ JEDAN
Tako ce biti ja to znam ...
Ovaj post mozete pogledati u ponedeljak.
I vidjecete da sam u pravu....![]()