ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
upravo su na evrosportu javili da je fonjini predao meč zbog povrede, tako da je nole već u polufinalu.
time je izjednačio rekord mekenroa od 42 uzastopne pobede...:worth:
Izgleda da ipak nije.
http://www.telegraph.co.uk/sport/te...fter-Fabio-Fognini-pulls-out-with-injury.html

Djokovic is undefeated in 41 games in 2001 and has won 43 straight matches, but he will not be credited with a victory over Fognini because the Italian withdrew.
Djokovic's opponent in the semi-final will be one of Roger Federer and David Ferrer. If the Serbian wins that game he will draw level with John McEnroe, who currently holds the record for best start to a season with 42 straight wins.

Kakvi klosari!

Kakav je ono tenis bio izmedju Ferera i Monfisa!!!
Fantasticno nesto. E ovo je vredelo gledati.
Zao mi je sto je moj favorit izgubio, ali tako je izgleda moralo da bude.
Sta ce moci Monfis da uradi protiv FR videcemo.
Ne verujem da ce moci da ponovi ovako dobru i srecnu igru, mislim da ce ga Federer ``smiriti``, jer smatram da se Federer pojavio na Frencu sa ciljem da ga osvoji.

I dalje sam pod utiskom meca Ferer - Monfis, definitivno najbolji mec koji je odigran do sada.

Izgleda da ipak nije.
http://www.telegraph.co.uk/sport/te...fter-Fabio-Fognini-pulls-out-with-injury.html

Djokovic is undefeated in 41 games in 2001 and has won 43 straight matches, but he will not be credited with a victory over Fognini because the Italian withdrew.
Djokovic's opponent in the semi-final will be one of Roger Federer and David Ferrer. If the Serbian wins that game he will draw level with John McEnroe, who currently holds the record for best start to a season with 42 straight wins.

Kakvi klosari!

Gde se povredio - u krevetu. Nadaju se da ce Nole da kiksne i da ne obori rekord. Ali Mekinro je vec rekao da je ovo mnogo vise od onoga sto je on uradio jer je Nole osvojio i AO, dok se u njegovo vreme AO igrao u decembru - tako da nije osvojio nijedan GS iako je imao 42 pobede.

Stvarno mislim da to nije Fonjini sam smislio... Zaista nisam fan teorija zavere, ali ovo je ipak previse i za mene i moj stomak.
Zele posto-poto da Novaka sprece da napravi nesto u teniskoj istoriji, Italijanu je sigurno neko savetovao da se ne pojavi na terenu.
Ako je ono sto je on imao - povreda, sta onda da kaze Marej???

I da, svaku srecu zelim nasem Viktoru u danasnjem nastavku meca sa Marejom!
Ono je bilo tako lepo za gledati, prva dva seta, Marej nije znao sta ga je snaslo... Posle se sabrao i izjednacio.
Nadam se da ce Viktor opet lepo krenuti i zavrsiti taj mec u svoju korist. Ako i ne pobedi, za mene ce biti moralni pobednik.
Iako volim luckastog i nervoznog Mareja, kada igra protiv nasih tenisera naravno da se ne postavlja pitanje za koga cu navijati.
Jer tenis je takav sport, bar za mene, ogradjujem se odmah, ja ne mogu da budem pasivan posmatrac, moram uvek da izaberem nekog ili neku za koga cu navijati.

Veliki je uspeh da Srbija ima dva tenisera u vrhu svetskog tenisa. I to jos kakva dva tenisera.

Viktor je imao veeeliku sansu, ali nije izdrzao Marejev pritisak, a Skot kad pritisne, to je bo`me veoma tesko izdrzati.
Ovo mu Viktor nece oprostiti i neka sprema Mareju ``slatku`` osvetu vec na Vimbldonu.
Velika steta, a mogao je dalje... samo da je bio mirniji, pametniji... ali sada je lako govoriti.
Bi sta bi.
I da, sigurno ce izvuci pouku iz svega ovoga, kao sto rece Duska.

Viktor ce imati za cime da zali ...
Imace i priliku da izvlaci nauk ...
Morace da uci i stiska zube kad je najpotrebnije ...
Zelim mu puno srece u buducim mecevima ...
moraće da nauči da na 5:2 napada protivnikov servis, a ne da čeka svoj servis kako bi rešio meč.
na protivnikov servis možeš više da rizikuješ nego na svoj, jer svoj servis braniš i moraš da ga dobiješ a protivnikov napadaš.
to je jedna od lekcija koju je nole naučio i zato sada dobija i kada je najteže.

moraće da nauči da na 5:2 napada protivnikov servis, a ne da čeka svoj servis kako bi rešio meč.
na protivnikov servis možeš više da rizikuješ nego na svoj, jer svoj servis braniš i moraš da ga dobiješ a protivnikov napadaš.
to je jedna od lekcija koju je nole naučio i zato sada dobija i kada je najteže.

Tachno:ok:
Zhao mi Viktora ali se nadam da cje iz ovog mecha izvucji dobru pouku i u nastavku karijere necje dozvolti da mu se ovo ponovi:)

Viktoru fali malo samopouzdanja... stvarno je steta da nije uspeo Andy-a da savlada. Ali, to je samo jednom vise pokazalo u kojim razlicitim klasama ti momci igraju. Andy ide ka vrhu, a Viktor jos nije ni blizu tome. Opet moramo reci, i Viktor je vrhunski sportista, da nije nebi dosao do takvih rezultata. :) Samo je propustio sansu da napreduje sa takvim rezultatom kao u proteklih dva dana.

Novak ce Rodzera da pobijedi glat...
A onda koji god dodje u finalu Novakova je p o b j e d a ...
A onda Novak je BROJ JEDAN
:heart::heart::heart:
Tako ce biti ja to znam ...
Ovaj post mozete pogledati u ponedeljak.
I vidjecete da sam u pravu....
:manikir:

Poslednja izmena:

Back