ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Delpo ubija forhendom...Mislim da ovo Nole mora da igra na mozak, samo sto vise cc bekenda i bice u prednosti... Bh mu je glavno oruzije, i njega treba da forsira, a ne top spinove u ovom mecu.

Sto je najsmesnije, mislim da je Nadal na sljaci idealan protivnik za Noleta, svi ostali iz top 5 (tu racunam i Delpoa) su mu tezi... Ono sto je Nadal Federeru, to je ocigledno Nole njemu.

Ali na Vimbldonu ce biti sasvim druga prica, bice tamo jos teze Noletu...

Poslednja izmena:
Sve je kami83 rekao.
Nemam sta da dodam.
Osim da ce biti tesko Novaku.
Mora da se smiri.
Tako je to u tenisu, neko nekom ne odgovara nikako... Novaku ne odgovaraju Soderling, Del Potro, Conga, onaj Brazilac, kako se bese zove... stade mi mozak... pa Vavrinka.
Jednostavno, to je tako.

Sad se setih, Beluci - Brazilac.

Poslednja izmena:
Ma dobice ga Nole lagano. Ovo ga je malo usralo juce - da pogodi 2 asa na 2 brejk lopte. Tako je i Nadal pogodio 2 asa na mec lopte Novaka onomad u Madridu, kad je Nole posle toga pao u depresiju. Ovoga puta to nece mnogo da poremeti Novaka, ovaj prekid mu je dobro dosao. A i sto bi se basketaskim recnikom reklo - nije svaki dan Madrid. :D

Novak se plasirao u osminu finala Rolan Garosa posto je u trecoj rundi pobijedio Huana Martina Del Potra sa 3:1, po setovima 6:3, 3:6, 6:3 i 6:2.
Sta vise reci sve je Novak rekao na terenu ...

1791-310x120.jpg

Svaka cast obojici na fer pleju.Samo steta sto su se susreli ovako rano. Del Potro pravi igrac, uvek cestita Novaku posle dobrog poena. ;)
Nije kao Rafa i Roger koji to ne znaju da urade.
Steta za Del Potra on mi je posle Rafe omiljeni teniser, nadam se da ce biti bolje na Wimbldonu.

Najviše teniskih pobeda u nizu:
46 - Giljermo Vilas, Argentina (tokom 1977. godine)
44 - Ivan Lendl, Češka (krajem 1981. godine i početkom 1982.)
43 - Bjern Borg, Švedska (tokom 1978.)
42 - Novak Đoković, Srbija (krajem 2010. i početkom 2011; 40. u ovoj sezoni) 42 - Džon Mekinro, SAD (početak 1984.)
41 - Rodžer Federer, Švajcarska (krajem 2006. i početkom 2007.)
35 - Bjern Borg (1979/1980), Tomas Muster (1995.) i Rodžer Federer (2005.)
33 - Džimi Konoros, SAD (tokom 1974.)

Ova statistika mi je draga naravno i jos draza jer je Rodzer Federer ispod Novaka Djokovica...

Svaka cast obojici na fer pleju.Samo steta sto su se susreli ovako rano. Del Potro pravi igrac, uvek cestita Novaku posle dobrog poena. ;)
Nije kao Rafa i Roger koji to ne znaju da urade.
Steta za Del Potra on mi je posle Rafe omiljeni teniser, nadam se da ce biti bolje na Wimbldonu.
Jeste fin momak, kako na terenu, tako i u izjavama, odmeren, kulturan...

Najviše teniskih pobeda u nizu:
46 - Giljermo Vilas, Argentina (tokom 1977. godine)
44 - Ivan Lendl, Češka (krajem 1981. godine i početkom 1982.)
43 - Bjern Borg, Švedska (tokom 1978.)
42 - Novak Đoković, Srbija (krajem 2010. i početkom 2011; 40. u ovoj sezoni) 42 - Džon Mekinro, SAD (početak 1984.)
41 - Rodžer Federer, Švajcarska (krajem 2006. i početkom 2007.)
35 - Bjern Borg (1979/1980), Tomas Muster (1995.) i Rodžer Federer (2005.)
33 - Džimi Konoros, SAD (tokom 1974.)

Ova statistika mi je draga naravno i jos draza jer je Rodzer Federer ispod Novaka Djokovica...

Dukice,ja verujem u tvoju statistiku:lol: a gde je Rafa?:hahaha:
U nedelju posle finala, napravi tabelu;)

Cestitke Novaku. Samo neka nastavi ovako. :ok:

Danas slab tenis. Mislio sam da ne moze biti gluplji mec od onog juce izmedju Feda i Tipsara, kad ono naletim na mec Nadal-Veic. Mislim nemam reci. Veic se predao i pre nego sto je poceo mec, igrao je otprilike kao sto bih i ja igrao - svaki poen za Nadala sem ako slucajno ne napravi duplu servis gresku. I sad vrhunac u drugom setu pocne on kao nesto da igra i pritisne malo Nadala na njegov servis, kad ono Nadal pocne da igra jos gore nego Veic, ne moze da trci, vuce se ko Tipsar po terenu. Strasno. Ovaj atp je spao na Novaka. Kad on ne igra nema sta da se gleda. :D

Raspored za sutra

Muškarci:
F. Fognini
A. Montanes

G. Simon
R. Soderling

S. Wawrinka
R. Federer

D. Ferrer
G. Monfils

R. Gasquet
N. Djokovic

Žene:
A. Petkovic
M. Kirilenko

V. Zvonareva
A. Pavlyuchenkova

J. Jankovic
F. Schiavone

D. Hantuchova
S. Kuznetsova

M. Bartoli
G. Dulko

Sutra ce biti dobrog tenisa.
Hajde da se oprobam u prognoziranju:
I mec: Montanjes
II : Soderling
III : Federer
IV : Ferer
V : Djokovic

I : Petkovic
II : Zvonareva
III : Jankovic
IV : Kuznjecova
V : Bartoli

Nisam puno razmisljala, samo da znate.
Bice sutra dobrog tenisa.

Poslednja izmena:
Rutinska pobeda Djokovica i Federera danas , maratonski mec koji se i ocekivao izmedju Fonjinija i Montanjesa , ostaje jos mec Ferrera i Monfilsa koji je Francuz dobro poceo .
Dobro je za Djokovica sto nece imati naporan mec u narednoj rundi kao i sto ce imati dovoljno vremena da se odmori i pripremi za polufinale i verovatno mec sa Federerom .

@Prisoner
Molim i drugi put :)

Elem, došlo je do malih grešaka pri rasporedu mečeva ali nije do mene. U svakom slučaju, ono što je ostalo je sledeće, naravno igra se sutra:

Muškarci:
A. Falla
J. I. Chela

R. Nadal
I. Ljubicic

A. Murray
V. Troicki

G. Simon
R. Soderling

Žene:
N. Li
P. Kvitova

E. Makarova
V. Azarenka

A. Petkovic
M. Kirilenko

M. Sharapova
A. Radwanska

Naravno, satnica nije poznata.

I svakako, čestitke Novaku na novoj pobedi u nizu, sigurnoj i dobroj igri, gde protivnik nije imao šanse da bilo šta promeni, uradi kako bi dobio set, a o dobijanju meča da i ne pričamo.

I ja se naravno pridruzujem cestitkama Novaku.
Sjajan je bio sa Gaskeom, Gaske je bio vidno frustriran i jedino je nesto pokazao od svog talenta u prvom setu, na samom pocetku, medjutim Nole je posle znao kako i sta treba da uradi.
Svaka cast nasem Noletu. Samo jedan je Nole, nemam vise sta da dodam.
Ne ocekujem lagan mec sa Fonjinjijem, jer Italijan je bez obzira na svoj ranking veoma opasan, a da ne pricam da je veoma nezgodan na terenu, mnogo gestikulira, voli da izaziva...

Prekinut je mec Ferer - Monfis, zbog mraka, u setovima 2 - 1 za Monfisa, u cetvrtom setu koji je prekinut vodio je Ferer sa 2:0. U prvom gemu IV seta Monfis je lose stao i povredio clanak leve noge. Videcemo sta ce biti, da li ce moci da se oporavi do sutra, da li ce mu sanirati povredu...

Sutra opet sjajni mecevi...
Pravo uzivanje za ljubitelje tenisa.

arvenaKao uvijek iskrena citljiva ,prijatna...
Evo sto je medju ostalog izjavio Gaske poslije danasnjeg meca sa Novakom....

On je veoma jak, uvijek, nikada ne pada u igri, zaista igra savrseno.
Ovo je bio mec gdje nisam smio da pravim greske, a ujedno sam morao i da igram agresivno, sto je veoma teško.
Nemate vremena da disete, loptice koje salje su veoma dobre, a njegov bekhend je nevjerovatan“.

Back