ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Matejana pa ti si rekla da ces ti sampanjac pripremiti za Pariz
smilie_girl_120.gif

Eto ti sad ,ti odustala:lol:a ima itamo sampanjca,znas:lol::zcepanje:

Ma nisam u Parizu...za finale RG-sa sto se tice sampanjca za Rafu,
zato ja nebrigam pobrinuce se Novakovi navijaci:lol:...bez osmice
nema nista...kako je krenulo moze Rafa lako i da ne dodje do finala,
sto me nebi iznenadilo;)

Zreb za Rolan Garos nemilosrdan prema Novaku! Odlicni igraci, Del Potro vec u trecem kolu, in-form Gaske u cetvrtom, Berdih cetvrtfinale, Fedex polufinale...
S druge strane Roger nece ni stici do polufinala realno, a i tiamo bi ispusio, a ovi ostali koliko god uvek opasni bili mislim da njihova igra trenutno ipak nije dovoljna protiv Noleta...:) Optimista sam, videcemo...Pocinje u nedelju!!! :)

Tezak zreb za Noleta. Mada mislim da je Delpo kekeljav, on ako stigne do Noleta treba da slavi, kao i Berdih i Federer, najveca opasnost ce biti pobednik meca Gaske/Beluci.

Dok sa druge strane moze da se desi da Nadal ispadne vrlo brzo. Prvo igra sa onim ludakom Iznerom, pa onda Davidenko koji moze da ga namuci ako mu nametne svoj tempo, pa Verdasko koji je jedini Spanac koji ne igra prijateljske sa Nadalom, onda Soderling koji ga je vec pobedio na RG-u ili Fish i na kraju napaljeni Endi.

Zreb za Rolan Garos nemilosrdan prema Novaku! Odlicni igraci, Del Potro vec u trecem kolu, in-form Gaske u cetvrtom, Berdih cetvrtfinale, Fedex polufinale...
S druge strane Roger nece ni stici do polufinala realno, a i tiamo bi ispusio, a ovi ostali koliko god uvek opasni bili mislim da njihova igra trenutno ipak nije dovoljna protiv Noleta...:) Optimista sam, videcemo...Pocinje u nedelju!!! :)
federer pre polufinala mora da dobije ferera koji je po meni drugi favorit noletove strane ždreba. nadal će imati mogućih problema sa soderlingom i eventualno marijem, ako ovaj odigra turnir u okviru svojih sposobnosti. ali mari je sklon padovima, pa ni ne očekujem nešto od njega.
najverovatnije je da ćemo opet u finalu gledati rafu i noleta, teško da ih neko može iznenaditi pre finala. rafa je kralj šljake i ispostavilo se da jedino nole može da ga ove godine dobije na šljaci. ostali su ipak druga liga na ovoj podlozi.

Ja mislim da cemo najverovatnije gledati reprizu finala iz Australije. Nole - Endi. Da je Nadal dobio Noleta u Rimu ok, a ovako mislim da Nadal nece naci motiva da se kolje sa najgorim mogucim protivnicima za njega ako Nole ne ispadne u prva 2 kola.

Ne bi se kladio na to da Fedja nece do polufinala...ljudi, nemojmo se zavaravati...prva cetvorka je jos uvjek za par stepenica jaca od ostatka ATP-a...
Mislim da ce NOLE preci trnovit put do finala...ako to uspije uciniti...

Takodje sam optimista ali je ovo tesko...pogotovo posto mu svi zele stati na zulj i znaju da sa njim nemaju sta izgubiti...Beluci im je najbolja skola...

federer pre polufinala mora da dobije ferera koji je po meni drugi favorit noletove strane ždreba. nadal će imati mogućih problema sa soderlingom i eventualno marijem, ako ovaj odigra turnir u okviru svojih sposobnosti. ali mari je sklon padovima, pa ni ne očekujem nešto od njega.
najverovatnije je da ćemo opet u finalu gledati rafu i noleta, teško da ih neko može iznenaditi pre finala. rafa je kralj šljake i ispostavilo se da jedino nole može da ga ove godine dobije na šljaci. ostali su ipak druga liga na ovoj podlozi.

Ja mislim da cemo gledati finale NOLE : Marej (: ...SAMO ako Marej nastavi sa onakvom igrom kakvu je pruzio u polufinalu Rima...onda ULIJECE u finale...100%...

Ja mislim da cemo najverovatnije gledati reprizu finala iz Australije. Nole - Endi. Da je Nadal dobio Noleta u Rimu ok, a ovako mislim da Nadal nece naci motiva da se kolje sa najgorim mogucim protivnicima za njega ako Nole ne ispadne u prva 2 kola.

Ja mislim da Rafa sad gori od zelje da odbrani RG...samo zato da potvrdi da je i dalje br. 1 na toj podlozi...ali, kao sto si i sam rekao...Marej i ostala ekipa su tu...vidjecemo da li ce mu to dozvoliti (: ...

E kakvo je vreme doslo kad ja vise verujem u Novaka od vas fanova. :mrgreen: Ne ozbiljno, ako Novak bude igrao kao do sad, ne vidim mu pretnju do finala. ;)

Nije tako...ja i dalje vjerujem u njega...ali sam uvjek sportista...nikoga ne omalovazavam...svima dajem sansu i vjerujem da je loptica okrugla (: ...
Moguce je da ce sve pomesti do finala ali isto tako je sve ostalo moguce...a ja ne zelim da sada prekine pobjednicki niz posto ne zelim da prestane igrati ovako...

Sta mislis o Nadalovom zrijebu???

Nije tako...ja i dalje vjerujem u njega...ali sam uvjek sportista...nikoga ne omalovazavam...svima dajem sansu i vjerujem da je loptica okrugla (: ...
Moguce je da ce sve pomesti do finala ali isto tako je sve ostalo moguce...a ja ne zelim da sada prekine pobjednicki niz posto ne zelim da prestane igrati ovako...

Sta mislis o Nadalovom zrijebu???

E pa s obzirom kako Novak igra sve mogu da ih omalovazavam. :p
O Rafinom, pa sta znam ima neke "teske" igrace po imenima, ali to ne mora nista da znaci. ;) Mislim da do Soderlinga ne bi trebao da ima problema.

Vece Borise, ma daj da te ljudski poljubim :cmok2:
Naravno, loptica je okrugla, Novak je ipak covek da sad ne apsolviram na tu temu, ali nadam se da ce kao i uvek dati sve od sebe.
A i sreca prati hrabre.

Poslednja izmena:

Tako i treba da budes optimista...finale ce igrati Novak i Andi pa ko bude bolji nek pobedi...ja vidim Novaka:D

Ovako izgleda projektovano bodovno stanje prvog i drugog nosioca nakon Rolan Garosa. Novaku za krov sveta treba plasman u finale, a ako Nadal ne odbrani titulu Novaka bilo koji učinak vodi do mesta broj 1.

860e.jpg

Gotov je! :per:

:mrgreen: :lol:

Nece ni Berdih do cetvrtfinala.

Najtezi protivnici do finala DelPo i Ferer.

A Rafa trenutno nema igru za njega na sljaci, ma koliko to cudno zvucalo. Bolje sanse su mu na tvrdoj podlozi. U Londonu ce mu biti tezi protivnik. Jedino Marej ima igru koja moze Noleta da izvede iz takta na sljaci sada, samo sto je Marej tradicionalno tezak kikser u Francuskoj, i pitanje je da li ce uopste i doci do polufinala. Nema on snage za gren slem na sljaci, telo ce ga izdati, a samim tim i psiha. Noletov najveci neprijatelj je on sam, ako pocne da se glupira kao protiv Lopeza u Beogradu, zato sto je nekoncentrisan usao u mec; mada mislim da je ovo mnogo ozbiljnije i da to sebi nece dozvoliti.

Poslednja izmena:

Back