ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:klap:

srbijadotokija.gif

Odlicna igra Rafaela Nadala ali stvarno nije ima sta da trazi umecu protiv Novaka Djokovica...veceras pored ovakve igre niko nije mogao da mu parira.

Prvo onakav mec protiv Ferera pa onda juce Beluci i danas Rafa...koji je na zalost imao neke sanse samo u prvom setu...ostalo je bila UBJEDLJIVA DOMINACIJA NOVAKA DJOKOVICA!!!

BRAVO MAJSTOREEEEEEEEEEEE!!!

Vise nego odlican tenis na obe strane...mnogo vinera...sta me posebno raduje (: ...
Jako ubjedljiva odbrana servisa, tako ofanzivna igra da i Nadal ni na sekund nije mogao naci kljuc na nju.
Koliko je to ubjedljivo bilo...moglo se vidjeti na Nadalovim pokretima i reakcijama.

Kralj sljake je pao, a dosao je novi...novi koji je veceras nanizao 32 pobjedu i prekinuo pobjednicki niz najboljeg na sljaci...i to u ubjedljivom trijumfu.

Statistika sve govori:

Uploaded with ImageShack.us

Hvala ti NOLE na ovom momentu :super: :klap: :super: :klap:!!!

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
Ni malo nisam iznenadjen ja sam lepo rekao ko ce da pobedi. Nisam ni u jednom trenutku pomisljao da Rafa moze da pobedi. Sa ovakvom igrom nema sta da trazi portiv igraca koji malo grese, nekako se vukao do finala ovih nedelja, ali sa ovakvom igrom sa raspolozenim igracima nema sta da trazi. Nije Rafa vise ubedljiv. I da Serena bolje servira od Rafe, to je cinjenica :dash:
Novak zver :worth: :worth: :worth: :worth: Strasno kako igra! Nema manu, nema odgovora na njegovu igru. Od kad pratim tenis nisam video da neko igra ubedljivijie od Novaka.
Cestitke Novaku i njegovim navijacima.

Ni malo nisam iznenadjen ja sam lepo rekao ko ce da pobedi. Nisam ni u jednom trenutku pomisljao da Rafa moze da pobedi. Sa ovakvom igrom nema sta da trazi portiv igraca koji malo grese, nekako se vukao do finala ovih nedelja, ali sa ovakvom igrom sa raspolozenim igracima nema sta da trazi. Nije Rafa vise ubedljiv. I da Serena bolje servira od Rafe, to je cinjenica :dash:
Novak zver :worth: :worth: :worth: :worth: Strasno kako igra! Nema manu, nema odgovora na njegovu igru. Od kad pratim tenis nisam video da neko igra ubedljivijie od Novaka.
Cestitke Novaku i njegovim navijacima.

Svaka ti cast za ovaj post :hvala: ...!!!

Bravo Novak!

Nisam gledala meč nisam bila tu, ali sam slušala komentare. Nervirala se jesam, sad čekam reprizu pa da na miru odgledam.
Protiv Belučija je bio loš, verovatno mu je dan bio takav...

Kažeš Borise da nije bilo aplauza za Novaka, zasto bi? Svaka im čast bodre svog tenisera...Ponos Španaca! Nadal!
A mislili su da će Novak predati meč, jer je valjda Vajda nosio led, tako su komentarisali španski komentatori...
Uglavnom čestitke Novaku sa željom da samo tako nastavi i bude još bolji, pa će i titule doći...

Sa danasnjom igrom je dokazao da je trenutno nepobediv:D ako tako nastavi, oborice sve rekorde. Nadam se da nije bas "tipican" Srbin, jer nam je mana da se...opustimo.
Inace, niko ne moze uvek samo pobedjivati. Niti bi bilo interesantno niti dobro. Ja bih bio zadovoljan i sa sitnicom da u ovoj godini ne izgubi ni jednu igru;)
Ili bar da ne slomije ni jedan reket! :evil:

• Podržavam
Reactions: Nez
Bravo Novak!

Nisam gledala meč nisam bila tu, ali sam slušala komentare. Nervirala se jesam, sad čekam reprizu pa da na miru odgledam.
Protiv Belučija je bio loš, verovatno mu je dan bio takav...

Kažeš Borise da nije bilo aplauza za Novaka, zasto bi? Svaka im čast bodre svog tenisera...Ponos Španaca! Nadal!
A mislili su da će Novak predati meč, jer je valjda Vajda nosio led, tako su komentarisali španski komentatori...
Uglavnom čestitke Novaku sa željom da samo tako nastavi i bude još bolji, pa će i titule doći...

Pa dokle ide EVROPSKA NACIJA dokazuje cinjenica da su samo JEDNE SPANSKE NOVINE ispostovale NOLETA i napisale korektan clanak o jucerasnjoj dominaciji :mrgreen: ...
Ostale ili su pisale o tome da je Nadal prekinuo seriju pobjeda na sljaci ili su ostale suzdrzane od bilo kakvih komentara :lol: ...

NEK POCRKAJU :mrgreen: ...!!!

SVAKA TI CAST RAFA NA IZJAVI! :worth:

"Posle poraza od Novaka u Indijan Velsu i Majamiju, mislio sam da će mi sada biti treća sreća, ali ni danas nisam mogao da mu se suprotstavim. Đoković je od početka godine igrao monstruozno i očigledno je da sam s druge strane mreže imao velikog tenisera. U ovom meču jednostavno je bio bolji i ja to priznajem i prihvatam", rekao je Nadal.

Slično kao na jučerašnjoj konfrenciji za štampu, kada je sve iznenadio rekavši da će Đoković biti favorit u finalu, Nadal je i danas neočekivano rekao da je izgubio trku za prvo mesto na ATP listi.

"Moja prva pozicija više nije ugrožena, ona je izgubljena i samo je pitanje vremena kada će to i formalno biti povrđeno. Nema raloga da se zavaravam, to je realnost", rekao je Nadal i dodao da to ne znači da će se predati.

"Niko ne voli da gubi, pa ni ja. Sada treba da uvidim šta sam radio pogrešno, šta mi nedostaje u duelima protiv Novaka i da na miru, bez ikakvih predrasuda, pokušam da pronađem rešenje i to ispravim, kako bih ga naredni put pobedio", kaže Nadal.

Back