Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
O cemu pricas Tzar-e (: ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O cemu pricas Tzar-e (: ?
Kako o cemu. Pa igraju set i po 2 sata.
Ni malo nisam iznenadjen ja sam lepo rekao ko ce da pobedi. Nisam ni u jednom trenutku pomisljao da Rafa moze da pobedi. Sa ovakvom igrom nema sta da trazi portiv igraca koji malo grese, nekako se vukao do finala ovih nedelja, ali sa ovakvom igrom sa raspolozenim igracima nema sta da trazi. Nije Rafa vise ubedljiv. I da Serena bolje servira od Rafe, to je cinjenica
Novak zver![]()
![]()
![]()
Strasno kako igra! Nema manu, nema odgovora na njegovu igru. Od kad pratim tenis nisam video da neko igra ubedljivijie od Novaka.
Cestitke Novaku i njegovim navijacima.
Jos uvek Nadal. Pitaj to posle Rima!KO je pobijedio Rodzera Federera u Madridu?...Rafa.
KO je pobijedio Rafaela Nadala?...Nole.
KO je dio tima Davis Cupa Srbije sveckih prvaka? ...Novak Djokovic
KO je najbolji tenis igrac na svijetu?
Jos uvek Nadal. Pitaj to posle Rima!![]()
Davidenko![]()
Ili bar da ne slomije ni jedan reket!Sa danasnjom igrom je dokazao da je trenutno nepobedivako tako nastavi, oborice sve rekorde. Nadam se da nije bas "tipican" Srbin, jer nam je mana da se...opustimo.
Inace, niko ne moze uvek samo pobedjivati. Niti bi bilo interesantno niti dobro. Ja bih bio zadovoljan i sa sitnicom da u ovoj godini ne izgubi ni jednu igru![]()
Bravo Novak!
Nisam gledala meč nisam bila tu, ali sam slušala komentare. Nervirala se jesam, sad čekam reprizu pa da na miru odgledam.
Protiv Belučija je bio loš, verovatno mu je dan bio takav...
Kažeš Borise da nije bilo aplauza za Novaka, zasto bi? Svaka im čast bodre svog tenisera...Ponos Španaca! Nadal!
A mislili su da će Novak predati meč, jer je valjda Vajda nosio led, tako su komentarisali španski komentatori...
Uglavnom čestitke Novaku sa željom da samo tako nastavi i bude još bolji, pa će i titule doći...