ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
FANTASTICNA igra NOLETA!!!
Odlicno je odigrao cjeli mec...nastavio je istim tempom i dovelo je do cega je dvelo...
Ono sto mi je izuzetno drago je sto je i dalje u stanju da u svakoj situaciji nametne svoj tempo.

Dobar teniser ovaj Beluci...podsjeca me na Soderlinga...stilom igre...
Jaka serva i ofanzivna igra...

Moderator nije dugme moram ga poslusat...:D
Novak je tako ostao neporazen u 2011. godini zabelezivsi 33. uzastopnu pobjedu, a 31. ove godine.
Beluci je u polufinalu odigrao definitvno mec zivota, i da se sa druga strane mreze nije nalazio Djokovic ili eventualno Nadal, Beluci bi sigurno zabeljezio pobjedu protiv bilo kojeg drugog tenisera.
Novak je tokom prva dva seta bio u podredjenom polozaju sto mu se ove godine nijednom nije desilo, ali je sacekao svoju priliku.
U finisu drugog seta je preokrenuo mec, a onda je u stilu trenutno najboljeg svetskog tenisera to pretvorio u 31. trijumf u 2011. godini.
Sjutra idemo na Nadala ,protiv prvog ,jakog na svom terenu sljaci,pred svojom publikom, Rafu nacionale...Bice to mec godine ...
N O L E da slavi
:heart::heart::heart:

Sutra Novak po meni apsolutni favorit. Rafa sa onakvom igrom nece uzeti ni set.

Varas se, svaka je igra, igra za sebe. Za svakog igraca treba drugacija taktika. Naravno, navijam za Noleta ali necu biti toliko tuzan i ako izgubi od Rafe.
Rafa je jedan od najboljih igraca svih vremena a kao covek je na istom mestu:D
Nole ce morati daleko vise da se koncetrise, jer nesto kao danas sto se dogodilo sa srecnim zavrsetkom, protiv Rafe sigurno bi imalo...drugaciji zavrsetak:neutral:

Sutra Novak po meni apsolutni favorit. Rafa sa onakvom igrom nece uzeti ni set.

Iznenadjena sam tvojim rijecimau najmanju ruku .
Zaboravljas svoja publika,sljaka omiljena podloga ,na krilima pobjede Rodzera velikog.
Odbrana titule.
Zelja za vracanjen duga od dvije pobjede .
Igrace dva mlada tenisera ,dva drugara,dva najbolja na ATPlisti i po igri...
Neka pobijedi koji bude bolji ili kojem se vise posreci.
Da mi je svejedno nije .
Tebi nemam sto da pricam ti znas koliko ja obozavam Noleta...

Znam sve ali opet Novak izgleda mnogo ubedljivije i mocnije. :confused: Znam da Rafa moze bolje da igra a jos uvek nikako da pokaze. Nadam se da ce me demantovati.
Jeste da je 9-0 za Rafu na sljaci i da je Rafa najbolji igrac na toj podlozi ikad ali opet. .... :confused:

Gledala sam samo prvi set.
I stigla na zadnji gem treceg seta.
Sve cestitke Noletu.
Bilo je stvarno tesko, posebno kada je Nole izgubio prvi set, kao da je bio nekako usporen, nije imao ideje, kao da mu se nije igralo... ne znam, ali moram da priznam da sam se mnogo uplasila...
Onda sam morala da vodim kuce kod veterinara tako da nisam mogla da gledam drugi set kada se Nole vratio, hvala Bogu.
Na nekim vestima su javili da se Bellucci tokom meca povredio i da zato nije mogao da uzme i drugi set, da li je to tacno ili opet neka TV stanica zeli da sroza Noletovu pobedu?

Pa da mu je nešto falilo, falilo mu je, stalno se hvatao za međunožje, al nešto ne primećujem da mu je zbog toga drastično opala igra (možda pri kraju, al mi se čini da je to više zbog toga što se smorio razvojem situacije).

A s obzirom da sam Jelenin fan, ta smorenost na terenu mi nije ništa novo, ona me više istrenirala da očekujem svašta :D

I to je t!!!
1 : 0 u setovima...za sada za boljeg (: ...

NE MGU VJEROVATI DA JE NA 4 : 0 IZGUBIO 2 SERISA...:dash: ...mislim kad je imao priliku da najvise opusti ruku i igra krajnje ofanzivno...on se zgrcio :dash: ...sreca pa je sad napravio brejk :mrgreen: ...sve mu je oprosteno (: ...

Uploaded with ImageShack.us

Back