ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nadal je otkrio i da nije zelio tako tezak mec u osmini finala, protiv Del Potra koji se poslije povrede rucnog zgloba vratio na 32. poziciju na ATP listi.

"Biće to jedan od mečeva u kojem svasta moze da se dogodi.
Potrudicu se da igram na prepoznatljivom nivou i budem veoma agresivan.
Pobjednik tog susreta steci ce mnogo samopouzdanja za nastavak susreta", rekao je Nadal.

Argentinski teniser Huan Martin del Potro povukao se sa turnira u Madridu zbog povrede kuka, saopštili su organizatori Mutua Madrilenja opena.
Nekada cetvrti teniser na svijetu trebalo je da igra mec trece runde sa Rafaelom Nadalom.
Del Potro je taman usao u formu posle oporavka od povrede rucnog zgloba, osvojio je turnir u Estorilu, a sada ga je zadesio novi peh.
Del Potro je povrijedio kuk pocetkom drugog seta meca sa Mihailom Juznim u prvom kolu, uspio je da savlada Mihaela, zatim i Marina Cilica u drugoj rundi, ali izgleda da ne zeli da rizikuje ozbiljniju povredu.

Novak Djokovic plasirao se u polufinale Mastersa u Madridu pobedivsi Spanca Davida Ferera sa 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 6:3.
Novak je tako ostao neporažen u 2011. godini zabelezivsi jubilarnu, 30. pobjedu ove godine.
Bravo za Novaka moje iskrene cestitke i sve zelje za sljedecu uzastopnu 31....

Poslednja izmena:
Jos sam pod uticajem sinocnjeg meca... Nole : David.
Kao sto sam i pretpostavila Nole je imao, ako se ne varam, samo jedan dobar drop sot udarac. I mozda dva neuspela pokusaja. I dobro je sto je odustao od tog udarca.
Ovaj par je bio mnogo bolji od Federera i Soderlinga. Taj tenis i nije bio tenis. To je bilo silovanje tenisa, po mom misljenju.

David je jedan od najbrzih tenisera iako ima 29 godina, nije se promenio sto se fizickih predispozicija tice.
Moglo je sinoc biti svasta, da se ne lazemo, ali ipak je Nole pokazao da je bolji od Ferera.

O mecu Beluci - Nadal nema potrebe da pisem, sve se videlo. Nadal iako ne igra kao prosle godine, pobedjuje - za sada, dok mu na megdan ne izadje Nole.
O Rafinom danasnjem mecu sa Federerom necu ni da pisem. Zna se ko ce pobediti.
Sve cestitke i Fereru, naravno.

Za sada, dva najbolja meca koje sam gledala su Lopez - Federer i Djokovic - Ferer.

image.php

Najbolji srpski teniser Novak Djokovic oborio je rekord Ivana Lendla i plasirao se u polufinale Mastersa u Madridu, posto je u cetvrtfinalu savladao Spanca Davida Ferera rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 6:3.

Belucci me nesto spominjao sigurno - kada sam otkucala njegovo ime... :) uz Nadalovo.
Znaci, trebala sam da otkucam Lodrino ime uz Nadalovo - a ne Belucijevo. Da ne bude zabune.

Drugo polufinale je Belucci - Djokovic.
Prvi finalista je Nadal.

Poslednja izmena:
NOLE je poceo igrati kao Beluci...jednostavno vraca duboke loptice i tjera ga od osnovne linije...
Sad treba samo imati strpljenja i odigrati bez greske do prvog brejka...da mu malo poljulja samopouzdanje...!!!

Back