jekana
Ističe se
- Poruka
- 2.074
Pa sto ih je vise, to veca sramota za njih. Da navijaju za stranog tenisera protiv svog mogu samo najveci pacenici i kompleksasi, izgubljeni slucajevi.
Ja se slazem. Al' me oni ne zanimaju ni najmanje. Novak je pobedio!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto ih je vise, to veca sramota za njih. Da navijaju za stranog tenisera protiv svog mogu samo najveci pacenici i kompleksasi, izgubljeni slucajevi.

Ja se slazem. Al' me oni ne zanimaju ni najmanje. Novak je pobedio!![]()
Ni mene ne zanimaju ni najmanje, nego jedna takva mucenica je nekim cudom moderator na Sportklub tenis forumu...strasno =)

, mislila sam na njegove strucne komentare

OVAJ DECKO IMA MUDA, NOLE NOLE JA TE VOLIM!!!
***** KOSARKASE, KAD IMAMO OVAKVOG SOKOLA! NAPRED DO TITULE MAJSTORE!!!
Mislim da ce pocistiti Nadala koji jos nije imao pravi test na ovom US Openu...S druge strane, Rafa je odmorniji...Ali Nole osvaja, uz Bozju pomoc!![]()
Tuzno je sto ljudi koji govore toliko protiv noleta, i navijaju za feda ili rafu, nemaju ni casti da dodju i da kazu barem jednom "bio je bolji"!!!!!
Tuzno je sto ljudi koji govore toliko protiv noleta, i navijaju za feda ili rafu, nemaju ni casti da dodju i da kazu barem jednom "bio je bolji"!!!!!

...
Naravno,svaki put kad pobedi Nole Federera ja kazem svaka cast....Koliko vas je to isto reklo kad je bilo obrnuto?
E zato kazem....Prvo se pogledajte u ogledalo,razmislite kakvi ste vi pa onda komentarisite....
Bravo za Federera...lepo je smrvio Mareja.
->> ovo se naravno odnosi na FedereraУспут не могу да не будем ЧОВЈЕК и да му не честитам!
Cestitam Federeru na postignutom uspehu. Zasluzio je, na kraju krajeva. Bravo Roger!!![]()
Da se trudim jos vise i da nadjem jos toga, necu. Ali samo da se znaju neke stvari. I da se ne pricaju gluposti. 

->> ovo se naravno odnosi na Federera
Malkice sam se potrudila i nasla ovo.Da se trudim jos vise i da nadjem jos toga, necu. Ali samo da se znaju neke stvari. I da se ne pricaju gluposti.
Ja nisam vredjala nikoga direktno - samo sam zalila ljude (kakve - da ne objasnjavam opet). Ako si se osetio prozvanim, sta da ti kazem, tvoja stvar.![]()
A za ovo boldovano...sta reci. Pre godinu dana bih se spustila na taj nivo, prozivki i vredjanja, ali sada necu.
Nole, Nole,Nole!!![]()
ti si poslednji koji treba da se pronalazi u onim komentarima, mislim da se svi slazu
niko nije zeleo da povredi nicija osecanja (po najmanje tvoja) i slazem se za one slike...ignorisi, to je bar lako na ovom podforumu![]()
Dođem posle godinu dana ovde i opet ista priča...Dokle bre više? Neki ljudi nikako da odrastu..
Dođem posle godinu dana ovde i opet ista priča...Dokle bre više? Neki ljudi nikako da odrastu..
Na zalost ne moze Srle...
Ja mislim da nema sanse da ga tuce...
Evo za sve drage ljude sa Krstarice i za one druge....
Sada je 11:09 ujutru,za razliku od ostalih,ja sam radio nocnu smenu i nisam mogao da ostvim svoj post ovde....NARAVNO da necu pobeci,naravno da cu izkomentarisati....E sad,za sve one PACENIKE koji mene tako nazivaju.....
Kako vas nije sramota? Prvi ste kada treba da se pljuje Federer,prvi ste kada kazete,ua Srdjane kad iole dirnem Noleta.....A ja nikad nisam rekao da je Nole lose teniser,ali ovde ste vredjali Federera koliko hocete,ali to je manje vazno...
Ovde se pljuvali mene licno u gomili postova,samo neka pogeldate poslednje dve strane. Koliko ljudi mogu nisko da padnu,da budu g*ovna i sve ostalo,to je strasno....Koliko mozete biti LICEMERNI,oh da,taj izraz koji ste toliko koristili za mene.....A sva ta g*ovna koja ste po*srali,sad vi jedete....
Daleko od toga da su svi takvi - ima tu i saljivih komentara ljudi za koje znam da se sale....I cije reci necu uzeti zlonamerno jer znam da se radi o "peckanju" i rivalitetu....Ali drugi....Koemtnari koji toliko govore o vama kao ljudima....
Da li sam ikada ja postavljao slike i licno vredjao nekoga,pazite,i tenisera i coveka koji pise ovaj post?I to toliko nisko? Po toj logici,ja sam trebao po 3 strane sam da pisem i pljujem kad god je Nole izgubio od Federera,a to nisam radio....Zasto?Eeeeeeeee...Pogledajte se u ogledalo....Jer ako od nekog trazite da se ponasa kako treba,onda pocnite od sebe prvo....Ccccc...
A sto se tice kometnara,BIO JE BOLJI....Da li bi iko to rekao ovde da je jedna od dve mec lopte usla????Naravno da ne bi...Cutali bi....Kao mnogo puta do sada.
Doduse,ovde nije kraj...Ovo je bilo POLUFINALE!!! Ako Nole danas pukne sa 3:0,sta ce te onda reci? Bio je umoran,neka,i ovo je dovoljno???? Vazno da je pobedio Federera,posle neka radi sta hoce? A posto vec znam bi bilo-i da ce biti takvih komentara,to je klasicno razmljanje malih ljudi....Malih ljudi koji zive na Krstarici.
Ne slavi se,ne,nikako,dok sudija ne odsvira kraj...Ili u slucaju tenisa,dok se ne odigra poslednji mec,poslednji poen....Ako je onaj aut Federera bio poslednji Noletov poen na turniru,onda po vama ne treba ni da izlazi na megdan Rafi.
Izgleda da dosta vas ovde malo o sportu zna.
.I da,konacno....Nole je bio bolji zato sto je pobedio. Pustimo sada rezultat po setovima,gleda se ko je imao vise gemova u poslednjem setu.Imao ih je Nole,lako je mogao to da bude i Federer.Pobedio je Nole,svaka cast-znaci bio je bolji.A isto bih to rekao da je pobedio Federer - bio je bolji,zato sto je pobedio.
Naravno,svaki put kad pobedi Nole Federera ja kazem svaka cast....Koliko vas je to isto reklo kad je bilo obrnuto?
E zato kazem....Prvo se pogledajte u ogledalo,razmislite kakvi ste vi pa onda komentarisite....
->> ovo se naravno odnosi na Federera
Malkice sam se potrudila i nasla ovo.Da se trudim jos vise i da nadjem jos toga, necu. Ali samo da se znaju neke stvari. I da se ne pricaju gluposti.
Ja nisam vredjala nikoga direktno - samo sam zalila ljude (kakve - da ne objasnjavam opet). Ako si se osetio prozvanim, sta da ti kazem, tvoja stvar.![]()
A za ovo boldovano...sta reci. Pre godinu dana bih se spustila na taj nivo, prozivki i vredjanja, ali sada necu.
Nole, Nole,Nole!!![]()

Lako je biti general posle bitke...
![]()
...