ATP - drugi deo

Rafa i Nole su vec zavrsili svoj nastup u dublovima. Izgubili su u 1. kolu od para Pospisil/Raonic 7:5 3:6 8:10 (produzeni tb).

A kako nece izgubiti, kada su se samo smijali na terenu. :lol: Izgleda da im treba vremena da se uigraju. :mrgreen:

Nego, i Fedja bi sada rado igrao dubl sa Rafom.....Mozda iz razloga da barem osjeti blizinu broja jedan. :lol:
 
snimak treceg seta,ako nekog zanima:




nekako su mi smesni...:mrgreen: prilicno su neuigrani...

a Federer je dobro startovao, 76 64 protiv Chele...danas svoje prve meceve igraju Djokovic,Nadal i branilac titule Marej,a od nasih tu je jos i Troicki...
 
Rodžer Federer izjavio je da želi da osvoji 20 Gren slem titula pre nego što se povuče.

29-godišnji Švajcarac, koji se trenutno nalazi na trećem mestu na ATP listi, osvojio je do sada 16. titula sa četiri najveća turnira.
Federer je osvajanjem Rolan Garosa prošle godine izjednačio rekord Pita Samprasa, a na Vimbldonu je oborio taj rekord.
„Osvajao sam tri Gren slema tri sezone i dva u nekoliko sezona, tako da je to moguće. Igram od 16 do 20 turnira tokom godine, ne umaram se tako da vatra još uvek gori. Dosta dobro igram na Gren slemovima, ali Gren slemovi nisu sve. Uvek dajem 100 odsto snage na svim turnirima jer ne igram mnogo tokom godine“, izjavio je Federer.

Federer je na Rodžers kupu u Torontu postavljen za trećeg nosioca i to je prvi put još od 2003. godine da nije na prvom ili drugom mestu.

„Turniri kao što su Toronto ili Sinsinati su takođe veoma važni. Imam veliku motivaciju u narednim godinama i naravno želim da osvajam Gren slemove, ali oni nisu jedina motivacija“, kaže Švajcarac.

Šestostruki šampion Vimbldona rekao je da nije gledao ovogodišnje finale najprestižnijeg turnira na svetu na kome je eliminisan u četvrtfinalu od Tomaša Berdiha.

„Kada se razočarate zbog poraza i rane eliminacije sa turnira, nastavljate život. Ne razmišljate ’zar nije trebalo ja da budem u finalu Vimbldona?’, već uživate sa porodicom, prijateljima. To je ono što ja radim. Isključim se brzo, ne mislim mnogo o tenisu kada sam van terena“, kaže Federer.
 
Novak odigrao maestralno. Sardi je demoliran. Kakvi samo udarci, kao iz 2007.i 2008.godine. Savrseno.

E, sada imamo top 4 igraca u polufinalu:

Nadal - Marej 21h
Djokovic - Federer 01h

Nadal je sigurni finalista. Bez obzira sto Marej igra odlicno u Torontu, i sto je Nadal imao problema sa Kolsrajberom, ocekujem Nadalov trijumf. Bice u 3 seta, vjerovatno. Bice i dobar mec, neizvjestan do odredjenog dijela meca.

Nole - Federer

Sanse su 50-50. Nijanse ce odlucivati. Ovo je zapravo i borba za 2.mjesto od ponedeljka. Ako Nole dobije, ostaje drugi. Ako Federer dobije, vraca se na drugo mjesto.

U svakom slucaju, ocekuju nas 2 vrhunska meca.
 
stepanek.jpg


^Pa naravno da ce da dobije Goluma.
 
Zasluzeno j eizgubio Rafa! Ocajno je odigrao na pocetku meca je bio dobar do brejka.
Ono sto me je iritiralo je sto nije koristio 2 servis Mareja. :dash: Umesto da riternira malo jace i dublje on na pola terena i normalno Marej zakuca.O servisu necu ni da govorim, Jelena ima jaci servis :roll:
 

Back
Top