Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
CESTITKE !!!
Svaka cast, Rafa !
Zasluzio si !
Svaka cast, Rafa !
Zasluzio si !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde su oni koji su govorili da od njega vise nece biti nista i da nece biti br 1 i da nikad vise nece osvojiti GS!
No, koga briga za njih. 

!

Zajebali su se hejteri kao i ovi strucnjaci sa ES-a.![]()
Mats.![]()
![]()

Jedan je napisao da ga ne bi cudilo da ga Soderling odvali u 3 seta i to da Rafa osvoji maximum 5 gemova kao ipak su Raa i Soderling sada druga klasa![]()
![]()
Inace,da ispricam anegdotu za Jelenu Jankovic.....Premijerno na Krstarici![]()
![]()
Setam ja tamo svojim poslom(neko mora i da radi),kad gle,JJ i njena mama u kupovini.....Ja se tu iznenadim,gle jece,zgodna je koliko hoces,doduse,sa glavom Aliena,ali da zanemarimo tu sitnicu
Elem,svrcka se tako ona,ja na desetak metara i prilazim,kad joj pridje moja kuma koja je tu radila kao promoterka Koka Kole.Ljubazno joj ponudi listic,na foru,izvolite,promocija kokiske......JJ je samo onako turobno pogledala,rekla smrknuto i odbojno " O Boze svasta",digla nos i okrenula glavu.
Nakon toga,ja sam se iznenadio,moja kuma je rekla e blago tebi,a ova je sa mamicom jos vise digla nos i otisla dalje.
Dalje,dva-tri meseca kasnije,dolazi nam JJ u zvanicnu posetu Delta Cityju....Sa sve kamerama,novinarima i obozavaocima....Sva nasmejana,rukuje se sa decom,mase svima,sva vesela,bila tu pola sata i otisla,takodje nasmejana....
I onda,samo neka mi neko kaze,ma neeeeeeeeeeeeee,to sto je ona vesela,to nije PR,to nije marketing,Jeca je car,Jeca je dobrica,Jeca je ovo,Jeca je ono.....A tek sta su mi pricali na partizanovom stadionu,stariji teniseri i treneri kako se JJ ponasa.....I na Olimpijadi,drug koji je tamo bio kako je govorio da su je izbegavali...Jer nije isla da gleda mec ni jedne nase ekipe......O tome svemu drugi put.
Nisi svesna kako bih voleo da samo 5 minuta ''porazgovaram'' sa njim
Ne zelim da mu vidim facu do maja iduce godine

Jedan je napisao da ga ne bi cudilo da ga Soderling odvali u 3 seta i to da Rafa osvoji maximum 5 gemova kao ipak su Raa i Soderling sada druga klasa![]()
![]()

Da li bi bio prvi put da DUGORAZREDNI teniseri igraju finala GS-a?
Pa Soderling ne spada u grupu sa Nadalom.Postoje 2 grupe Rafael i Rodzer pa svi ostali![]()
? Gdje je taj drugi prvoklasni igrac
!
dosadno finale kao i cela sezona sljake,al pobeda je zasluzena...Sta bi sa ovim finalem, a, kako je do njega dospio jedan drugorazredni koji ga je prosle godine ovde iznabadao
? Gdje je taj drugi prvoklasni igrac
?
Ipak niste PRISTRASNI!
Po tvom i Stosurka treba da se meri sa Serenom samo zato sto ju je pobedila 2 puta i igrala jedno finale GS.![]()
A sta sam ja gore napisao?

Ma sve je to srce za njega.. ja sam samo tu da ga bodrim svim srcem i ispratim sve velike stvari koje u belom sportu postigne
Ali kada navijas za ovakvog sampiona, sve ide lakse.