ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dzon Izner je ubedljivo najbolji server na Turu :worth:

Sa 15 as udaraca u Dizeldorfu postao je jedini igrac koji je presao brojku od 500 aseva u sezoni a malopre je protiv Hjudinelija (tri taj-brejka i 6-4 u cetvrtom) imao 38

Rekord karijere mu je 39 (Melburn prosle godine) a ovih 38 je treci najbolji rezultat u istoriji Rolan Garosa... Karlovic je imao 55 i 39 ali oba u 5 setova

Inace,Tejlor Dent je odservirao strahovitih 240 km/h (mislim da je Gulbis protiv Federera u Rimu imao 233)

Prolazi i Murray. :klap:

Ma kakav tezak zreb....Federer ako ne dodje do finala to moze da bude jedino da ima izuzetno los dan + da protivnik ima dan karijere!

Zreb mu se otvorio samo tako...

Dok je ovakvih protivnika, za Fedju nema zime:

Julian Reister (Federer's next opponent): "He (Federer) is my absolute favorite player. Actually I don't really want to win against him. Because that would mean that he'd be eliminated from the tournament, and I'd be sad as a result

:worth:

Ovaj je gori i od Haasa. :dash: Ebem ti danasnje shvatanje sporta i borbe na terenu. :dash:

Rodzer Federer upravo je postao deseti teniser u Open eri koji je dosao do 700 pobeda!!!

1) 1241 - Jimmy Connors
2) 1071 - Ivan Lendl
3) 923 - Guillermo Vilas
4) 875 - John McEnroe
5) 870 - Andre Agassi
6) 806 - Stefan Edberg
7) 762 - Pete Sampras
8) 755 - Ilie Nastase
9) 713 - Boris Becker
10) 700 - Roger Federer

Blizi se i 200. pobeda na Slemovima,sa ovakvim zrebom moze da radi sta mu se prohte

Idemo, Hjuit uzima brejk na startu, ali ce njegova nadahnutost verovatno biti kratkog daha protiv Nadala...
Sta je ovom Djinepriju, poludeo covek, delje J.C.Ferera...

Poslednja izmena:
Rafa ce protiv Belucija doci do jednog veoma lepog rekorda

A ovaj sjajni komentator Eurosporta (ebem ti dan kad se neko setio da uvede nase komentatore) rece da je Federerov fanboj Vilander sprecio Borga da 1982. uzme Frens Open.. jedini je problem sto se Borg povukao iz aktivne igre pre tog turnira

Komentatori ionako postoje da se ne bi culo asmo plop-plop-AUT na TVu.....Nemoj ih ozbiljno shvatiti,barem ne ovde :D :D :D

Gledam onu statistiku koju si izvukao....Hmmmmm.....Federer ako uspe da napravi jos plafoncina 250-300 pobeda do kraja karijere,na foru,5 godina po 60 pobeda(tesko) i da peva.....Iskreno,ne verujem da moze vise ni on,niti bilo ko drugi,ipak je drugacije vreme.
Ovaj rekord koji stoji ostace zauvek,siguran sam u to.Covece,kad pogledam i ovaj Viljas koliko ima pobeda.....Auh....Stvarno su potrebne godine i godine vrhunskog tenisa za ovako nesto!

E da,kad mi igra Federereriska? Koliko znam,sad je trece kolo,jos jedno od onih neozbiljnih kola?Sa kim sledecim igraju Nole i Rafa?

Auuuuuuu,pa jel moguce :D :D :D

Federer igra sa Vavrinkom u 1/8 finala,oh covece,pa gde sam ja zalutao.....Ipak su stigi ozbiljni mecevi :D :D :D

Nole igra sa Djineprijem i bio bi red i da dobije taj mec......A Rafa igra sa Belucijem.....Interesantno...

Isapde da Fed ima i najtezeg protivnika u 1/8 finala!Ipak,ako sve bude bilo kako treba,u 1/4 finalu ce igrati sa Cilicem ili Soderlingom i to dobija ako prodje sunarodnika.....Marej ce imati tezak posao sa Berdihom,barem ja mislim.

Nole opet ima smesan raspored do polufinala....Stvarno! posle Djineprija,mogu da mu nalete Melcer ili Gabasvili,ma daaaaaaaaaaj,sta je ovo?????

Rafa iam najtezi raspored u 1/4 finalu - najverovatnije Verdasko! Doduse,dobice ga,ali opet....

Kako god da okrenes,od ovog kola i Nole i Rafa DOBIJAJU poene a Fed ih i dalje samo brani.

P.S. Marej nece stici do polufinala ;)

Back