причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
daj Bože i Verdaska da umlati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, pametna igra danas nije ni igrao svoj najbolji tenis slao Novaku lopte da pravi greske.
Samo sto Fed i Nole nemaju kolena stara 35 godina, i ne moraju tako da igraju da bih dobili meceve.
A Rafa je vec na pocetku ove sezone imao problema posle samo 2, 3 turnira... tako da ....

da sam na njegevom mestu,preskocio bih Madrid i dobro se odmorio za RG...znao sam da ce odigrati traljavo al ne i da ce izgubitida sam na njegevom mestu,preskocio bih Madrid i dobro se odmorio za RG...
nema potrebe da ponavlja greske od prosle godine i mislim da ne moze toliko bodova da izgubi koliko moze da ih dobije na RG...sto se mene tice i SO mu je totalno nepotreban,al ajde...mora tata da se ispostuje...
ni ja ne verujem,jer nazalost taj momak ne uci na greskama...sve one greske s pocetka prosle sezone je preneo i na ovu,pa jos i dodatno zakomplikovao...dobar je teniser,sigurno ce zablistati u jednom delu sezone i to je to...nista vise ne ocekujem
nema tu fizickog umora,naravno,ali mora da se mentalno rastereti pred mozda najvazniji turnir za ovu sezonu...
4 GS turnira po 2 nedelje,ukupno 56 dana.
9 Mastersa po 7 dana,ukupno 63 dana
1 Masters Kup,7 dana,ukupno 7 dana.
Ako samo ovo pogledate,doalzite do cifre od 126 dana,i to je maksimum,koje treba odigrati. Dakle,sotaje vam 230 dana u godini gde mozete da trenirate,da se igrate sa decom,gde mozete da letujete,zimujete...
Sve ostalo....Ali sve ostalo....Nije obavezno ni najmanje. Ako odigrate jos 3,4 turnira kategorije 500,to je plafon jos 28 dana.Dakle,imate 200 dana godisnje da trenirate i da se odmorite!
U svakom slucaju,makar odigrali sve ovo sto sam rekao,dolazite od cifre od 17 ili 18 turnira godisnje.Jel to premnogo?Naravno da nije,za onog ko zna da se iskombinuje.
Usotalom,uvek cu uzeti za priemr Premijer Ligu i sve ostale sportove.....Dakle,pre mislim da je u pitanju njihova nespremnost ili bolje,nedovoljna spremnost na vrhunske izazove.