Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Rafa meljeeeeeee 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

4 GS turnira po 2 nedelje,ukupno 56 dana.
9 Mastersa po 7 dana,ukupno 63 dana
1 Masters Kup,7 dana,ukupno 7 dana.
Ako samo ovo pogledate,doalzite do cifre od 126 dana,i to je maksimum,koje treba odigrati. Dakle,sotaje vam 230 dana u godini gde mozete da trenirate,da se igrate sa decom,gde mozete da letujete,zimujete...
Sve ostalo....Ali sve ostalo....Nije obavezno ni najmanje. Ako odigrate jos 3,4 turnira kategorije 500,to je plafon jos 28 dana.Dakle,imate 200 dana godisnje da trenirate i da se odmorite!
U svakom slucaju,makar odigrali sve ovo sto sam rekao,dolazite od cifre od 17 ili 18 turnira godisnje.Jel to premnogo?Naravno da nije,za onog ko zna da se iskombinuje.
Usotalom,uvek cu uzeti za priemr Premijer Ligu i sve ostale sportove.....Dakle,pre mislim da je u pitanju njihova nespremnost ili bolje,nedovoljna spremnost na vrhunske izazove.

Evo...samo da kazem da nisi u pravu.
Razlika je, prije svega u trajanju meca, da se ne prica o onim dugometrazcima od 3 sata, zatim u promjenama vremenskiz zona (od turnira do turnira) koje uticu onako kako uticu na svakog pojedinca, zatim treninzi itd...dolazi se do zakljucka da teniska sezona JESTE najduza sportska sezoma.
Opustio si se ti druze malo od kad ti Federer kampuje u 2010.
Indian Vels i Majami traju dve nedelje tako da od ''cuvanja dece'' oduzi 15 dana

Rafa meljeeeeeee

Kralju kraljevo.
Dobar mec, sa par spektakularnih poena koje samo Rafa moze odigrati.
Verdasco nije zasluzio zvizduke dokonih bogatuna, trudio se decko, pokusavao, ali kada je Rafa u elementu- nista ne pomaze.
Ma moze to i bolje.

Moze, moze to cuva za Novaka

Nema Borg najvise titula.. Viljas je na 45 a Muster na 40. Medjutim,niko ozbiljan njih ne racuna kada su u pitanju oni najveci sljakeri svih vremena i knjiga je odavno spala na dva slova,Rafu i Borga
Videcemo sta ce ova godina doneti u narednim turnirima na sljaci ali Borgu se polako klima mesto najveceg sljakera svih vremena posto je ovo sto Spanac radi na toj podlozi jednostavno nedostizno
Federerovo mesto broj 1 je na zalost (jer se ponasa kao kreten) jos uvek sigurno ali bi mu bilo bolje da zapne od Madrida

A na Mustera nisam ni mislio......
 A na Mustera nisam ni mislio......Zabraovh na Viljasa,auuuuuuu

A na Mustera nisam ni mislio......
Sto se Federerovog poansanja tice,tu se slazem da se ponasa kao najveci kreten.Najveci igrac te igre bi trebao ipak postenije da se ponasa prema sportu koji je od nejga napravio legendu. Ovo sto on radi nakon AO je stvarno sramota.Dva turnira,od toga ni jedan ne odigran kako treba,stvarno sramota.
Videcemo sta ce uraditi u 3 vezane nedelje....Ima 2 Mastersa i jedan smesan turnir.Pored ovoliko neigranja i nezaitneresovanosti,bilo bi fino da barem uzme...Sta znam,na sva tri turnira zajedno recimo 1.000 bodova.I da sakce od radosti ako to izvede.
Cesto kad dodjem kuci oko 3 ocekujem da vidim neki tvoj post ovde ali se onda setim koliko si puta ove godine mogao da gledas Federera i sta uopste mozes da napises. Sto se men tice,gledao sam ga i previse u zadnjih 8 godina ali prema vama navijacima jednostavno nije korektan

Jeste da je Bole pobedio ali je bio dobar tenis
 Jeste da je Bole pobedio ali je bio dobar tenis 

Daleko od toga ne pratim ja tenis i sada,ali znas kako je kada ti favorit ne igra na turniru...Nekako mi to nije to
Danas sam ja igrao tenis posle 6 meseci...Cemu sam se nadao,bio sam sjajanJeste da je Bole pobedio ali je bio dobar tenis
Inace,cekam samo novu ATP listu....Pa da pravim kalkulacije kome sta treba do i posle Roland Garosa
 tako i ti
  tako i ti