ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Egzibicija u Atlantik Sitiju :

Endi Rodik - Pit Sampras 6-4
Endi Rodik - Marat Safin 6-4
Marat Safion - Pit Sampras 6-4

U mecu veceri Ivan Lendl gubi od Vilandera 6-3 i ovo mu je prvi javni mec nakon povlacenja iz tenisa 1994. On je dosta gresio ali vise nije ni ocekivao. Ipak,kaze da je uzivao pa mozda postoji sansa da ovog vanserijskog tenisera vidimo na jos nekoj egzibiciji ili Turu sampiona

Ovaj Safion kad je on igrao, nikad cuo za njega :mrgreen:

suvishe ste se uzhiveli:lol:

Svako ko ovde postuje ili na bilo kom pdf sam odluchuje da li cje pisati, odgovarati nekom na post, ignorisati neki nick, itd, bzv, ko se nervira samo sebi kida zhivce bzv:lol:
Opushteno, bwe:klap:

To je to. :super:

I toliko pravdanja nekome....., pa Srle, zar i ti. :mrgreen:

A sto te bas najvise interesuje sto moze Gulbis?

A sto tebe interesuje moje interesovanje za Gulbisa? :kafa:

:kpozdrav: momcino, svaka cast:super:

Drago mi je da ima jos ljudi na ovom forumu,koji se slazu samnom.Duska Vodolija i ostali koji se slazu samnom ne treba dati ovim "hejterima' Noleta da ovde stalno konstantno iskazuju mrznju prema nasim teniserima.U Srbiji postoji mnogo laznih mondijalista i moralista,koji misle da napadajuci sve sto dolazi iz Srbije,postaju "svetski" ljudi.A u stvari ne vide dalje od svog nosa i nemaju blage veze sa zivotom.Ali najjace mi je kad nas koji navijamo za srpske tenisere( i radujemo se uspehu nasih sportista generalno) prozivaju da smo "nacionalisti",vecu glupost u zivotu nisam cuo...Pa u zemljama na zapadu je najnormalnije,da ljudi navijaju za svoje.Ljudi u Engleskoj,Francuskoj,Spaniji su mnogo veci nacionalisti nego recimo mi ovde u Srbiji.Isto to vazi i za Ameriku,u svim tim zemljama najnormalnije je da vidis nacionalnu zastavu na privatnim kucama i objektima...

Da ne davim vise sa tim poenta je da ovde na forumu ima grupica ljudi koji ocigledno namerno konstantno omalovazavaju Djokovica i jos neke druge tenisere.Ali kad neko dirne u njihove miljenike onda pocinju da reze.A ovde uglavnom ljudi koji recimo kritikuju Nadala i Federera to rade na normalan nacin,konstruktivnim kritikama i bez nekog veceg prozivanja...I onda "oni" misle da ce drugi da trpe njihov bezobrazluk i nepostovanje,a kad im se uzvrati istom merom onda kukaju i cvile...

E pa ne moze tako.Duska Vodolija,Bojana i ostali,porucujem vam da se ne treba povlaciti,vec im treba uzvratiti ne istom merom,vec jos duplo jace!I nemojte dati da vas isprovociraju svojim postovima...

Jos bih hteo da kazem da nemam nista protiv ljudi koji navijaju za strane tenisere.Naravno da ne moraju svi iz Srbije sad da simpatisu Djokovica i ostale nase.Imam i ja svoje simpatije za neke tenisere koji nisu iz Srbije-to su Rafael Nadal(sa tim da su mi spanca malo ogadili ovi njegovi navijaci sa foruma) i Huan Martin Del Potro...Uzecu za primer Srleta-on navija za Federera,ali apsolutno objektivno procenjuje stanje u tenisu i uglavnom se slazem sa njim oko vecine stvari,iako nisam ljubitelj Federera...Sa ljudima poput njega apsolutno nemam nikakav problem i volim sa takvima da razmenim misljenje...

Nadam se da nisam previse smorio,prijatno vece i uzivajte:D:mrgreen:

MONDAY, 12 APRIL, 2010

COURT CENTRAL start 10:30 am
D Nalbandian (ARG) vs A Beck (GER)
[10] T Berdych (CZE) vs F Lopez (ESP)
[Q] D Gimeno-Traver (ESP) vs [WC] R Gasquet (FRA)
[Q] M Granollers (ESP) vs [9] J Ferrero (ESP)
N Djokovic (SRB) / V Troicki (SRB) vs T Bellucci (BRA) / A Montanes (ESP)

COURT DES PRINCES start 10:30 am
J Chardy (FRA) vs [Q] A Golubev (KAZ)
J Benneteau (FRA) vs [Q] O Dolgopolov Jr. (UKR)
[Q] P Luczak (AUS) vs [11] D Ferrer (ESP)
[14] J Monaco (ARG) vs [Q] J Nieminen (FIN)
J Knowle (AUT) / A Ram (ISR) vs M Fyrstenberg (POL) / M Matkowski (POL)

COURT 2 start 10:30 am
N Almagro (ESP) vs S Greul (GER)
T Bellucci (BRA) vs P Kohlschreiber (GER)
F Cermak (CZE) / M Mertinak (SVK) vs [WC] R Hutchins (GBR) / A Murray (GBR)

COURT 9 start 10:30 am
E Gulbis (LAT) vs M Chiudinelli (SUI)
G Garcia-Lopez (ESP) vs P Petzschner (GER)

Ma sa jednog mamlaza :lol: :mrgreen:
Ma u petak ce igrati :lol:

Ko ti je taj? :eek:

A u petak ce igrati definitivno. :lol:

"A zasto bi i bilo" to ti znas.
Za Boga, sto mene pitas?

Ok, hajmo polako, pazljivo citaj- ti si, onako, ne znam zbog cega, zakljucio da bih ja Gulbisa trebala gledati jer je potencijalni protivnik Djokovica. Je li tako? A ja tebe pitam cemu takav zakljucak. :kafa:

Kazablanka je otisla u ruke Vavrinki (druga titula u karijeri i verovatno najslabiji turnir do sada u sezoni). On ce na novoj listi ponovo biti medju 20 tenisera sveta. Gaske je sjajno otvorio turnir sa samo 4 izgubljena gema u prva dva meca ali onda gubi od kasnijeg finaliste Haneskua

Na jacem turniru u Hjustonu Izner,Gonzales i Hjuit nisu uradili nista a Cela u finalu pobedjuje Kuerija za svoju petu titulu (sve na sljaci). Sa nekog 80. mesta on ce skociti skoro na 50. a uskoro ce uci i medju 10 aktivnih igraca sa najvise pobeda na ovoj podlozi

Ovde samo treba izdvojiti maratnoski mec Masua i Svetinga kao i prvi mec u godini koji je u sva tri seta imao taj-brejk a igrali su ga Izner i Malis

Back