ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Urose, a sta cu ti ja sto si maloljetan. :lol:

Meni je drago sto ce biljka igrati, steta bi bila da tako karizmaticna pojava duze odsustvuje sa terena. :smajlikojipijekafuicitanovine: :mrgreen:

Srce, drago mi je da dijelimo radost vezanu za biljku.

Ako Davidenko ikada dodje do finala Vimbldona,ma koliko da mu se otvori zreb,onda bi svi ostali teniseri trebalo da se ubiju....

Ince,koji je problem sa Monte Karlom? Zasto toliko ljudi nece igrati? Jel su poceli teroristicki napadi tamo,ne razumem nista...A turnire druge kategorije,sa gomilom likova koji ce tu uci na foru stvarno ne zelim da gledam.

Federer me nervira zestoko....Meni samo nije jasno kako on misli da ostane prvi do pocetka VImbldona?Tako sto nece igrati,sta,stedece se do Roland Garosa? Manjak meceva moze samo da mu skodi,nikako da mu pogoduje....Sa druge strane,kako god da okrenes,covek je jos uvek ubedljivo prvi tako da - moze mu se! Iako to nikako ne opravdavam.....

Ince,koji je problem sa Monte Karlom? Zasto toliko ljudi nece igrati? Jel su poceli teroristicki napadi tamo,ne razumem nista...A turnire druge kategorije,sa gomilom likova koji ce tu uci na foru stvarno ne zelim da gledam.

Mozda bi neki i igrali da mogu, tj. da nisu povrjedjeni. ATP bolnica, a ne ATP tour.

Ovima sto bi da se odmore ide na ruku sto MC nije obavezan, pa mogu proci nekaznjeno ako se ne pojave.

Bitno je da je biljka tu, onda sve ima smisla. :kafa:

Ako Davidenko ikada dodje do finala Vimbldona,ma koliko da mu se otvori zreb,onda bi svi ostali teniseri trebalo da se ubiju....

Federer me nervira zestoko....Meni samo nije jasno kako on misli da ostane prvi do pocetka VImbldona?Tako sto nece igrati,sta,stedece se do Roland Garosa? Manjak meceva moze samo da mu skodi,nikako da mu pogoduje....Sa druge strane,kako god da okrenes,covek je jos uvek ubedljivo prvi tako da - moze mu se! Iako to nikako ne opravdavam.....

Prvi je zahvaljujuci nedovoljno dobroj igri drugih.. da je Rafa uzeo jedan od ova dva Mastersa stvari bi vec bile drugacije

On namerava da poveze tri nedelje,i Rim,Estoril i Madrid,ali ja cisto sumnjam da cemo ga videti u Portugalu (jedino ako mu je takav plan da ostvari kvotu potrebnu za bodovanje)

Vidim ovde su sve veliki "poznavaoci tenisa",koji se sprdaju sa Davidenkom i zovu ga biljka...Pa taj Davidenko bar osvaja turnire,i to velike-osvojio je do sada u karijeri zavrsni masters kup,tri turnira iz masters serije,dosao do polufinala Us opena i Rolan Garosa.Sve ukupno covek ima 20 titula sto je sasvim ok rezultat...Dok ovde velicate neke druge tenisere,za koje su rezultati "biljke" misaona imenica...Kad se setim recimo kako ste ovde hvalili Cilica kad je dosao do polufinala Ao ove godine,a covek nikad nije osvojio nijedan turnir iz kategorije ATP 500,o mastersima da ne govorim...Uzeo sam njega kao primer ima jos tenisera koje ste ovde hvalili a nemaju ni blizu rezultate kao "biljka".To sto vi licno nekog ne volite,ne daje vam pravo da govorite da je los teniser.ako ima trofeje kao pokrice...Ni ja ne volim Federera,pa ne mogu da mu osporim da je najtrofejniji teniser u istoriji...

Koliko sam video uglavnom navijaci Rafaela Nadala prozivaju ovde Davidenka,pa bolje bi vam bilo da razmisljate zasto spanac ne moze da osvoji nijednu titulu vec godinu dana,i zasto je od velikog sampiona postao lik koga svaki drugi teniser cepa...

A ovako generalno muski tenis je u velikoj krizi.Federer je potpuno nezainteresovan posle Melburna,Djokovic i Marej lutaju,ocajno igraju i nemogu da se sastave,dok Nadal pokusava da povrati staru formu i da osvoji bar nesto,ali mu nikako ne ide...:lol: Kad jos na to dodamo vec mesecima povredjenog Del potra,dobijemo to da je muski tenis u prva tri meseca ove godine potpuno zakazao...

Vidim ovde su sve veliki "poznavaoci tenisa",koji se sprdaju sa Davidenkom i zovu ga biljka...Pa taj Davidenko bar osvaja turnire,i to velike-osvojio je do sada u karijeri zavrsni masters kup,tri turnira iz masters serije,dosao do polufinala Us opena i Rolan Garosa.Sve ukupno covek ima 20 titula sto je sasvim ok rezultat...Dok ovde velicate neke druge tenisere,za koje su rezultati "biljke" misaona imenica...Kad se setim recimo kako ste ovde hvalili Cilica kad je dosao do polufinala Ao ove godine,a covek nikad nije osvojio nijedan turnir iz kategorije ATP 500,o mastersima da ne govorim...Uzeo sam njega kao primer ima jos tenisera koje ste ovde hvalili a nemaju ni blizu rezultate kao "biljka".To sto vi licno nekog ne volite,ne daje vam pravo da govorite da je los teniser.ako ima trofeje kao pokrice...Ni ja ne volim Federera,pa ne mogu da mu osporim da je najtrofejniji teniser u istoriji...

Koliko sam video uglavnom navijaci Rafaela Nadala prozivaju ovde Davidenka,pa bolje bi vam bilo da razmisljate zasto spanac ne moze da osvoji nijednu titulu vec godinu dana,i zasto je od velikog sampiona postao lik koga svaki drugi teniser cepa...

A ovako generalno muski tenis je u velikoj krizi.Federer je potpuno nezainteresovan posle Melburna,Djokovic i Marej lutaju,ocajno igraju i nemogu da se sastave,dok Nadal pokusava da povrati staru formu i da osvoji bar nesto,ali mu nikako ne ide...:lol: Kad jos na to dodamo vec mesecima povredjenog Del potra,dobijemo to da je muski tenis u prva tri meseca ove godine potpuno zakazao...

Nazva li ti sinoc najveci nemacki klub i cetvrostrukog prvaka Evrope supcima... samo zato sto ih ne volis?

A taj isti davidenko otici ce u penziju bez osvojenog Slema... zaboravljen do 2020.

Nazva li ti sinoc najveci nemacki klub i cetvrostrukog prvaka Evrope supcima... samo zato sto ih ne volis?

A taj isti davidenko otici ce u penziju bez osvojenog Slema... zaboravljen do 2020.

Kao prvo to nema veze sa ovom temom...Kao drugo jesam ih tako nazvao jer ih ne volim,ALI nisam rekao da su losi,naprotiv rekao sam da su dobri i naveo njihove odlicne igrace.Dakle ja se nisam sprdao sa njima i osporavao njhihove fudbalske kvalitete kao sto vi osporavate rezultate koje postize Davidenko,vec sam rekao da ih ne volim,a to je vrlo bitna razlika.To je isto kao kad kazem da ne volim Federera,ali ne osporavam njegove uspehe...
Kao trece vi se ovde sprdate sa covekom koji ima 20 titula,od kojih nekoliko velikih.A velicate neke prosecne tenisere,koji za tri karijere nece uzeti ono sto je Davidenko osvojio.Ti si ovde hvalio recimo i Ancica a lik nikad nista nije osvojio u svom zivotu.Da ne nabrajam dalje ima dosta tenisera koje si hvalio a imaju slabije rezultate od Davidenka koga ismevas,a to nije logicno.To bi bilo kao kad bi ja rekao da je recimo Lazio bolji klub od Bajerna?A ja to nikad nisam rekao.A i ti si mnogo puta pokazao svoju objektivnost,kad si neke velike fudbalske timove nazivao raznim imenima,da ne nabrajam sad,jer ipak je ovo podforum o tenisu.

A sto se tice toga da Davidenko verovatno nikad nece uzeti grend slem,to ne menja cinjenicu da je za klasu bolji teniser od nekih drugih koje hvalite ovde...

Poslednja izmena:
Kao prvo to nema veze sa ovom temom...Kao drugo jesam ih tako nazvao jer ih ne volim,ALI nisam rekao da su losi,naprotiv rekao sam da su dobri i naveo njihove odlicne igrace.Dakle ja se nisam sprdao sa njima i osporavao njhihove fudbalske kvalitete kao sto vi osporavate rezultate koje postize Davidenko,vec sam rekao da ih ne volim,a to je vrlo bitna razlika.
Kao trece vi se ovde sprdate sa covekom koji ima 20 titula,od kojih nekoliko velikih.A velicate neke prosecne tenisere,koji za tri karijere nece uzeti ono sto je Davidenko osvojio.Ti si ovde hvalio recimo i Ancica a lik nikad nista nije osvojio u svom zivotu.Da ne nabrajam dalje ima dosta tenisera koje si hvalio a imaju slabije rezultate od Davidenka koga ismevas,a to nije logicno.To bi bilo kao kad bi ja rekao da je recimo Lazio bolji klub od Bajerna?A ja to nikad nisam rekao.A i ti si mnogo puta pokazao svoju objektivnost,kad si neke fudbalske timove nazivao raznim imenima,da ne nabrajam sad,jer ipak je ovo podforum o tenisu.

A sto se tice toga da Davidenko verovatno nikad nece uzeti grend slem,to ne menja cinjenicu da je za klasu bolji teniser od nekih drugih koje hvalite ovde...

Od tih ''vi'' cu morati da se ogradim.. ne secam se da sam ga pomenuo vise od jedanput u poslednja dva meseca,dok Uros nije pomenuo finale Vimbldona sinoc

Ne volim ni ja davidenka i nikad nisam rekao da je ocajan... jednostavno,veliki teniser nikada nece biti i niko me ne moze ubediti da on to jeste

Nikakvo velicanje Ancica od mene skorije nisi cuo,decko mi je gotivan i propratio sam par turnira na kojima je igrao ove godine. Ili sam mozda rekao da je favorit za neke velike titule?

Tog famoznog Cilica sam pomenuo jednom (ni blizu nikakvom hvaljenju vec sam samo rekao koliko je bodova ove godine uzeo). Posle toga nije uradio nista pa ga nisam pominjao kao ni davidenka. Od tada ga mnogo cesce pominjes ti

Od tih ''vi'' cu morati da se ogradim.. ne secam se da sam ga pomenuo vise od jedanput u poslednja dva meseca,dok Uros nije pomenuo finale Vimbldona sinoc

Ne volim ni ja davidenka i nikad nisam rekao da je ocajan... jednostavno,veliki teniser nikada nece biti i niko me ne moze ubediti da on to jeste

Nikakvo velicanje Ancica od mene skorije nisi cuo,decko mi je gotivan i propratio sam par turnira na kojima je igrao ove godine. Ili sam mozda rekao da je favorit za neke velike titule?

Tog famoznog Cilica sam pomenuo jednom (ni blizu nikakvom hvaljenju vec sam samo rekao koliko je bodova ove godine uzeo). Posle toga nije uradio nista pa ga nisam pominjao kao ni davidenka. Od tada ga mnogo cesce pominjes ti

To je bilo zezanje, gde on da pomene Vimb :lol:

Secam se prosle godine u Dohi kako je odvalio Nadala napadackom igrom! Koliko god on voleo da surfuje po terenu, to mu ne donosi rezultate, nego samo povrede. Visok je i ima slabe zglobove, samo se unistava. Da je pametan igrao bi napadacki, jer je stvarno jak i ima predispozicije.

Nisi ga pominjao u poslednje vreme,ali si ranije uvek prozivao i pljuvao ga...Davidenko nije neki veliki sampion tenisa,ali daleko od toga da je i prosecan teniser.Ima tri turnira iz masters serije,ima zavrsni masters kup i jos 15 drugih titula.Plus igrao je redovno polufinala grend slemova...To su ipak sasvim dobri rezultati za nekog koga vi ovde konstantno prozivate,na osnovu cega bi neko stekao utisak da je rus 156 teniser sveta,a on je godinama u top 10...

Ranije si pisao koliko se secam,kako je Ancic dobar teniser,sto je daleko od istine,on je prosecan,jer ima dve tri male titule...Cilic je dobijao velike pohvale za jedno polufinale grend slema ovde od istih onih koji redovno prozivaju Davidenka,iako rus ima daleko bolje rezultate od hrvata...Da ne ispadne da sam "slucajno" za primer uzeo hrvatske tenisere,uzecu jos jedan primer-koliko se secam hvalio si i amera Kverija iako je i on mnogo manje uspesan od "biljke"...I jos neke druge tenisere ne mogu sad ni da se setim vise...Sto se tice Cilica njega sam uzeo samo kao primer,da ne ispadne da ja njega omalovazavam.Ranije sam pisao da je to jedini hrvatski teniser(posle Ivanisevica naravno) koji moze da napravi dobru karijeru...Dobro sad je i Ljubicic uzeo masters ali ne verujem da ce nastaviti da igra tako dobro kao u pustinji...

Imas li ikakvu predstavu koliko ljudi pljuje Federera i Nadala a misaona su imenica za tog davidenka? I ne pljuju ga ljudi bez razloga. Naravno,sad si ti tu da ga branis pa vise necemo :lol:

Posto ti i dalje sve pises u mnozini reci mi gde sam ja to tacno nakon Australije toliko hvalio Cilica. Nisam ni za vreme tog turnira,jednostavno je usao u svoje prvo 1/2 i medju 10 tenisera na svetu. To je sve

Kuerija sam hvalio jer je odlicno odigrao sljaku na koju pre toga jedva da je krocio. Ni njega nakon toga nisam ni pomenuo

Poslednja izmena:
Imas li ikakvu predstavu koliko ljudi pljuje Federera i Nadala a misaona su imenica za tog davidenka? I ne pljuju ga ljudi bez razloga. Naravno,sad si ti tu da ga branis pa vise necemo :lol:

Posto ti i dalje sve pises u mnozini reci mi gde sam ja to tacno nakon Australije toliko hvalio Cilica. Nisam ni za vreme tog turnira,jednostavno je usao u svoje prvo 1/2 i medju 10 tenisera na svetu. To je sve

Kuerija sam hvalio jer je odlicno odigrao sljaku na koju pre toga jedva da je krocio. Ni njega nakon toga nisam ni pomenuo

A sto si se ti samo osetio prozvanim?Ja sam ovde napisao za sve vas koji toliko prozivate,nisam imenovao tebe,ali ti si se ocigledno osetio prozvanim.Pisao sam u mnozini jer vas ima vise koji ga napadate.Nije uopste fora u kritikovanju,nego sto ga vi konstantno omalovazavate,bez nekih velikih razloga.Ok Davidenko nije kao Federer,niti ce ikad biti,ali je sasvim dobar teniser,koji je osvajao mnoge titule...A kao sto rekoh ovde ispada po vasim postovima da je covek 359 teniser na svetu.Kontruktivna kritika je uvek na mestu i pozeljna je,ali kad nekog stalno ismevas i to recimo u trenutku kad osvoji masters kup,to onda vec nije objektivno...

Posto se opet sprdas sa tim da sam sad ja tu da ga branim,onda nemoj da se cudis kad neko drugi to bude radio,Nadalu ili nekom trecem teniseru...Ja isto nisam ljubitelj Davidenka,ali mi je zapalo za oko koliko napadaju coveka,po meni bezveze...

Back