Vidim ovde su sve veliki "poznavaoci tenisa",koji se sprdaju sa Davidenkom i zovu ga biljka...Pa taj Davidenko bar osvaja turnire,i to velike-osvojio je do sada u karijeri zavrsni masters kup,tri turnira iz masters serije,dosao do polufinala Us opena i Rolan Garosa.Sve ukupno covek ima 20 titula sto je sasvim ok rezultat...Dok ovde velicate neke druge tenisere,za koje su rezultati "biljke" misaona imenica...Kad se setim recimo kako ste ovde hvalili Cilica kad je dosao do polufinala Ao ove godine,a covek nikad nije osvojio nijedan turnir iz kategorije ATP 500,o mastersima da ne govorim...Uzeo sam njega kao primer ima jos tenisera koje ste ovde hvalili a nemaju ni blizu rezultate kao "biljka".To sto vi licno nekog ne volite,ne daje vam pravo da govorite da je los teniser.ako ima trofeje kao pokrice...Ni ja ne volim Federera,pa ne mogu da mu osporim da je najtrofejniji teniser u istoriji...
Koliko sam video uglavnom navijaci Rafaela Nadala prozivaju ovde Davidenka,pa bolje bi vam bilo da razmisljate zasto spanac ne moze da osvoji nijednu titulu vec godinu dana,i zasto je od velikog sampiona postao lik koga svaki drugi teniser cepa...
A ovako generalno muski tenis je u velikoj krizi.Federer je potpuno nezainteresovan posle Melburna,Djokovic i Marej lutaju,ocajno igraju i nemogu da se sastave,dok Nadal pokusava da povrati staru formu i da osvoji bar nesto,ali mu nikako ne ide...

Kad jos na to dodamo vec mesecima povredjenog Del potra,dobijemo to da je muski tenis u prva tri meseca ove godine potpuno zakazao...