ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rafi to rade od 2005. tako da nije frka

Zna se sa kim se ti ovde kacis vec mesecima.. kad djokovic ispadne u mecu koji cak nije bio planiran ni za TV prenos onda te nema ali kad Rafa ispadne u 1/2 onda si tu

I bas ce neko nekome da polaze racune zasto pljuje odredjene tenisere

Rafi to rade od 2005. tako da nije frka

Zna se sa kim se ti ovde kacis vec mesecima.. kad djokovic ispadne u mecu koji cak nije bio planiran ni za TV prenos onda te nema ali kad Rafa ispadne u 1/2 onda si tu

I bas ce neko nekome da polaze racune zasto pljuje odredjene tenisere

Da tu sam da kritikujem Rafaela Nadala,ne zato sto ispadne u polufinalu,vec zato sto nije osvojio titulu godinu dana vec.A to je prilicno lose za igraca njegovog kalibra,i to ce svako realan reci,sem ostrascenih navijaca spanca.A ti bar ne bi trebao da govoris o objektivnosti,jer si mnogo puta pokazao da ne ocenjujes objetkivno uspehe tenisera.Djokovica mrzis i svaki put ga osporavas,sta god da uradi,cak i kad je osvajo najvece turnire,grend slem,masters kup,masterse...Uostalom kad Novak 2008 godine nije osvojio nijedan trofej nekih 6 meseci(u razmaku od mastersa u Rimu i zavrsnog masters kupa u Sangaju),ovde su ga ljudi kritkovali,ukljucujuci i tebe(a neki su i likovali),a sad vam je cudno kad ljudi kritikuju Rafaela Nadala zbog cinjenice da nije uzeo turnir vec godinu dana...Da si imalo realan video bi da sam napisao da Djokovic ne moze da se sastavi koliko lose igra trenutno.Mada i sa takvom igrom bar je osvojio jedan turnir ove godine...

Uostalom koliko si ostrascen pokazujes cinjenicom da tenisere koje mrzis pises malim slovom,sto samo pokazuje da ne mozes da gledas na neke stvari objektivno...

I nisam ja rekao da neko nekom ovde treba da polaze racune,vec sam samo izneo svoje misljenje,jer mi je zapalo za oko toliko prozivanje Davidenka!

Zrijeb za MC http://www.atpworldtour.com/posting/2010/410/mds.pdf

Fedja ne igra, ipak nije ispao lazljivac, a nece ni biljka igrati. :kafa:

Nema ni Moye, nazalost. :(

WC su dobili: Gasquet, Murray, Bolelli i Tomic.

(1) DJOKOVIC, Novak (SRB) vs. BYE
SERRA, Florent (FRA) vs. ROBERT, Stephane (FRA)
GULBIS, Ernests (LAT) vs. CHIUDINELLI, Marco (SUI)
HANESCU, Victor (ROM) vs. (13) WAWRINKA, Stanislas (SUI)

(12) ROBREDO, Tommy (ESP) vs. ZEBALLOS, Horacio (ARG)
TROICKI, Viktor (SRB) vs. KUBOT, Lukasz (POL)
NALBANDIAN, David (ARG) vs. BECK, Andreas (GER)
BYE vs. (7) YOUZHNY, Mikhail (RUS)

(4) CILIC, Marin (CRO) vs. BYE
ANDREEV, Igor (RUS) vs. (WC) BOLELLI, Simone (ITA)
ROCHUS, Olivier (BEL) vs. SEPPI, Andreas (ITA)
MONTANES, Albert (ESP) vs. BAGHDATIS, Marcos (CYP)

(10) BERDYCH, Tomas (CZE) vs. LOPEZ, Feliciano (ESP)
QUALIFIER vs. (WC) GASQUET, Richard (FRA)
BENNETEAU, Julien (FRA) vs. (Q) QUALIFIER ()
BYE vs. (6) VERDASCO, Fernando (ESP)

(8) LJUBICIC, Ivan (CRO) vs. BYE
FOGNINI, Fabio (ITA) vs. LLODRA, Michael (FRA)
CHARDY, Jeremy (FRA) vs. QUALIFIER
QUALIFIER vs. (11) FERRER, David (ESP)

(14) MELZER, Jurgen (AUT) vs. MATHIEU, Paul-Henri (FRA)
GARCIA-LOPEZ, Guillermo (ESP) vs. PETZSCHNER, Philipp (GER)
BELLUCCI, Thomaz (BRA) vs. KOHLSCHREIBER, Philipp (GER)
BYE vs. (3) MURRAY, Andy (GBR)

(5) TSONGA, Jo-Wilfried (FRA) vs. BYE
ALMAGRO, Nicolas (ESP) vs. GREUL, Simon (GER)
(WC) TOMIC, Bernard (AUS) vs. BECKER, Benjamin (GER)
QUALIFIER vs. (9) FERRERO, Juan Carlos (ESP)

(14) MONACO, Juan (ARG) vs. QUALIFIER
BERRER, Michael (GER) vs. KOROLEV, Evgeny (KAZ)
QUALIFIER vs. SCHWANK, Eduardo (ARG)
BYE vs. (2) NADAL, Rafael (ESP)

Poslednja izmena:
Da tu sam da kritikujem Rafaela Nadala,ne zato sto ispadne u polufinalu,vec zato sto nije osvojio titulu godinu dana vec.A to je prilicno lose za igraca njegovog kalibra,i to ce svako realan reci,sem ostrascenih navijaca spanca.A ti bar ne bi trebao da govoris o objektivnosti,jer si mnogo puta pokazao da ne ocenjujes objetkivno uspehe tenisera.Djokovica mrzis i svaki put ga osporavas,sta god da uradi,cak i kad je osvajo najvece turnire,grend slem,masters kup,masterse...Uostalom kad Novak 2008 godine nije osvojio nijedan trofej nekih 6 meseci(u razmaku od mastersa u Rimu i zavrsnog masters kupa u Sangaju),ovde su ga ljudi kritkovali,ukljucujuci i tebe(a neki su i likovali),a sad vam je cudno kad ljudi kritikuju Rafaela Nadala zbog cinjenice da nije uzeo turnir vec godinu dana...Da si imalo realan video bi da sam napisao da Djokovic ne moze da se sastavi koliko lose igra trenutno.Mada i sa takvom igrom bar je osvojio jedan turnir ove godine...

Uostalom koliko si ostrascen pokazujes cinjenicom da tenisere koje mrzis pises malim slovom,sto samo pokazuje da ne mozes da gledas na neke stvari objektivno...

I nisam ja rekao da neko nekom ovde treba da polaze racune,vec sam samo izneo svoje misljenje,jer mi je zapalo za oko toliko prozivanje Davidenka!

Ti ces da kritikujes jednog od 12 najvecih igraca Open ere :lol: ne znam kako ce to podneti,morace da te vodi u Kucerak na pivo da bi prestao to da radis. Sto se mene tice on vise ne mora da osvoji nista!! Nadam se da nikada neces znati kakav je osecaj kad pred finale Vimbldona samo molis svakog moguceg boga za tu jednu pobedu i spajanje pariske i londonske krune,pa makar posle toga tvoj teniser ne osvojio nista vise (ne verujem da je to Rafa radio ali Goran Ivanisevic jeste). On je,slucajno,pola godine kasnije osvojio i Slem na trecoj razlicitoj podlozi. sad nek to,pored Federera,ponovi neko drugi

Sada kada Rafa ne igra kao pre,svi iza njega imaju sansu da pridju njegovim rezultatima.. vidim da to cine u velikom stilu

Ono sto ja tom Rusu zameram je namestanje meceva i stav prema najvecem svetskom turniru.

Ovim zavrsavamo sto se mene tice,nek pljuje ko koga hoce.. ipak smo u demokratskoj drzavi u kojoj cvetaju ruze

Bas tako. A mislim da ce se taj trend i nastaviti, ATP se polako pretvara u bolnicu.

To opet ne znaci da necemo pogledati pokoji dobar mec u MC-u( mada nam termini nece odgovarati), a najvise me interesuje sta moze Gulbis na sljaci.

Ti ces da kritikujes jednog od 12 najvecih igraca Open ere :lol: ne znam kako ce to podneti,morace da te vodi u Kucerak na pivo da bi prestao to da radis. Sto se mene tice on vise ne mora da osvoji nista!! Nadam se da nikada neces znati kakav je osecaj kad pred finale Vimbldona samo molis svakog moguceg boga za tu jednu pobedu i spajanje pariske i londonske krune,pa makar posle toga tvoj teniser ne osvojio nista vise (ne verujem da je to Rafa radio ali Goran Ivanisevic jeste). On je,slucajno,pola godine kasnije osvojio i Slem na trecoj razlicitoj podlozi. sad nek to,pored Federera,ponovi neko drugi

Sada kada Rafa ne igra kao pre,svi iza njega imaju sansu da pridju njegovim rezultatima.. vidim da to cine u velikom stilu

Ono sto ja tom Rusu zameram je namestanje meceva i stav prema najvecem svetskom turniru.

Ovim zavrsavamo sto se mene tice,nek pljuje ko koga hoce.. ipak smo u demokratskoj drzavi u kojoj cvetaju ruze

Ja sam pogresio sto sam sa likovima poput tebe,uopste ulazio u bilo kakvu raspravu.Previse si ostrascen da bi se sa tobom objektivno diskutovalo o bilo cemu...Ti ces meni da zabranis da ja kritikujem bilo kog tenisera,kad si ti ovde pljuvao jos veca teniska imena od Nadala...Lazni mondijalisto i moralisto uzivaj u svojoj "bajci" i nastavi da menjas nikove na ovom forumu.I ja cu da kritikujem koga ja hocu,pa makar to bio i spanac koji stalno izvlaci gace:lol:

Ps-Mrzitelju svih sportista iz Srbije,nadam se da neces osetiti kako je to kad tvoja reprezentacija osvaja titule sampiona sveta u raznim sportovima.Ovim zavrsavam i necu ti vise nista pisati.

Mislim da sportistima koje volim sasvim dobro ide

Odlicno,jos jedan manje

Mislis de ces nas raztjerati tvojom mrznjom ...Pljuvanjem...Veras se.Espada..
.
Mene si upravo vratio ...Ojacanu time sto znam da nijesam sama ...I da takvim ko sto si ti treba reci istinu u lice...Pokusala sam da smirim tvoje negativne strasti nijesam uspjela i vise za to ne krivim sebe i nigdje ne bjezim ....:D

Ja sam pogresio sto sam sa likovima poput tebe,uopste ulazio u bilo kakvu raspravu.Previse si ostrascen da bi se sa tobom objektivno diskutovalo o bilo cemu...Ti ces meni da zabranis da ja kritikujem bilo kog tenisera,kad si ti ovde pljuvao jos veca teniska imena od Nadala...Lazni mondijalisto i moralisto uzivaj u svojoj "bajci" i nastavi da menjas nikove na ovom forumu.I ja cu da kritikujem koga ja hocu,pa makar to bio i spanac koji stalno izvlaci gace:lol:

Ps-Mrzitelju svih sportista iz Srbije,nadam se da neces osetiti kako je to kad tvoja reprezentacija osvaja titule sampiona sveta u raznim sportovima.Ovim zavrsavam i necu ti vise nista pisati.

NS GARI,Od prve recenice koju si napisao pa do tvog Ps.isto se meni desilo ...
Mene je cak i omalovazavao i izazvao da u dijalogu uradim nesto sto se posle meni nije dopalo od mene same .Natjerao me da budem ono sto ne volim biti .Sebe sam htjela da kaznim i da se povucem...Ti i njegov odgovor tebi me VRATIO...
To sto on hoce je da nas rastjera...Nece moci ...Ovom prilikom te molim da ne cinis moju gresku i da mu ne popustis...

Poslednja izmena:
O chemu vi pishete ovde:eek:
Aman ko koga mozhe da otera, suvishe ste se uzhiveli:lol:
Ovo je forum, aladumite:lol:, nije Rl, mogu da pishem kad ja hocu,kao i ostali, ali bez vredjanja, a to shto neko misli da nekog mozhe da otera, smeshno bwe:lol:
Svako ko ovde postuje ili na bilo kom pdf sam odluchuje da li cje pisati, odgovarati nekom na post, ignorisati neki nick, itd, bzv, ko se nervira samo sebi kida zhivce bzv:lol:
Opushteno, bwe:klap:

O chemu vi pishete ovde:eek:
Aman ko koga mozhe da otera, suvishe ste se uzhiveli:lol:
Ovo je forum, aladumite:lol:, nije Rl, mogu da pishem kad ja hocu,kao i ostali, ali bez vredjanja, a to shto neko misli da nekog mozhe da otera, smeshno bwe:lol:
Svako ko ovde postuje ili na bilo kom pdf sam odluchuje da li cje pisati, odgovarati nekom na post, ignorisati neki nick, itd, bzv, ko se nervira samo sebi kida zhivce bzv:lol:
Opushteno, bwe:klap:

Ma kako moze bez vredjanja, moze i sa vredjanjem :mrgreen:
Ali to je za kafanu :lol:

I nisam ja rekao da neko nekom ovde treba da polaze racune,vec sam samo izneo svoje misljenje
,jer mi je zapalo za oko toliko prozivanje Davidenka!

Odlichan post, slazhem se da svako treba da iznese svoje mishljenje, bez vredjanja i omalovazhavanja, bilo nickova, bilo sportista, bravo, kuliraj bwe, nek proziva Davidenka, smeta mu chovek shto dobro igra, i ajmo Nole, nadam se da cje pocheti bolje da igra, ono shto si napisao u vezi Noleta je tachno, mi koji navijamo za Noleta i nashe sportiste smo realni i objektivni:super::bye:

Poslednja izmena:
Ej bre,opet smarate ovde sa onim ko koga i zbog cega.... Alo ljudi,pisemo ko koga ne voli,argumentujmo to i lako cemo :D

Ja cu vam reci da ne volim Davidenka,a jedan od mojih argumenata je nedokazan - covek namesta meceve ali to mu jos niko nije dokazao.Ipak,to je toliko ocigledno da to nema nigde.Kome se jos desilo da vodi,igra kao car,i onda,puf,ne igra nista,izgubi ceo gem tako sto odserivra 4 duple servis greske???? To se nikome nije desilo! Doduse,jos nista nije dokazano....

Dalje,ima neku antipaticnu facu,OK,ukusi su razliciti....I pored toga,igra mi se ne svidja iako je covek Top 10 igrac vec,koliko,dosta godina?Njemu svaka cast za poziciju,svaka cast za svaku titulu,ali ga jednostavno ne gotivim.

Isto ako sto ne volim Mancester Junajted.Valjda zato sto navijam za Arsenal a simpatisem i Totenherm.Medjutim,nikad necu reci da je Mancester los klub,da su igraci lose...Ali cu uvek reci da mrzim Runija i da ne mogu ocima da ga vidim :p :p :p

Egzibicija u Atlantik Sitiju :

Endi Rodik - Pit Sampras 6-4
Endi Rodik - Marat Safin 6-4
Marat Safin - Pit Sampras 6-4

U mecu veceri Ivan Lendl gubi od Vilandera 6-3 i ovo mu je prvi javni mec nakon povlacenja iz tenisa 1994. On je dosta gresio ali vise nije ni ocekivao. Ipak,kaze da je uzivao pa mozda postoji sansa da ovog vanserijskog tenisera vidimo na jos nekoj egzibiciji ili Turu sampiona

Poslednja izmena:
Mislis de ces nas raztjerati tvojom mrznjom ...Pljuvanjem...Veras se.Espada..
.
Mene si upravo vratio ...Ojacanu time sto znam da nijesam sama ...I da takvim ko sto si ti treba reci istinu u lice...Pokusala sam da smirim tvoje negativne strasti nijesam uspjela i vise za to ne krivim sebe i nigdje ne bjezim ....:D

Tetka Duska:cool:
Nemo jadna da ih pustis, da te nerviraju...
Vidis i sama da nista nijesusu ponijeli lijepo iz kuce.
Da su sto ponijeli imali bi postovanje prema tvojim godinama.
Ti samo postuj dako nesto nauce, od tebe.
Vidjeli kako se osjecaju prozvani..narocito ona dezurna, izigrava nevinasce:hahaha: adobro ih ispreskaka ovaj djetic iz N. Sada. Svaka ti cast GARI samo udri..
:kpozdrav: momcino.

:kpozdrav: momcino, svaka cast:super:

Ivan Lendl i neigranje tenisa....Interesantno,ali dobar deo tih velikih igraca koji igraju dugo nakon karijere vise ni ne pipnu loptu,reket ili bilo sta sto im je jos trebalo :D

Nisam gledao meceve,ali verujem da je Rodik bio malo ozbiljniji da bi dobio i vise Samprasa. Sto se Safina tice,opet ocekivan rezultat.Sta,da neko nije ocekivao ad ce Sampras bilo koga dobiti? To moze u egzibiciji sa Federerom,secam se da sam pre tog tromeca najavio tacno kako ce ici sled dogadjaja. Steta sto nisam neke pare ulozio u tu svoju prognozu :(

Ivan je nakon tenisa sa istim zarom igrao i golf (drugacije i ne ume). I protivnik mu bas nije bio po meri,Mats i dalje trenira par sati dnevno a i igrao je na Seniorskim mecevima. I nakon povlacenja Ivana su unistavala ledja (kako i nece nakon onoliko godina vrhunskog tenisa) ali verujem da bi mogao da dobije nekog ''vrsnjaka'' ako bi malo ozbiljnije poceo da trenira.. naravno,daleko od toga da mu je to potrebno

Slozio bi Rodik obojicu sa trenutnom formom,samo da je hteo.. stvarno jedva cekam travu

Ej bre,opet smarate ovde sa onim ko koga i zbog cega.... Alo ljudi,pisemo ko koga ne voli,argumentujmo to i lako cemo :D

Ja cu vam reci da ne volim Davidenka,a jedan od mojih argumenata je nedokazan - covek namesta meceve ali to mu jos niko nije dokazao.Ipak,to je toliko ocigledno da to nema nigde.Kome se jos desilo da vodi,igra kao car,i onda,puf,ne igra nista,izgubi ceo gem tako sto odserivra 4 duple servis greske???? To se nikome nije desilo! Doduse,jos nista nije dokazano....

Dalje,ima neku antipaticnu facu,OK,ukusi su razliciti....I pored toga,igra mi se ne svidja iako je covek Top 10 igrac vec,koliko,dosta godina?Njemu svaka cast za poziciju,svaka cast za svaku titulu,ali ga jednostavno ne gotivim.

Isto ako sto ne volim Mancester Junajted.Valjda zato sto navijam za Arsenal a simpatisem i Totenherm.Medjutim,nikad necu reci da je Mancester los klub,da su igraci lose...Ali cu uvek reci da mrzim Runija i da ne mogu ocima da ga vidim :p :p :p

Dje se ti izgubi sve ovo vrijeme? Da nisi bio na Banovom B...?
Samo nemoj da lektorises...

Back