ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nedavno je jasno rekao da nece igrati i ne razumem zasto ovo (ponovo) radi

Voli gospodin covjek dramu oko sebe. ;)

Doduse, informacija nije provjerena, ali me ne bi cudilo da igra na kraju. Citala sam i ja da zeli igrati Estoril, a da ce propustiti MC kako bi se odmorio( od cega?) i posvetio blizankama(a inace spava sa cepicima u usima da mu ne bi smetale :mrgreen:)

Da, novi stadion ce svecano otvorenje imati treci dan turnira, 27. 04. :)

Trebao bi on igrati Rim, pomenuh Estoril u kontekstu toga da ove godine, po njegovim rijecima, propusta MC zbog Estorila, jer se ne zeli previse umoriti.

Poslednja izmena:
Procitah negde da sutra ide na pregled, povredio je quadriceps jos na mecu sa Fererom, ali nije sigurno da li je samo istegnuce ili nesto ozbiljnije, pa je MC pod upitnikom.
Ako se setim gde sam procitala ostavicu link. :)

Nista od Del Potra ni u Monte Karlu ni u Barseloni

Lik je nasao sjajan period da ne igra jer niko ne moze da dominira i nije izgubio skoro nista na ATP listi od Australian Opena. Davidenko je kljakav kao i on,Rodik ce mirovati do polovine juna a soderling moze samo da sanja odbranu finala sa Rolan Garosa

Videcemo kako ce se stvari odvijati do kraja godine ali ako ne izgubi mnogo poena na US Openu i Masters Kupu on ce od januara sakupljati velike sume bodova,ako bude igrao kako ume

Poslednja izmena:
Je li zvanicno to za Barcelonu? Trebao je propustiti samo MC, poceti trenirati i pojaviti se u Barci.... :think:

Procitala sam i ja sad, stvarno propusta oba turnira.

I Simon pauzira mjesec dana.

Poslednja izmena:

Back