ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio sam previse umoran da bih jutros gledao Federera,iako sam ga cekao negde do 3,ali jedva cekam da skinem mec i vidim sve te silne greske... ovaj mec definitvno mozemo staviti u grupu onih kada je gubio od vavrinke,Karlovica ili Benetoa,posebno zbog cinjenice da je Bagdatis po prvi put (odigrao skoro 100 turnira u karijeri do sada) dobio mec spasivsi mec lopte (a spasavao ih je u drugom i trecem setu)

Nakon 6 uzastopnih poraza Kipranin je sada ponosni vlasnik jedne pobede nad najvecim :D

Trece uzastopno a tek peto ukupno Masters 1/4 za soderlinga.. Conga je od pocetka turnira delovao kao da ne moze nista da uradi

Bilo bi sjajno kada bi Almagro mogao da pogadja na pocetku meca protiv Mareja (a napasce ga sigurno) jer Skot igra uspavano cak i za svoje standarde

Bice to dobro 1/4,ko god da mu bude protivnik

Zaboravio sam prosle nedelje da stavim Federeru jos nedelju dana na prvom mestu radi licnog lakseg pracenja... ovo je 274. i ostalo je jos 13 do obaranje rekorda

Mislio sam da ce se u Indian Velsu i Majamiju potpuno pribliziti pobedi broj 700 na ATP turu i Agasijevim 209 pobeda na Mastersima ali za to cemo morati sacekati sljaku

Monako se raspao posle osvojenog prvog seta pa je Ljubicic posle tacno 3 godine ponovo u 1/2 nekog Mastersa. Prosle godine je igrao dobro na Mastersima (4 1/4) a ako ovako nastavi ove godine nece morati neke od njih igrati sa Wild Card-om

Ocekujem da stane u 1/2 ali ce mu ovaj rezultat omoguciti da bude jos jedan teniser koji ce se motati oko mesta broj 20 na novoj listi

Poslednja izmena:
Najvjerovatnije nas ocekuje odlican mec nocas... Berdih zna da bude veoma opasan:ok:

P.S. U Endijevoj(naravno Rodik:)) polovini zrijeba moglo bi da bude jedno sjajno polufinale...

Poslednja izmena:
15 minuta je trajao 5. gem...alo breee...15 minuta:D
Ovo moze biti maestralan mec... Idemo dalje:)

8. i 9. gem(Nadal ga uzima sa 0-40) - brejk za brejk... Za sad je sve sjajno, pravo uzivanje!:D

Kakav poen Berdiha za pocetak 10. gema:D Ludilo:klap:
Ali cika Rafa zavrsava misiju zvanu 1. set...6-4...

Muski tenis u punom sjaju!:hvala:

Poslednja izmena:
2.set...

Kakav lob Tomasa u 3. gemu...:eek: Rafa se nervira:D

Za sad potpuno izjednaceno... Mozda cak i vece sanse za brejk ima Tomas...

Prelijepa dijagonala Rafe na pocetku 7. gema...:super:

Ipak ``stari dobri 7. gem`` ide u Rafinu kasicu...konacno brejk...:D

E da vidimo sad:D

I da, da... Kakav 8. gem! Instant comeback za Tomasa...po meni potpuno ocekivano! Jos jedna sjajna dijagonala Rafe...ali nije Tomas dosao da aplaudira Rafi vec da igra... 4-4!:D
9. gem gotov a nijesi stigao ni da pucnes prstima:D 5-4 za Tomasa:ok:
Majorcanin uzvraca na isti nacin...ali u svakom poenu je bilo gusto...

Kako igra Berdih...kako igra Berdih:D Cak je sebi dozvolio i duplu servis gresku... Sa nekoliko super snaznih forhenda poslao je Rafu na maraton:D

Taj-brejk je krenuo...i vec se luduje...:super:

Ali egal se drzi... Mijenjaju se strane, pa da vidimo:D
Mnogo mi je Rafa naelektrisan... Volio bih da ga vidim u 3. setu:D I naravno, evo jedne sumnjive odluke da zacini susret(tako je Rafa dobio mini brejk):D
I sa 7-6(7-4) zavrsava ovaj veooooma dobar mec!

Bravo Rafa! Bravo Tomas!

:klap:

P.S. Statistika nam otkriva da su los servis i neiznudjene greske Tomasa uveliko pomogle Rafi...

P.P.S. Tesko da Ljubicic moze zaustaviti Rafu(cak i da odigra fenomenalno)...tako da je moja prognoza sve blize ostvarenju(da ce Rafa igrati finale)...:ok:

Poslednja izmena:
Rafa je mogao i malo brze obaviti posao, nisam nikako spavala zbog njega. :mrgreen:

Nece biti bas lako protiv Ljube trube, covjek proslavlja 31-i rodjendan( barem po zvanicnim dokumentima, prica se da je stariji :lol:) i zeli si pokloniti finale Mastersa.

Back