ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kipranin Markos Bagdatis iznenadio je Rodžera Federera u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu.

Prvi igrač sveta doživeo je poraz u maratonskom duelu sa 7:5, 5:7, 6:7 (4:7). To je prvi trijumf Bagdatisa protiv Švajcarca u sedam dosadašnjih susreta.

Radosni Kipranin je po završetku meča poljubio teren u znak zahvalnosti za sve razmene udaraca, ali i zbog sreće pošto je uspeo da spasi tri meč lopte.

“Ovo je bio moj najbolji meč u karijeri. Gubio sam mnogo duela od vodećih igrača, pa je ovo pobeda za olakšanje. Ovo je veliki moment. Rodžer je bio agresivan, ali je mnogo promašivao. Ja sam bio mnogo mirniji”, rekao je Bagdatis.

Rafaaaaaaaaaaaa :worth::worth::worth:

Kad je izlazio zreb zeleo sam samo da se izbegne Izner jer lik igra sjajno.. zato se Rafa na kraju meca radovao kao da je uzeo neku ATP 250 titulu jer mu je trebalo svo strpljenje koje ima da savlada Anera

U prvom setu Rafa nije imao nijednu neiznudjenu gresku ali je morao da ceka do 7-5 da bi slomio otpor ptotivnika. Odmah na startu drugog imao je 15-40 i da je to iskoristio mec bi brzo bio gotov. medjutim,Izner se vratio a u 4. gemu Rafa pravi dve duple servis greske i do kraja ne uspeva da se povrati

Treci set je,ocekivano,doneo i pad Iznerovog prvog servisa pa je brzo bio brejknut a jedva se spasio i u sestom gemu,koji je trajao duze od 10 minuta. Na kraju,najveci Masters 1000 igrac danasnjice (uskoro i svih vremena) uspeva da svojim sigurnim servisima anulira protivnikova 22 as udarca i ostvari vaznu pobedu... sad ce sve ici lakse

Ovo je naravno i novo uzastopno 1/4 Mastersa za njega.. za poboljasanje ionako rekordnog niza :super:

Back