GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Endi kralj...melje li melje

E sada ga ceka super tezak mec protiv Robina... Ali izgurace on to

E sada ga ceka super tezak mec protiv Robina... Ali izgurace on to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Idemo po titulu, kad ste vec u finalu. 
Endi kralj...melje li melje![]()
E sada ga ceka super tezak mec protiv Robina... Ali izgurace on to![]()
To si opet fulao temu?Ucinilo ti se da je kafana?
![]()

Soderling![]()
a šta fali gosin sodeerlingu? osim što postoji iracionalna netrpeljivost prema njemu?
i sto ga je dobio poslednjih par puta Pa Urosu fali to sto se Soderling "odlicno" slaze sa rafomi sto ga je dobio poslednjih par puta
![]()
, Drugi mech, ajde Zimonichu

pa za to me zabole, bre...
dečko robin igra dobar tenis trenutno i ima moralni integritet, za razliku od rodika koji je pustio da ih na*uzimo ovde na dejvis kupu i nije hteo da dođe....samo zato što mrzi srbe.
ko ga hebe, bre.
i rodika i njemu slične.

Nakon dužeg vremena, finale Mastersa za njega, red je da ga i osvoji. 

Sestu u karijeri, interesantno- cetiri je uzeo na tvrdoj podlozi i dvije na sljaci.Auuuu sta ti je?![]()
Bzvz finale, nema nista dosadnije nego gledati Rodika..... Nadam se da ce Ivan uzeti.

, al' servira bombe, zato i mislim da ce on pobediti
Rafa i Marc uzimaju titulu u dublu.![]()
Zimonjic i Nestor nisu bas sretni sto vec drugi put u finalu gube od para koji je dobio WC za ucesce na turniru.
Rafi je ocito ove godine u IW-u cilj bio osvojiti dubl titulu.Sestu u karijeri, interesantno- cetiri je uzeo na tvrdoj podlozi i dvije na sljaci.

Zato je on izgubio od Ljube, sad mi je jasno![]()
Odlucio je testirati konkurenciju u dublu, u Miamiju ce igrati sa jos vecim amaterom od Marca. 
Ko zna-zna![]()

Jashta, kad vec kolko ono beshe meseci nije uzeo titulu u singluMa da, bilo mu je bezveze da uzme obje titule.Odlucio je testirati konkurenciju u dublu, u Miamiju ce igrati sa jos vecim amaterom od Marca.
![]()
, dobar je i dubl

Urose u pravu si.
Covek pobedi Novaka a i Rafu pocisti.
Tako je to sve po redu![]()
, lepo je pochistio, narochito u tajbrejku

Jashta, kad vec kolko ono beshe meseci nije uzeo titulu u singlu, dobar je i dubl
I po spisku Matejana, lepo je pochistio, narochito u tajbrejku
![]()
ostreljeni "veliki" divljaci.