ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Njih dvojica se super zabavljaju, a ovde ``se poklase``.
Ali to smo mi.
Znate sta pise na zidu jedne kuce kad autobus ulazi u moje naselje u Zemunu: ``Malo nas je, al` smo go.na``.
...možda se to odnosi samo na Zemunce... :lol:...

- - - - - - - - - -

Idu mi na zivce te imitacije,ali Roddick bar zna da ih uradi :D

Ovo je imitacija :ok::D ... ono No2akovo je totalni FAIL ...:sad2:...

Poslednja izmena:
Za Jahvea: Ja nisam Zemunka, ali silom prilika zivim u Zemunu. Beogradjanka sam.
Za Machony-ja: Opet kazem da sam citirala samo sto je neko napisao. Neki sociolog je rekao da grafiti i te kako oslikavaju drustvenu situaciju u zemlji...
Naravno da nikog nisam zelela da uvredim citiranjem grafita u mom postu.

I da, Rodik ima tu ``zicu`` za imitaciju. Savrseno je to uradio. Cak se i velicanstveni Rodzer smejao. Ja uvek napisem ono sto mislim.

Poslednja izmena:
A sto se tice Novakove imitacije Nadala, on je to uradio jer mu se moze... jer da nije smeo to da uradi svakako to ne bi uradio.
Imitacija je u stvari u neku ruku i karikiranje imitirane osobe, tako da mislim da je to dobro uradio i to jos pred Rafom...

Ali najvaznije od svega je da se momci sjajno zabavljaju... i neka. Zasluzili su, zar ne?

Best Grand Slam Matches Of 2013

Rafael Nadal d. Novak Djokovic 6-2, 3-6, 6-4, 6-1, US Open Final

AE1BDBFFDBD94CA986C26E81376DDEED.ashx

Novak Djokovic d. Stanislas Wawrinka 1-6, 7-5, 6-4, 6-7(5), 12-10, Australian Open fourth round

8C0156AF7BAA45178DE3330F65C60B01.ashx

Best Grand Slam Matches Of 2013

Rafael Nadal d. Novak Djokovic 6-2, 3-6, 6-4, 6-1, US Open Final

AE1BDBFFDBD94CA986C26E81376DDEED.ashx

Novak Djokovic d. Stanislas Wawrinka 1-6, 7-5, 6-4, 6-7(5), 12-10, Australian Open fourth round

8C0156AF7BAA45178DE3330F65C60B01.ashx

Ovaj mec sa Vavom na AO je najbolji, a drugi najbolji je Novakov mec sa Vavom u polufinalu USO. Ovaj izbor je propaganda za Nadala, da ne ispadne da su mecevi broja jedan totalno nezanimljivi, kao sto jesu. Bilo kako bilo Novak u sva 4 zvanicno najbolja meca ove godine.

Ovaj mec sa Vavom na AO je najbolji, a drugi najbolji je Novakov mec sa Vavom u polufinalu USO. Ovaj izbor je propaganda za Nadala, da ne ispadne da su mecevi broja jedan totalno nezanimljivi, kao sto jesu. Bilo kako bilo Novak u sva 4 zvanicno najbolja meca ove godine.

Ja se slazem i tu nema nikakve dileme.
Svaki njegov mec bilo da je Nole izgubio ili dobio je bio za pamcenje.

Zasto? Jel Viktor mozda igracina?

...naravno da jeste...to je njegov TADASNJI rang na ATP listi i pokazivao...
S obzirom da je LJepotam gubio 20 od 21 mec ove godine od +100 igraca onda Viktorov rang nije nimalo naivan :D...zar ne...evo ja sam te upravo SATRAO cinjenicama...cekam odgovor uz argumente, jes al kad bi znao :cepanje:...

Kada je Troicki bio 12-ti na svetu, smatram da je to mesto i zasluzivao, mada, rekla sam, tu ATP listu ja ne gledam bas nesto zdravo za gotovo.
Tada je igrao koliko-toliko konstantno i bio stabilan, kao sto obicno nije i tada mu se takva igra i odrazila na plasman.
Posle smo svi videli kako je pao u formi, pa ona afera... ali ja cu ga uvek braniti, jer je on moj, nas... pa sad opletite po meni, bas me briga.
Pa i Berdih nije imao pobede ove godine, samo je bio konstantan, pa je medju deset najboljih. A ja znam da moze bar da bude peti igrac na svetu.

Kada je Troicki bio 12-ti na svetu, smatram da je to mesto i zasluzivao, mada, rekla sam, tu ATP listu ja ne gledam bas nesto zdravo za gotovo.
Tada je igrao koliko-toliko konstantno i bio stabilan, kao sto obicno nije i tada mu se takva igra i odrazila na plasman.
Posle smo svi videli kako je pao u formi, pa ona afera... ali ja cu ga uvek braniti, jer je on moj, nas... pa sad opletite po meni, bas me briga.
Pa i Berdih nije imao pobede ove godine, samo je bio konstantan, pa je medju deset najboljih. A ja znam da moze bar da bude peti igrac na svetu.

Koji je to Viktor ZNAČAJNIJI rezultat napravio da bi bio 12 na svetu... 4.kolo RG...? :think:

...od koga je to Berdih bolji da bi bio u top 5...? ... pa ni od Ferera nije bolji... :lol:

Back