- Poruka
- 13.940
Ja samo citirah ono sto je neko napisao na zidu.
Naravno da necemo, ne bi trebali da se vredjamo ovde.![]()
Mogu i ja da citiram mnoge jos gore grafite i nigde necemo stici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja samo citirah ono sto je neko napisao na zidu.
Naravno da necemo, ne bi trebali da se vredjamo ovde.![]()
Nole nastavio da zabavlja Argentince: "pretvorio" se u Nadala na meču sa Rafom
...možda se to odnosi samo na Zemunce...Njih dvojica se super zabavljaju, a ovde ``se poklase``.
Ali to smo mi.
Znate sta pise na zidu jedne kuce kad autobus ulazi u moje naselje u Zemunu: ``Malo nas je, al` smo go.na``.
Idu mi na zivce te imitacije,ali Roddick bar zna da ih uradi
Best Grand Slam Matches Of 2013
Rafael Nadal d. Novak Djokovic 6-2, 3-6, 6-4, 6-1, US Open Final
![]()
Novak Djokovic d. Stanislas Wawrinka 1-6, 7-5, 6-4, 6-7(5), 12-10, Australian Open fourth round
![]()
...ako je mogao Viktor Troicki da bude 12 na svetu, zašto bi te onda čudilo što je taj meč proglašen za najbolji...Finale us opena najbolji mec????
Jedno od najgorih finala u poslednjih nekoliko godina...
...ako je mogao Viktor Troicki da bude 12 na svetu, zašto bi te onda čudilo što je taj meč proglašen za najbolji...![]()
![]()
Ovaj mec sa Vavom na AO je najbolji, a drugi najbolji je Novakov mec sa Vavom u polufinalu USO. Ovaj izbor je propaganda za Nadala, da ne ispadne da su mecevi broja jedan totalno nezanimljivi, kao sto jesu. Bilo kako bilo Novak u sva 4 zvanicno najbolja meca ove godine.
Da, to je jedna od većih sramota za današnji tenis...![]()
Nemoj tako Machony... ne slazem se sa tobom.
Zasto? Jel Viktor mozda igracina?
Kada je Troicki bio 12-ti na svetu, smatram da je to mesto i zasluzivao, mada, rekla sam, tu ATP listu ja ne gledam bas nesto zdravo za gotovo.
Tada je igrao koliko-toliko konstantno i bio stabilan, kao sto obicno nije i tada mu se takva igra i odrazila na plasman.
Posle smo svi videli kako je pao u formi, pa ona afera... ali ja cu ga uvek braniti, jer je on moj, nas... pa sad opletite po meni, bas me briga.
Pa i Berdih nije imao pobede ove godine, samo je bio konstantan, pa je medju deset najboljih. A ja znam da moze bar da bude peti igrac na svetu.
Koji je to Viktor ZNAČAJNIJI rezultat napravio da bi bio 12 na svetu... 4.kolo RG...?
...od koga je to Berdih bolji da bi bio u top 5...? ... pa ni od Ferera nije bolji...![]()
Berdih je bio bolji od Mareja i Federera. 3:0 protiv njih dvojice ove godine.
Marej sa slomljenim leđima i Federer u padu forme.
Koji je to Viktor ZNAČAJNIJI rezultat napravio da bi bio 12 na svetu... 4.kolo RG...?
...od koga je to Berdih bolji da bi bio u top 5...? ... pa ni od Ferera nije bolji...![]()