Pa sta tebi smeta sto se zove Pjer. Napisi mi da se zezas... i da ne mislis ozbiljno.
Ne mozes da znas da li je bas Novak dao ime Pjeru. I zasto je ime kuceta uopste bitno za ovu temu? Sto ti njegovo ime toliko smeta?
Prema tome, stvarno je iluzorno pisati o ljubimcima poznatih licnosti, osim kao nesto sto moze da bude zanimljivo.
Ti ne bi trazio svoje kuce kada bi se ne daj Boze izgubilo ili bilo ukradeno, kao sto se to dogodilo Djokovicima?
Naravno da su se obratili medijima. Tako bih i ja uradila da mi Mili ne daj Boze nestane...
Pa eto i TV stanica Studio B ima program gde prikazuju slike nestalih i pronadjenih kucnih ljubimaca.
Mislim da nema potrebe da se sad pominju imena Novakovih kucnih ljubimaca i potpuno je nebitno da li nose carska ili obicna imena ili strana imena.
Imam prijateljicu ciji se pas zove Dragisa. Dragisa je bio njen bivsi.

Ja moju kucu zovem Mili ili Milica.
Jedna druga moja prijateljica ima psa koga zove Dzordz.
A jedna moja koleginica ima macku koju zove Flekica.
Ako imas psa, onda i sam znas koliko se pas moze voleti. I ne razumem zasto te smaraju price o Pjeru.
Moja Milica i Novakov Pjer su se upoznali ovog leta na parkingu kod ulaza u zgradu gde Novakovi roditelji zive. U blizini radi veterinar koji leci moju Milicu, pa smo Mili i ja slucajno naletele na Dijanu i Pjera. Na moju nesrecu nije se rodila ljubav izmedju njih dvoje. Moja Milica nije bila zainteresovana za Pjera. Ignorisala ga je, na moju zalost.
Tada sam i upoznala Noletovu mamu. Naravno da nisam rekla da znam ko je, pricale smo o nasim kucama.... o njoj mogu samo da kazem da je kulturna i sasvim prirodna zena.
Mnogi ljudi ne znaju niti mogu da zamisle da je moguce, ali postoje slucajevi da covek vise zali zbog smrti svog ljubimca nego supruge ili clana porodice.
Necu sada da ulazim u uzroke i posledice i objasnjavam zbog cega je to tako, ali tako je. Verujte mi.
Ovakve reakcije se odnose i na muskarce i na zene.
Neka moderator ovaj post obrise, samo sam htela da pokusam da objasnim neke stvari...