Atlantida,gradovi na mesecu,NLO lobanja i ljudska lobanja.

evo Arione

http://dsal.uchicago.edu/reference/schwartzberg/pager.html?object=302&view=text

meni zanimljivo, sta ces ti iz ovog zakljuciti nemam pojma
iskreno, ne mislim da znamo "sve" i ne msilim da je ovo sto znamo...puno
al sam sasvim sigurna da nema potrebe "doradjivati" tako kako vi to radite
vise manje...fragmentarnu sliku koju imamo...
nece ona time postati uzbudljivija nego sto vec jeste...

aj laku noc

Da,to je tacno.

U Sfingi se nalazi arhiva sa pregledom civilizacija 500.000 godina unazad,plus dokazi da na 6 planeta wan naseg sistema,postoji wanzemaljski zivot,i letelice,njihovi opisi,i motiv dolaska tih civilizacija,odlaska,i ponownog dolaska.

I pitanje za Vraganu: Da li tebe zanimaju owakwe stvari? Posto sam primetio,da je wecina tvojih postova tu da bi srozala neku temu na najobicniji text,i u wecini oni nose samo ismejawanje.

PROROK Edgar Kejsi je rekao da se pod Sfingom nalazi ta arhiva, a takodje je rekao i gomilu drugih gluposti. A s obzirom da su pre pola miliona godina Zemljom hodali arhaicni ljudi, koji su imali manji mozak od nas, bilo bi cudo da su uopste znali da pisu, a da ne govorimo o tome da su uspeli da razviju naprednu civilizaciju, i jos da ostave detaljan opis svoje proslosti.Hocu da kazem da sve te tvrdnje poticu od jednog proroka koji je, kao i svi drudi proroci, zaradio silne pare obmanjivanjem naivnog naroda.

Da,to je tacno.

U Sfingi se nalazi arhiva sa pregledom civilizacija 500.000 godina unazad,plus dokazi da na 6 planeta wan naseg sistema,postoji wanzemaljski zivot,i letelice,njihovi opisi,i motiv dolaska tih civilizacija,odlaska,i ponownog dolaska.

I pitanje za Vraganu: Da li tebe zanimaju owakwe stvari? Posto sam primetio,da je wecina tvojih postova tu da bi srozala neku temu na najobicniji text,i u wecini oni nose samo ismejawanje.

zanimaju me...razne stvari...
nego, kako se to "sroza neka tema na najobicniji tekst"?
posto ona to, ako je postavljena kako treba, uglavnom i jeste...
a ono sto ti zoves "ismijavanjem" vecina ljudi zove manifestacijom....logike i zdravog razuma...
jer vidis, koliko god bi bilo...uzbudljivo da postoje "gradovi na Mjesecu" ili
"Ramzesova vikendica u Americi"...oni ne postoje.

no, ovo cega smo se dotakli u Indiji....postoji...i vrlo je uzbudljivo...

moje pitanje glasi;
zasto je ljudima poput npr. tebe uvijek... zanimljivija stvar koja ne postoji
od istinski uzbudljive stvari koja postoji?
jel to neki strah od...stvarnosti ili sta? :lol:

Rekao bih pre "Blic" ili " Kurir"al opet zbog izvora podcenjujemo informaciju.
"The Sun" je manje vazan od informacije koju prenosi.
A sad, "Google Earth" pa proveravajmo, "The Sun "na stranu.

izvoli, provjeri...
inace, ta teorija da "zbog izvora podcjenjujemo informaciju" ne pije vodu
tj. znas i sam da je izvor stekao...reputaciju upravo na temelju pouzdanosti/kvalitete informacija koje prenosi...:zper:

Da,to je tacno.

Odakle ti to...daj neki link kad vec tvrdis.Inace i meni su zanimljive takve stvari,ali nikad ih ne mogu uzeti tek tako zdravo za gotovo,Sumnja postoji za sve,al kod tebe je izgleda uopste nema,ne kazem ni da verujem ni da ne verujem,jednostavno me zaintrigira.
A ti nemoj tako grlom u jagode,pa te Vragana i ostali nece ismevati...prijateljski ti savetujem:bye:

Back