Atlantida bez Srba

louiskrstic

Domaćin
Poruka
3.209
Atlantida kao civilizacija imala je svoje trajanje od nekih 35000 godina. Prvih 25000 je išla u prosperitet i naučni napredak a onda je počela propadati. Od njihovih napredaka, recimo u medecini i putovanjima do okolnih planeta, ne dalje iz sunčevog sistema, kao i u napretku u svim ostalčim oblastima, nakon tog vrha počeli su stagnirati i propadati. NHarednih 10000 godina naporno su radili da su došli do jedne potpuno propale civilizacije koja je bila neprepoznatljiva i neuporediva sa onim uzlaznim periodom a naročito sa samim vrhom njihovog napretka.
Ne treba mnogo nagađati o mestu postojanja Atlentide jer je bila baš tamo gde je i naznačeno u oblasti Atlantskog okeana negde između Španije i Amerike.

Bilo je dosta onih koji su istraživali i pisali knjige. Do nekih sam dolazio i čitao. Tako je jedan od istraživača priobalja današnjih kontinenata zaključio da oni malobrojni koji su izbegli strašni zemljotres i propadanje Atlantide jesu dospeli do istočnih obala Amerike i njihovih potomaka ima i danas tasmo. Jedan broj njih je naselio zapadne obale Evrope i Afrike. Uistinu od nije izneo pretpostavku ko su tačno oni niti je išta mogao naslutiti o samoj Atlantidi naročito ne o njihovim dostignućima. Knjige i autora se ne sećam jer je to bilo pre dosta vremena. Pa ipak postoji jedna knjige, koju i sada imam u posedu, zove se "In the Company od ECK Masters," čiji autor je Phil Morimitsu.
Autor ove knjige je u njenom 32-om poglavlju pisao ne mnogo ali dovoljno da se shvati dosta toga o atlantiđanima i njihovoj propasti i raseljavanju.
Ono što je posebno obradio jeste da su imali aparate kojima su merili vibracioni nivo čovekovog tela i oibolelog organa tako da su lečenje izvodili mešavinama raznih trava kojima su ostvarili da ista poseduje baš istovetan nivo vibracija kao i oboleli organ. Hoću reći, da su za svakog čovek i svaki oboleli organ posebno spremali lek.
To je bio vrh njihovog razvitka aonda se osvrće na sami kraj postojanja ovog ostrva. Tada je od one napredne civilizacije ostala samo ružna senka jer ništa od napretka nije bilo. ZTavijali su se u kože životinja da bi opstajali, gotovo kao da su koliko juče "sišli sa drveta." Ruševine prethodnih naselja i gradova su postojale ali oni nisu ni znali viuše graditi a kamo li leteti do drugih planeta ili da su mogli sebe lečiti.
Možda će biti interesantno kako je nastala ova knjiga i zašto joj potpuno verujem.
Evo nekoliko reči;
Na ovoj planeti su uvek postojali duhovni velikani tipa Sokrat, Pitagora, Plato, Rama, Kvecalkoatl i mnogi drugi. Takav jedan postoji i danas jer je njihov red potpuno neprekidan, kada jedan napusti ovaj svet nastupa drugi koji je već pripremljen. Budući da su njihova učenja povučena i otišla u ilegali pre nekih 5000 godina, još u Egiptu, to oni pojedinci koji su nam poznati nisu radili pod njihovim pravim identitetom jer su bili izloženi proganjanjima i pogubljenjima.
Danas, tačnije pre pet ipo decenija ova učenja su ponovo iznešena u javnosti. Današnji učenici (sledbenici) mogu u svojim duhovnim telima, zajedno sa sveprisutnim i sveznajućim učiteljem pomenutog reda putovati u prošlost i posetiti vremenske zapise te videti sve ono što je od njihovog interesovanja. Tako je autor knjige vođen da poseti kraj perioda od 25000 godina njihovog najvišeg uspona a onda je posetio sami kraj postojanja Atlantide gde je i dao opise koje sam prepričao.
Zašto mu verujem? Baš zato što svako od nas u ovim učenjima ima svoja putovanja i posećuje po nešto što je od njegovog ličnog interesovanja ili od potrebe za duhovni razvitak.
Autor dalje kaže da su Američki Indijnci upravo ostatak te civilizacije sa Atlantide što odgovara njihovom opisu koji je iznet u knjigama Shariyat-Ki-Sugmad I i II.

Pa ipak, recimo koju reč i o Srbima i njihovoj stvarnoj kolevci. Bobi desert ili Gobi pustinja je kolevka današnjih srba ali i onih koje znamo kao Indijce i Jevreje. Ti izvorni Srbi bili su Uighur populacija koja se raselila te su dve struje lutale po Aziji i naselile se gde i jesu danas dok je jedna struja došla direktno na Balkan i znamo ih kao Srbe. Od dolaska na Balkan više nisu išli nikuda iu zato se veruje da su odavde odlazili za Indiju odnosno da su ovde došli iz Indije
Evo toliko o ovoj temi koja bi da dâ svoj doprinos u rasvetljavanju zabluda o Atlantidi i Atlantiđanima ali i o Srbima.
Ne treba zaboraviti da je na ovoj planeti bilo mnogo civilizacija čak i pre vremena za koje se pritpoostavlja da je početak nastanjivanja ove planete. Praktično, sve to je i nebitno za samu svrhu našeg postojanja i naše realčizacije samog cilja naših života.
 
Gobi pustinja i Atlantski ocean, niđe veze🤔
Zar ti ne pratiš ono što čitaš?
Prethodna tema o Atlantidi je zatvorena i u njoj se govorilo da su Srbi na jedan ili drugi način povezani sa Atlantidom. To je razlog da sam ovde pomenuo Srbe i njihovu izvornu tačku. Time si dobio dve informacije, o Atlantidi ali i o Srbima.
 

Back
Top