analogdigit;9552553]
Pa isto tako ja mogu da kazem, da nije potrebno da neko strori univerzum, on jednostavno jeste univerzum, da ga je neko stvorio onda to ne bi bio univerzum.
Znaci ako tvrdis da nista ne moze da nastane samo od sebe, onda ni bog ne moze da nastane sam od sebe. Jasno ko dan.
Opet se vracas na glupost, Bog je duh a ne materija , a za univerzum kada bi tako nesto rekao , protiv te hipoteze bi svedocila materija koja ima svoj kraj i pocetak Dakle nije isto jer materija nema moc da stvara, nesto niizcega , a morala bi postojati pre svog pocetka da bi se stvorila , zarnije to malo glupo?
A Bog nije materija, nema pocetka i kraja, On postoji od vecnosti.
Da stvarno ko je stvorio Beograd? Nisam o tome razmisljao.

Lose citas, rekao sam da je pitanje ko je stvorio Boga toliko apsurdno kao pitanje ko je otkao Beograd?
razumes sada ?
A reci mi molim te odakle ti to znas? Noramalno iz te knjige. Prema tome Bog posotji samo u toj knjizi i nigde vise! Zasto nije odlucio da sada posle par hiljada godina napravi nekakav dokumetarac, knjige su zastarele, mogao bi malo i on da rezira neki film!
Bog postoji nevezano dali se pominje u nasima glavama ili knjizi, jerne ceka on nikoga da mu se smiluje ,pa da kaze Boze eto ti mozda ne postojis ,ali eto ja verujem, Bog postoji nevezano za nas, i on je nas uzrok postojanja a ne mi njegov.
A sto se drugoga tice, Bog se javljao ljudima i objavio sebe , ali se uvek radjao novi rod ljudi kojima je opet morao da se pokazuje, a danas posto je zrtva njegovog sina za iskupljenje zavrsena, svi smo usinovljeni preko njegovog sina, i postali njegova bracai sunaslednici carstva Bozijeg, a dokaz toga je Duh Sveti kojega primamo krstenjem i koji se useljava u nasa srca isvedoci nam da smo dece Bozija, tako damnogima nije potreban cirkus i dokumentarac.
Pa ako tako kazes koji ce nam onda ta Biblija? Ako ne treba domorodcima onda ne treba ni nama! Sta ce nam sve te crkve, samo da bi hranili debele popove koji zive na tudjoj grbaci! Znaci kao sto si rekao Biblija je totalno nepotrebna kjiga, prema tome sto se ti toliko lozis na nju? Da je nekakva poruka dosla od boga, sigurno ne bi dosla u nekakvoj knjizi, koja je nedostupna svima, i koja je povrh svega, ne samo dvosmislena nego 2600smislena.
Razlika je u tome sto cemo mi koji smo krsteni u ime troice naslediti carstvo Bozije , a oni koji cine pravdua nisu krsteni zatobiti najmanji stepen blagodati, ali pod uslovom da su cisti od greha i da nikada nisu ni culi za Isusa, a knjiga je potrebna zato da bismo uvideli kako Bog stvara, koji su razlozi covekovog pada, Koja je svrha nasega zivota, onda dabi smo naucili iz istorijekakve su kazne stizale ljude zbog greha i neposlusnosti, onda radi raznih pouka, prorocanstava koja su se ostvarila, i ono najglavnije oprastanje grehova nama ljudima i usinovljenje i nasledjivanjacarstva Bozijeg. tako da je veoma potrebana , kao i ostale knjige koje su putokaz kauskome putu kojim treba da idemo.
Eto jos jednom potvrdjujes da je ta biblija totalno bespotrebna stvar, znaci koji ce nanm to kada i sami lepo mozemo da postupamo po savesti. Razumni smo ljudi, nismo kreteni.
Ako mogu ljudi koji zive u dzungli, mozemo valjda i mi.
A ovo sto se tice toga da ce doci kraj sveta, kada jevandjelje dopre do svih delova sveta, u to sam sasvim siguran. Zato sto ako se to desi, necemo vise biti ljudi, nego veverice koje veruju u bajke.
Najgore sto je savest zakrzljao, jer je telo nadvladalo dusom a dusa duhom , i covek se nemoze svojim silama spasiti, a u Hristu je sve moguce , jer smo njegovom zrtvom spaseni zabadava,da se nijedno telo ne pohvali da je svojom silom ucinilo ono ili ovo,
Biblija je bitna, i treba je procitati , a najvise citati novi zavet sa ostalim poslanicama i otkrivenjem .
A sto se tice kraja , ovo nisu moje reci nego Hristove , i ko zna sta ce se sve izdesavati do tada.?