Ateizam

Meni je strasno zanimljiv pogled Biblije na genetiku.

Naime imamo pricu o Jakovu i Lavanu.

Po toj prici Jakov je trazio od Lavana da ukloni sve crne i sarene ovce i koze i ostavi samo bele u stadu,a sve sarene i crne koje se rode posle ce biti Jakovljeve.

A jakov je naterao ovce i koze da radjaju sarene i crne mlade tako sto je posadio lesnike i kestenje.

I ovce i koze po Bibliji dakle radjaju crne mladunce i sarene ako gledaju u lesnike i kestenje

z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:

Po toj prici Jakov je trazio od Lavana da ukloni sve crne i sarene ovce i koze i ostavi samo bele u stadu,a sve sarene i crne koje se rode posle ce biti Jakovljeve.

A jakov je naterao ovce i koze da radjaju sarene i crne mlade tako sto je posadio lesnike i kestenje.

I ovce i koze po Bibliji dakle radjaju crne mladunce i sarene ako gledaju u lesnike i kestenje

zar bog nije gospodar i genetike, jer genetski kod u jednoj celiji sadrzi citavu jednu veliku biblioteku ,sa raznim informacija, tako je bog sa onim sto kazes da pise u bibliji , hteo pokazati lavanu da cini nepravdu , jerje od onoga sto je lavan smatrao nemogucim , stvorio jakovu, titavo stado.z:lol:

zar bog nije gospodar i genetike, jer genetski kod u jednoj celiji sadrzi citavu jednu veliku biblioteku ,sa raznim informacija, tako je bog sa onim sto kazes da pise u bibliji , hteo pokazati lavanu da cini nepravdu , jerje od onoga sto je lavan smatrao nemogucim , stvorio jakovu, titavo stado.z:lol:

joj kako je vama lepo z:lol:z:lol:z:lol:

Sve vam je odgovor nevidljivi,nepostojeci bradonja z:lol:z:lol:

Samo sto vecina ljudi preraste takvo razmisljanje oko 11-te godinez:shock:

pa vi gospodine sa, xasim korisnicima.?z:mrgreen:

Sa Xmojim klijentima? Firma koja mi plaća internet bavi se građevinarstvom. Ima i onih koji se bave farmacijom, trgovinom, prevozom itd... Ni sa jednima se nisam... udružio.
Može izgleati čudno za nekoga sa strane, ali ne vrti se sve oko biblije, ateizma i teorije evolucije. Neko mora i da radi.

Prilično dobro znaš Bibliju za jednog ateistu?

Prilično dobro znaš Bibliju za jednog ateistu?

Na zalost niko od vernika ne zna biologiju a hoce da prica o njoj z:lol:

Ne mogu da pricam o necemu ako nisam procitao.

Citao sam i Mein Kampf,jer ne mozes kritikovati nesto ako nemas pojma o tomez:lol:

A prilicno dobro poznjaem i grcku mitologiju pa me to ne cini vernikom u Zevsa i Posejdona z:D

Kao sto rece Sun Tzu -
Ako ne poznajes ni sebe ni protivnika izgubices svaku bitku,ako poznajes sebe ali ne i protivnika,neke ces bitke dobiti neke izgubiti,ali ako znas i sebe i protivnika svaku ces bitku dobiti.

Zato vam savetujem vernici,idite u biblioteku pa naucite nesto o evoluciji,biologiji,abiogenezi pa se onda vratite da pricamo.

Ako sam ja mogao da naucim bibliju mozete i vi biologiju z:plez:

ово горе си ти написао, а ово доле је оно што си ме цитирао

јел то кречана а
a0424.gif

evolucija se ne bavi nastankom zivota
to zna svako ko je zavrshio 7. razred na uchenje a ne na sazaljenje/vezu.

B-)

jel si chuo nekad za "Lapsus" ?

Citao sam i Mein Kampf,jer ne mozes kritikovati nesto ako nemas pojma o tomez:lol:

A prilicno dobro poznjaem i grcku mitologiju pa me to ne cini vernikom u Zevsa i Posejdona z:D

Kao sto rece Sun Tzu -
Ako ne poznajes ni sebe ni protivnika izgubices svaku bitku,ako poznajes sebe ali ne i protivnika,neke ces bitke dobiti neke izgubiti,ali ako znas i sebe i protivnika svaku ces bitku dobiti.

Zato vam savetujem vernici,idite u biblioteku pa naucite nesto o evoluciji,biologiji,abiogenezi pa se onda vratite da pricamo.

ne mogu, tu greshish...

imaju predrasude ;)

Kao sto rece Sun Tzu -

I sve to znanje nemože ti pomoći da odvratiš nekog da vjeruje u Boga ,hm

I sve to znanje nemože ti pomoći da odvratiš nekog da vjeruje u Boga ,hm

A ko je rekao da mi je to cilj?z:lol:

Meni se samo gadi kad neko prica o necemu o cemu nema pojma.

Pricate o evoluciji a ne znate ni definiciju teorije ni sta evolucija znaci?z:lol:

A nesto nisam siguran ni da ste bibliju citali dalje od 10-te strane

Znanje se ne nalazi u jednoj knjizi

Poslednja izmena:

Back