Ateizam

Не одлазим никуда. :hahaha:

Немој само да ме тераш да ти држим курс о медитацији.
Само ми веруј на реч, ако хоћеш... ако нећеш баш ме брига...:sanke:

pa zato sto nisi dostigla odredjeni stepen znanja ali ima vremenaz:lol:

Recimo sagledavanje smisla zivota, postojanja, smrti...Ne puko objasnjavanje nekih pojava u prirodi zasta sluzi nauka kojoj su nedostupna ova razmisljanja; zapravo ona je nemocna pred njima.

E, hajde sada da vidimo šta si ti izumovala o smislu života, postojanja, smrti, jer ja ne umujem o njima?
I molim te citiraj kada odgovaraš da znamo kome odgovaraš.

Poslednja izmena:
Bog je dakle političar? Samo političari umišljaju da nešto postižu rečima. Kada je potrebno ispuniti poljoprivredni plan, podići hidrocentralu na Dunavu ili pomeriti kamenčugu sa grobnice, onda su neophodni šljakeri. :confused:

Mnogo volis da gledas Dnevnik, a?
Za tvoju informaciju onda, "sljakeri" ne moraju da budu neizostavno i ateisti...z;)

Mnogo volis da gledas Dnevnik, a?
Za tvoju informaciju onda, "sljakeri" ne moraju da budu neizostavno i ateisti...z;)

"U početku beše reč" Ovo samo neki političar može da odvali. :mrgreen:
Inače, statistički, vernici su češće šljakeri jer su prosečno slabije obrazovani pa im nisu previše dostupne struke koje više zapošljavaju intelekt.

Ali, moj post odnosio se na nesposobnost pomeranja kamena sa grobnice. Ovaj jednostavni gest "vladara materije" bio bi od znatno veće koristi za veru nego vaskrs koji niko nije video.

pa kako je tamo u zemlji nedodjiji ,jesi li pitala nekoga lamu salamuz:lol: ima li koji zli duh od poznatih ?z:mrgreen:
Е.. а онај што је све створио и брине се да све функционише...

Што ти бре није дао мало смисла за хумор? z:cry:

Е.. а онај што је све створио и брине се да све функционише...

Што ти бре није дао мало смисла за хумор? z:cry:

Ma kakav humor. Kao hrišćanin mora da pogne glavu i da bude ponizan. Mora da moli za mesto u Carstvu Nebeskom. Mora da umuje o smislu smrti a ti bi još i da se smeje.

ja sam i znao da te ovo nece zasmejatiz:mrgreen:
добро.. ако је тебе насмејало ето бар неке користи...z:lol:

Сатану сте ви измислили. Заправо верујете онима који су га измислили.
као и зле духове и остале небулозе...

добро.. ако је тебе насмејало ето бар неке користи...z:lol:

Сатану сте ви измислили. Заправо верујете онима који су га измислили.
као и зле духове и остале небулозе...

poznat je on u svim religijama samo sa drugim imenimaz:cry:

Pa tvoj, ti si ga izmislio. Nisam znao da Satana ima i ortaka. Ja sam mislio da sam sam.:hahaha:
цццц... нападаш вернике.. и то на теми атеизам..

а они су ту дошли да те просветле...z:lol:

бог им задао домаћи...:sanke:

чудно.. како су остале религије дошле до тог сазнања када су погрешне...
а будизам је начисто омануо.. тај лик се тамо не помиње...z:lol:

pa valjda zato sto je filosofija, sta ima da vas dira i iskusava ,kada vas vec ima/z:mrgreen:

Back