BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
Не одлазим никуда.
Немој само да ме тераш да ти држим курс о медитацији.
Само ми веруј на реч, ако хоћеш... ако нећеш баш ме брига...![]()
pa zato sto nisi dostigla odredjeni stepen znanja ali ima vremena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не одлазим никуда.
Немој само да ме тераш да ти држим курс о медитацији.
Само ми веруј на реч, ако хоћеш... ако нећеш баш ме брига...![]()
И наука је живо биће?Recimo sagledavanje smisla zivota, postojanja, smrti...Ne puko objasnjavanje nekih pojava u prirodi zasta sluzi nauka kojoj su nedostupna ova razmisljanja; zapravo ona je nemocna pred njima.
Recimo sagledavanje smisla zivota, postojanja, smrti...Ne puko objasnjavanje nekih pojava u prirodi zasta sluzi nauka kojoj su nedostupna ova razmisljanja; zapravo ona je nemocna pred njima.
Нико.mnogo si znatizeljna ? sta mislis ko brine da sve sto postoji da, postoji, ko daje zivot svemu sto vidimo, itd,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Bog je dakle političar? Samo političari umišljaju da nešto postižu rečima. Kada je potrebno ispuniti poljoprivredni plan, podići hidrocentralu na Dunavu ili pomeriti kamenčugu sa grobnice, onda su neophodni šljakeri.![]()
То ти православни одговор рекао?pa zato sto nisi dostigla odredjeni stepen znanja ali ima vremena![]()
То ти православни одговор рекао?![]()
Mnogo volis da gledas Dnevnik, a?
Za tvoju informaciju onda, "sljakeri" ne moraju da budu neizostavno i ateisti...![]()
pa kako je tamo u zemlji nedodjiji ,jesi li pitala nekoga lamu salamuima li koji zli duh od poznatih ?
![]()
Е.. а онај што је све створио и брине се да све функционише...pa kako je tamo u zemlji nedodjiji ,jesi li pitala nekoga lamu salamuima li koji zli duh od poznatih ?
![]()
Е.. а онај што је све створио и брине се да све функционише...
Што ти бре није дао мало смисла за хумор?![]()
Ima. Tvoj Satana je univerzalno loš duh na svim meridijanima.
Е.. а онај што је све створио и брине се да све функционише...
Што ти бре није дао мало смисла за хумор?![]()
kako moj, ? zar mu ti nisi blizi? pa vi ste ortaci , zajedno napadate vernike![]()
добро.. ако је тебе насмејало ето бар неке користи...ja sam i znao da te ovo nece zasmejati![]()
Ma kakav humor. Kao hrišćanin mora da pogne glavu i da bude ponizan. Mora da moli za mesto u Carstvu Nebeskom. Mora da umuje o smislu smrti a ti bi još i da se smeje.
добро.. ако је тебе насмејало ето бар неке користи...
Сатану сте ви измислили. Заправо верујете онима који су га измислили.
као и зле духове и остале небулозе...
цццц... нападаш вернике.. и то на теми атеизам..Pa tvoj, ti si ga izmislio. Nisam znao da Satana ima i ortaka. Ja sam mislio da sam sam.![]()
Pa tvoj, ti si ga izmislio. Nisam znao da Satana ima i ortaka. Ja sam mislio da sam sam.![]()
чудно.. како су остале религије дошле до тог сазнања када су погрешне...poznat je on u svim religijama samo sa drugim imenima![]()
чудно.. како су остале религије дошле до тог сазнања када су погрешне...
а будизам је начисто омануо.. тај лик се тамо не помиње...![]()
pa valjda zato sto je filosofija, sta ima da vas dira i iskusava ,kada vas vec ima/![]()