Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.512
и непоштујеш оца и матер
мислиш 6 б.з.?![]()
Ako me otac gadja sekirom sigurno necu da mu ponudim kafu iako mi je otac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
и непоштујеш оца и матер
мислиш 6 б.з.?![]()
Pre nekog sto su stupile na snagu te zapovesti mi smo silovali svoje majke i sestre, tukli roditelje, ubijali.......a onda smo rekli DOSTA
E bas bogu hvala na zapovestima, stvarno nas je doveo u red, otvorio nam oci sta valja a sta ne![]()
pa onomad je u starom zavetu i tako nešto smatrano za normalno...
iz koje vukojebine ti dolazish kad se tamo gadjate u porodici sikirama![]()
Ko je cvecka je diskutabilnoпа чим те гађа секиром ниси нека цвећка
- - - - - - - - - -
Ne gadjamo se naravno ali nismo ni kreteni da trpimo nekoga ko nas j,be pa makar to bili i sami roditelji.
Sad mi reci ono "moli se i volisvog neprijatelja:.......
JEDNA OD NAJVECIH GLUPOSTI KOJE SAM CUO
Ti ga voli a ja cu samo ako se ponasa korektno prema meni kao i ja prema njemumoje je da ga volim
ima
po chemu sudite da ste normalni?
Svako za sebe misli da je najnormalniji ali kakve to veze ima sa temom ?
kako nema veze?
pljujete ovde verujuce, pljujete po svetoj knjizi, pljujete po pravoslavlju, plujujete po tradicionalnim vrednostima u koje se vernici kunu...pa pitam po chemu ste vi to normalniji od vernika? da se vratim samo nekoliko strana unazad u kafani pa da vidimo rechnik, provokacije, intelektualnu bedu i primitivne doskochice neverujucih koji tvrde za sebe da su elita![]()
Nego ima li neki vernik da pita nesto ili samo da prodaju maglu i da presipavaju iz supljeg u prazno?![]()
Ne pljujemo, samo tvrdimo da su gluposti
Meni nisu isprali mozak, imam oci i usi, imam nos da oseti sta smrdi a sta mirise.i sta imas samo ti a sta nemaju verujuci?
Meni nisu isprali mozak, imam oci i usi, imam nos da oseti sta smrdi a sta mirise.
Zivim odlicno i bez vere, nista mi ne nedostaje
vidim... kad ni na obicno najprostije pitanje nisi u stanju da odgovoris![]()
Pa pitaj brate, izvoli......
Ohoho , ne djelujes mi tako ponizan kako se predstavljas ! Ateisti imaju primitivne doskocice i ti odmahkako nema veze?
pljujete ovde verujuce, pljujete po svetoj knjizi, pljujete po pravoslavlju, plujujete po tradicionalnim vrednostima u koje se vernici kunu...pa pitam po chemu ste vi to normalniji od vernika? da se vratim samo nekoliko strana unazad u kafani pa da vidimo rechnik, provokacije, intelektualnu bedu i primitivne doskochice neverujucih koji tvrde za sebe da su elita
al da ne bude dileme ja vas sve volim..kaki god da ste... i kad kradete tudje umotvorine i predstavljate kao svoje, kad provocitate prostachki jer se bojite sopstvene poniznosti i bola koju vam ona prichinjava, kad manifestovanu slobodu liberalnog ustrojavate na pogreshnim premisama i kao vrh, sto ne znate kako da se nosite sa onim sto vas kochi u zhivotu pa morate da nadjete po svaku cenu ventil a po pravilu nije popustio ventil vec vam je bushna guma![]()
Ohoho , ne djelujes mi tako ponizan kako se predstavljas ! Ateisti imaju primitivne doskocice i ti odmah
po doskocicama shvatis ko je ateista a ko vjernik ? Puni zatvori ateista a vjernici se smjerno mole u crkvi ?
ima
po chemu sudite da ste normalni?
kako nema veze?
pljujete ovde verujuce, pljujete po svetoj knjizi, pljujete po pravoslavlju, plujujete po tradicionalnim vrednostima u koje se vernici kunu...pa pitam po chemu ste vi to normalniji od vernika? da se vratim samo nekoliko strana unazad u kafani pa da vidimo rechnik, provokacije, intelektualnu bedu i primitivne doskochice neverujucih koji tvrde za sebe da su elita
al da ne bude dileme ja vas sve volim..kaki god da ste... i kad kradete tudje umotvorine i predstavljate kao svoje, kad provocitate prostachki jer se bojite sopstvene poniznosti i bola koju vam ona prichinjava, kad manifestovanu slobodu liberalnog ustrojavate na pogreshnim premisama i kao vrh, sto ne znate kako da se nosite sa onim sto vas kochi u zhivotu pa morate da nadjete po svaku cenu ventil a po pravilu nije popustio ventil vec vam je bushna guma![]()
Po cemu ste vi normalni?