Ateizam

pa onomad je u starom zavetu i tako nešto smatrano za normalno...

Zato i kazem da je biblija jedno veliko sranje kao i sve ono sto je isus rekao.

Nije nam rekao nista sto bi nas unapredilo i omogucilo da zivimo bolje nego da nas sjbe.

Prodaj sve i budi siromah kao ja......mnogo pametno

- - - - - - - - - -

iz koje vukojebine ti dolazish kad se tamo gadjate u porodici sikirama:roll:

Ne gadjamo se naravno ali nismo ni kreteni da trpimo nekoga ko nas j,be pa makar to bili i sami roditelji.

Sad mi reci ono "moli se i volisvog neprijatelja:.......

JEDNA OD NAJVECIH GLUPOSTI KOJE SAM CUO

- - - - - - - - - -

Ne gadjamo se naravno ali nismo ni kreteni da trpimo nekoga ko nas j,be pa makar to bili i sami roditelji.

Sad mi reci ono "moli se i volisvog neprijatelja:.......

JEDNA OD NAJVECIH GLUPOSTI KOJE SAM CUO

jel.. a ja bi reko da nije... sta me boli ako me mrzi, sigurni mrzi iz nekog razloga koji moze biti opravdan ili neopravdan...moje je da ga volim pogotovo ako znam kako je slab... a roditelji i postovanje... ranije se znao red, danas ne, svesno se radi na formi oslobadjanja dece od tutorstva bilo koje vrste, ali to nosi negativne konsekvence da ne yebu zivu silu sto moze biti dobro kod nekih a kod drugih nikako... to je inache ideoloshki satanizam, jer to nije pitanje da li dete vise voli majku od oca sto je normalno, vec sto ne voli nijednog roditelja pa znachi ni sebe...

Svako za sebe misli da je najnormalniji ali kakve to veze ima sa temom ?

kako nema veze?

pljujete ovde verujuce, pljujete po svetoj knjizi, pljujete po pravoslavlju, plujujete po tradicionalnim vrednostima u koje se vernici kunu...pa pitam po chemu ste vi to normalniji od vernika? da se vratim samo nekoliko strana unazad u kafani pa da vidimo rechnik, provokacije, intelektualnu bedu i primitivne doskochice neverujucih koji tvrde za sebe da su elita :lol:

al da ne bude dileme ja vas sve volim..kaki god da ste... i kad kradete tudje umotvorine i predstavljate kao svoje, kad provocitate prostachki jer se bojite sopstvene poniznosti i bola koju vam ona prichinjava, kad manifestovanu slobodu liberalnog ustrojavate na pogreshnim premisama i kao vrh, sto ne znate kako da se nosite sa onim sto vas kochi u zhivotu pa morate da nadjete po svaku cenu ventil a po pravilu nije popustio ventil vec vam je bushna guma :lol:

Poslednja izmena:
kako nema veze?

pljujete ovde verujuce, pljujete po svetoj knjizi, pljujete po pravoslavlju, plujujete po tradicionalnim vrednostima u koje se vernici kunu...pa pitam po chemu ste vi to normalniji od vernika? da se vratim samo nekoliko strana unazad u kafani pa da vidimo rechnik, provokacije, intelektualnu bedu i primitivne doskochice neverujucih koji tvrde za sebe da su elita :lol:

Ne pljujemo, samo tvrdimo da su gluposti

kako nema veze?

al da ne bude dileme ja vas sve volim..kaki god da ste... i kad kradete tudje umotvorine i predstavljate kao svoje, kad provocitate prostachki jer se bojite sopstvene poniznosti i bola koju vam ona prichinjava, kad manifestovanu slobodu liberalnog ustrojavate na pogreshnim premisama i kao vrh, sto ne znate kako da se nosite sa onim sto vas kochi u zhivotu pa morate da nadjete po svaku cenu ventil a po pravilu nije popustio ventil vec vam je bushna guma :lol:
Ohoho , ne djelujes mi tako ponizan kako se predstavljas ! Ateisti imaju primitivne doskocice i ti odmah
po doskocicama shvatis ko je ateista a ko vjernik ? Puni zatvori ateista a vjernici se smjerno mole u crkvi ?

kako nema veze?

Kakva sveta knjiga *Bitch Please*

To sto tebi predstavlja sveta knjiga za mene je obicna hartija. To sto je tebi sveto, ne mora i meni...

Ako znate da je plata za greh smrt...

Rev 20:11 I videh veliki beo presto, i Onog što seđaše na njemu, od čijeg lica bežaše nebo i zemlja, i mesta im se ne nađe.
Rev 20:12 I videh mrtvace male i velike gde stoje pred Bogom, i knjige se otvoriše; i druga se knjiga otvori, koja je knjiga života; i sud primiše mrtvaci kao što je napisano u knjigama, po delima svojim.
Rev 20:13 I more dade svoje mrtvace, i smrt i pakao dadoše svoje mrtvace; i sud primiše po delima svojim.
Rev 20:14 I smrt i pakao bačeni biše u jezero ognjeno. I ovo je druga smrt.
Rev 20:15 I ko se ne nađe napisan u knjizi života, bačen bi u jezero ognjeno.

... zar ćete biti toliko tvrdoglavi da nastavite da živite u grehu i da konačno završite u jereru ognjenom - drugom smrću?

???

Poslednja izmena:

Back