sto se poslodavca tice - prava mozes da probas da potrazis na sudu. sto se tice ovih drugih - moras da cekas da umers da bi dosao 'serviser'.

Ovo je dozivotni ugovori, a razmatranje ispunjenja ugovora ili potrebe za odredjenim obestecenjem usledjuje  nakon smrti. Tako barem pise u ugovoru. 

sto se tice malverzacija i pranja kesa - to nema veze sa religijom. kao sto sam napipsao na nekoj drugoj temi - i popov prdez smrdi kao i kod ostalih ljudi (i vernika i nevernika).

Nema veze sa religijom, ali ima veze sa popovima i sa tim da neki treba da idu u zatvor. 

da, legalno je prepricavati tudja prorocanstva ali je zabranjeno plasirati svoja 

Imaju licencu, znas i sam koliko je tesko probiti se na trzistu kad pocinjes od nule. 

zene su bile primer. 
svaka zena ima mozak pa neka nauci da ga koristi.
taj primer je bio pojasnjenje razlike izmedju psihologa i popova. 
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13006390&postcount=5375
psiholog moze da bude los ali je prica sa popom u tom slucaju u startu losa jer je jasan stav crkve prema statusu zene u braku.

Ne bas. Moja recenica je upucena na to da svaki coveki ocekuje da bude placen za uslugu koju pruza. Psihologa sam uzeo za primer jer ima slican posao. 
Ti si svoju pricu zavrsio kad si rekao da su popovi prevaranti, posle toga sve sto rade moze da bude samo prevara, ne moze da bude nista korisno. 
I na kraju sto se tice psihologa/psihajatara, oni nemaju jasno odredjenu pricu, vec uzimaju pomalo sa svih strana i nije uvek jasno sta kupujes i sta tacno zastupaju. Ne mogu sada da se setim bio je na TV jedan sto je pricao o snaznom muskarcu i zeni koja zeli da se oseca sigurno pored njega i jos stosta. 
Tako da je tvoja prica zasnovana na predrasudi o religiji i losoj generalizaciji psihologa.