gost 202584
Poznat
- Poruka
- 7.235
I zakonom takodje.![]()
зашто књишки мољац није никад на актуелној страни?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I zakonom takodje.![]()
зашто књишки мољац није никад на актуелној страни?
A aktuelna strana je.......
Nekome ključ zaklanja i pogled, da shvati sebe. Bunda ne može biti dovoljna čak i pred ogledalom. Posle života nema smrti, a posle smrti nema života. Sujeta ne da da se shvati očigledno.
Jel' ti to meni laskaš?.Teško je tehnologu duha ovo shvatiti.

Jel' ti to meni laskaš?.
Opišem sebe iz vaše perspektive i odma' padaju lovorike.![]()
Jel' ti to meni laskaš?.
Opišem sebe iz vaše perspektive i odma' padaju lovorike.![]()
Ne bas. Moja recenica je upucena na to da svaki coveki ocekuje da bude placen za uslugu koju pruza.
Psihologa sam uzeo za primer jer ima slican posao.
Ti si svoju pricu zavrsio kad si rekao da su popovi prevaranti, posle toga sve sto rade moze da bude samo prevara, ne moze da bude nista korisno.
I na kraju sto se tice psihologa/psihajatara, oni nemaju jasno odredjenu pricu, vec uzimaju pomalo sa svih strana i nije uvek jasno sta kupujes i sta tacno zastupaju. Ne mogu sada da se setim bio je na TV jedan sto je pricao o snaznom muskarcu i zeni koja zeli da se oseca sigurno pored njega i jos stosta.
Tako da je tvoja prica zasnovana na predrasudi o religiji i losoj generalizaciji psihologa.![]()
"Tehnolog duha" za mene je epitet. Mada, pretpostavljam da ti to nije bila namera....Nisu lovorike,ne znam na šta si mislio.

"Tehnolog duha" za mene je epitet. Mada, pretpostavljam da ti to nije bila namera....![]()
naravno da ocekuje. problem je sto nekima prolazi prodavanje magle i uz to imaju podrsku drzave i beneficije.
moze da bude korisno. popove mozes da platis da ti cepaju drva, beru kukuruz...jesi video koliko energije imaju kad su se pomlatili?...jesi video onog visokog sa desne strane vrata? njemu ne treba traktor -sam moze da vuce plugove.
da li imam predrasude po pitanu religije ili ne, nepoentalno je govoriti...ja sam od pravoslavno krstene bebe dosao do ateiste. znaci bilo je razmisljanja na tu temu cim sam dosao do nekog zakljucka.
Znam da nije isto psiholog i psihijatar, ali obojica prckaju po ljudkim umovima, cesto krajnje nevesto.psihologe i psihijatre ne treba stavljati u isti kos. mislim da bi se psihijatar uvredio ako bi ga nazvao psihologom.
i dalje mislim da je u globalu poentalnije pricati sa psihologom nego sa popom iako mislim da i medju popovima ima dosta bistrih/mudrih/pametnih ljudi samo im je kao deci instalirana verska magla pa nisu videli pravi put po pitanju karijere...verujem da ima onih koji veruju da postupaju ispravno.
Mislim da mozemo da se slozimo da sto se tebe tice religiju treba ukinuti.![]()
оцена је подељена, ритам се побољшао...
недостаје склад да би била одржива целина.
кад се целина подели, шта добијемо?

Nisu lovorike,ne znam na šta si mislio.Mož u par stihova da probaš da pojasniš?
par stihova

Natera te da razmishljash...Eskimo: "If I did not know about God and sin, would I go to hell?"
Priest: "No, not if you did not know."
Eskimo: "Then why did you tell me?"
Jesi ti nekada upoznao uzivo takvog ateistu, ili takvi ateisti postoje samo u religijskom marketingu?Негативан атеизам неверовање Богу,разочарење у Бога где се појединац налази
и конфликту са Богом у жељи да се освети за празна надања па се на тај начин у ствари освети самом себи у жељи да Бога то заболи.
Нека врста Нихилизма.

Jesi ti nekada upoznao uzivo takvog ateistu, ili takvi ateisti postoje samo u religijskom marketingu?
Koja je to nebuloza - mrzeti neshto shto ne verujesh da postoji...
Ah...........Нисам упознао никога који то ради свесно али сагледавањем поступака и контраверзних изјава могао сам да закључим.
А читао сам их више један од њих беше Ниче,Хитлер,Стаљин.....

Ah...........
Sva trojca su imali brkove, jel to znachi da svi ateisti imaju brkove?
Moja preporuka je da ne donosish zakljuchke o ateistima na osnovu informacija koje ti daju nepouzdani izvori.
Da se razumemo, ateista ne veruje u boga. Sve ostalo zavisi od osobe do osobe. Danas sam recimo chuo da postoje ortodoksni ateisti... Imash ateiste koji veruju u kreaciju(ralianci), ateiste koji veruju u reinkanaciju, itd.
Ateizam nije ni ideologija ni religija. Chunjenica je da cesh medju ateistima naci vishe sekularnih humanista i skeptika...

Jesi ti nekada upoznao uzivo takvog ateistu, ili takvi ateisti postoje samo u religijskom marketingu?
Koja je to nebuloza - mrzeti neshto shto ne verujesh da postoji...
Нисам упознао никога који то ради свесно али сагледавањем поступака и контраверзних изјава могао сам да закључим.
А читао сам их више један од њих беше Ниче,Хитлер,Стаљин.....

Koliko ja znam Hitler je bio rimokatolik, a Staljin pravoslavac.![]()