_Krang_
Domaćin
- Poruka
- 3.752
Aha. I to je trajalo 500 godina.
Dan kosovskog fijaska proglašen je za dan koji se slavi.
A onda je svratio Napoleon...![]()
Onda je došao Miloš Obrenović.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha. I to je trajalo 500 godina.
Dan kosovskog fijaska proglašen je za dan koji se slavi.
A onda je svratio Napoleon...![]()
Egipćni su vodili ratove sa svojim susedima da bi prigrabili što više zlata, slonovače i sličnih tričarija. Najveći deo ovog bogatstva zatrpavali su zajedno sa preminulim vladarem koji je smatran bogom.1.Ovo je generalizacija i apsolutna neistina.
Stanovnici doline Nila počevši od 3200 gpne napadaju svoje severne susede i nasilno aneksiraju Deltu. Stanovnika Doline Nila je bilo mnogo manje u odnosu na Deltu međutim Dolina Nila, Nakada kultura, bila jekompaktnija, pre je doslo do centralizovane vlasti, poglavarstva, proto kraljevstva i naposletku kraljevstva i imperije.
3200 gpne upadaju konjanici iz ruskih stepa na Balkan i potpuno razbijaju vincansku kulturu, a bilo ih je neuopredivo manje. Mala napomena je samo da su ti došljaci imali konje i bronzano oružije.
Zanimljiva pojava je i ta da su pojedini stanovnici vinčanske kulture prihvatili agresivnu kulturu nomada, te su i sami počeli da kidišu na svoje dojučerašnje komšije.
Ratovi se gotovo uvek vode zbog pohlepe.
2.Religija je kriva što je Kalifornija prenaseljena ?![]()

Razlike između bresmrtne i mene su relativno minorne.i ti pocinjes da licis na besmrtnu. Nema mehanizam naturanja, ali je toliko mocna da svi moraju da je prihvate.
Jos samo da dokaze ateizam i mozete da je prisvojite.![]()
Nauka je ukratko dokazala da "božja reč" vrvi netačnostima. A ti svati kako oćeš.Nauka je dokazala da poznavanje prirode starih naroda nije tacno. A jos nije dokazala da Bog ne postoji.

Blagodarim!Mislis kao sto grizli lovi crne medvede? Onda mora da si neki veliki medjed, vec od ovih domacih.![]()

Nauka je ukratko dokazala da "božja reč" vrvi netačnostima. A ti svati kako oćeš.![]()
Posećuju istu crkvu sa Mitom.Sećanje te dobro služi, pa mi reci, sećaš li se možda koju je veru baštinila ta gospoda?![]()
Nije važno u šta veruju vođe. Važno je u šta veruje rulja.Gotfrid kralj Jerusalima, Ricard, Saladin, Napoleon ?
ko je ovde vernik, i u šta veruje sem u sopstvenu moć ?
Rekao sam da oni (brezobrazni ateisti) nisu u pravu, a ne da ti nisi u pravu.Nisam ?
Mislim da te čitava jedna tema demantuje, a sigurno je da pomaže, da vernicima još više ogade ateizam i da ih potpale još jače.
Plemenito, nema šta![]()

Onda je došao Miloš Obrenović.
Zazi,filozofe moj omiljeni,otkud ti to da se slavi dan kosovskog boja?Slavi se Vidovdan,on je postojao i pre boja![]()

Nauka je dokazala da nije tačno da bog postoji onako kako su to verovali Jevreji (i ostali od njih postali).Ali nije dokazala da Bog ne postoji.![]()
Nauka je dokazala da nije tačno da bog postoji onako kako su to verovali Jevreji (i ostali od njih postali).

Najveći deo ovog bogatstva zatrpavali su zajedno sa preminulim vladarem koji je smatran bogom.
Ako to nije religijski motiv, onda nemam pojmasa dolinom Nila.
Kalifornija je prenaseljena jer je to mesto na kojem, s jedne strane, ženama narastu sise i kosa poplavi, a s druge strane, to je mesto gde je koncentracija sisatih plavuša najveća.![]()

Kalifornija je prenaseljena jer je to mesto na kojem, s jedne strane, ženama narastu sise i kosa poplavi, a s druge strane, to je mesto gde je koncentracija sisatih plavuša najveća.[/QUOTE
.
Jesu religiozne te plavuše ?![]()
Da Miloš nije postao svinjarski trgovac, daklem kapitalista, teško da bi pokretao revolucije.
E, ideja da kapitalisti mogu na vlast ti je od Buržoaske revolucije.

Posećuju istu crkvu sa Mitom.![]()

Nije važno u šta veruju vođe. Važno je u šta veruje rulja.
dobijaš i kad kurs ide gore i kad kurs ide dole. Sve je u trendu.![]()

kako je cudno sto svaki drugi post pocinje sa ateisti su ovakvi...ateisti su onakvi
ateisti su zubari![]()
A ako oni lupaju gluposti (1+1=28) a ja im kao vernik kazem da to nije tacno i to potkrepim argumentima, ti argumenti za njih nemaju nikakvu vrednost zato sto sam ja vernik a oni ateisti i iza mene stoji YHWH a iza njih nauka.
bolesno, kazem ti.
.........................................................
Ovde si malo zastranio. Nijedan ateista neće da lupa gluposti (1+1=28) već su ateističke tvrdnje zasnovane na argumentima. Čisto sumnjam da bi neki ateista odbacio istinu potkrepljenu argumentima. Zapravo to je suština ateizma.
Ovde si malo zastranio. Nijedan ateista neće da lupa gluposti (1+1=28) već su ateističke tvrdnje zasnovane na argumentima. Čisto sumnjam da bi neki ateista odbacio istinu potkrepljenu argumentima. Zapravo to je suština ateizma.

Ali nije dokazala da Bog ne postoji.![]()
Cesto se govori, sta ateizam nije ili protiv cega je. Ti sad govoris o sustini ateizma, da li bi mogao malo da razradis, bez uplitanja religije naravno?
I nisam vezao moral za ateizam, vec neki ateisti, hvala sto si rascistio ovu dilemu. Ona jasno govori da pojava moralnijeg drustva, bez nasilja i ratova, ne zavisi od odbacivanja religije.![]()
Već nekoliko forumaša mi je skrenulo pažnju na neki tamo "njihov forum". Nisam tamo bio iako sam ateista. No, ništa nemam protiv da gazi trnje svako ko zastrani.Demantuje te taj njihov forum na kome su se i neki ovdašnji ateisti proveli kao bosi po trnju, kao i neki pacijenti odande koji su prešli ovde i ubrzo ostali bez argumenata.
Naravno, tada je krenula čuvena retorika omalovažavanja, čak i pretnji. Ovde, na ovom forumu.
U razgovoru je učestvovalo troje vernika i dvoje ateista sa jedne, i zloglasni ateista sa druge strane.
Taj je, naravno, bio protiv svih i svi su bili "zatucani vernici".
Imate i vi svoje zilote i borce za pravdu, ebiga
![]()