Ateizam

Evo na šta sam mislio:

поштовани друже Зазијавало,
познато нам је да сте атестирани фанатик и да Вам је речник богат, посебно изразима као што су
idiot, glupak, majmunčina...
и да сте изузетно широког образовања, виспреност Вам је врлина а једноумље мана.
с надом да ћемо уз giscardа да преживимо трећи светски рат, можете, као и досад да рачунате на одлучан одговор.
срдачно, Ваш пријатељ

Poslednja izmena od moderatora:
Ne , nego da ateisti ne mogu da oproste Staljinu kratkotrajnu izdaju ateistickog ucenja, pa ga se sad odricu :)

neka je bio i 5 reinkarnacija amebe pod imenom žnigudinka, njegovi postupci kao osobe su nehumani i stavljanje u bilo koju grupaciju tu cinjenicu ne menjaju...
i prdež vernika i prdež ateiste slično smrde...

Sad si naparavio takvu papazjaniju od razlicitih veskih sistema i to tako lepo istrgao iz istorijskog konteksta da bi bilo jadno da nije tako smesno. I ovo neko treba da shvati ozbiljno?
Pa nisam vam ja pisao papazjanije u svete knjige.
Shto se tiche istorijskog konteksta, opet, nisam vam ja kriv shto se drzite knjiga starih 2000+ godina...

da postoji određeni stepen osnovane sumnje, ali ne i takav stepen izvesnosti da bi sud doneo osuđujuću presudu.

Дакле,у правном смислу није крив. :per:
Сад,да ли заиста јесте или није се треба доказати,и ако се докаже,тек онда треба упућивати приговоре цркви уколико би га штитили када би његова кривица заиста била доказана.
Пошто га је суд ослободио,чему онда приговор цркви да штити педофиле?

поштовани друже Зазијавало,
познато нам је да сте атестирани фанатик и да Вам је речник богат, посебно изразима као што су
idiot, glupak, majmunčina...и да сте изузетно широког образовања, виспреност Вам је врлина а једноумље мана.
с надом да ћемо уз giscardа да преживимо трећи светски рат, можете, као и досад да рачунате на одлучан одговор.
срдачно, Ваш пријатељ

Ko ti je pomogao da ovo sastaviš? :lol:

A gde sam ja to koristio izraz "majmunčina", na primer?

Sve. Hriscani ne mogu da imaju robove, Hriscani ne mogu da ubijaju vestice (cak se ni ne pominju u novom zavetu, za stari ne znam , ali cini mi se ni tamo) , Hriscani ne ubijaju nevernike ...
Ne mogu sada jer im zakon drzave u kojoj zivi ne dozvoljava. Pitam da li po svetim knjigama ima pravo?

Druga knjiga Mojsijeva, glava 22:
18. Вештици не дај да живи.

Ne mogu sada jer im zakon drzave u kojoj zivi ne dozvoljava. Pitam da li po svetim knjigama ima pravo?

Druga knjiga Mojsijeva, glava 22:

Ne znam , pitaj jevreje, to je njihova knjiga zakona , ovde ubijanje vestica nije bilo uobicajeno , nit je bilo propisanio nekakvim zakonom, obicajnim ,religijskim , a posebno drzavnim .Vidis , tvoj problem je sto si pun predrasuda , i vernike vidiis tako kako ih vidis . a u stvari tvoje ponasanje i delovanje ovde na forumu ima sve one osobine koje si ti prilepio vernicima i oznacio ih kao lose.

U čemu je problem sa vešticama? :dontunderstand:
I uzgred, može se podržavati i jedno i drugo.

Znaš, Ivica i Marica je istinita priča, samo dosta iskrivljena. :lol:
Bolje da nađeš neki drugi primer. ;)

ако занемаримо тумачења, надам се да нећеш имати проблема са рушилачком енергијом другарице...

:zcepanje:

a ona što truje Snežanu jabukom...

pa ja sam mislio, da...ako su tolike simbole iz Knjige protumacili, protumacice i ivicu i maricu kao simbol unesrecenih zbog 'zlobnog vesticarenja' pa ce da povezu i sa Snežom...

btw..ja ne znam sta je to vestica...da li je neophodno da ima crvenu kosu/kukast nos/da budu pogrbljene? na koji jos nacin ih mozemo prepoznati...?
valjalo bi znati od koga ne uzeti jabuku i cije slatkise iskulirati...

Ne znam , pitaj jevreje, to je njihova knjiga zakona , ovde ubijanje vestica nije bilo uobicajeno , nit je bilo propisanio nekakvim zakonom, obicajnim ,religijskim , a posebno drzavnim .Vidis , tvoj problem je sto si pun predrasuda , i vernike vidiis tako kako ih vidis . a u stvari tvoje ponasanje i delovanje ovde na forumu ima sve one osobine koje si ti prilepio vernicima i oznacio ih kao lose.
To nije odgovor. Vidim da si se prebacio na ad hominem... :ok: Pokushaj ponovo.

pa ja sam mislio, da...ako su tolike simbole iz Knjige protumacili, protumacice i ivicu i maricu kao simbol unesrecenih zbog 'zlobnog vesticarenja' pa ce da povezu i sa Snežom...

btw..ja ne znam sta je to vestica...da li je neophodno da ima crvenu kosu/kukast nos/da budu pogrbljene? na koji jos nacin ih mozemo prepoznati...?

колко год речено и исписано, само кад најебш почнеш да верујш. под условом да си јак, иначе и ђаво верује да је у рају...

Ma tako se lažu mala deca. Samo je crvena kosa neophodna...:zper:

Imam iscrpan odgovor na pitanje. :cool:

Back