Ateizam

Ау, како ничете - к'о печурке после кише... шта је ово, "нова мода" неко ИНТЕРНЕТ ВРБОВАЊЕ???

a87a284b2f.gif
a87a284b2f.gif
a87a284b2f.gif
a87a284b2f.gif
a87a284b2f.gif
a87a284b2f.gif
a87a284b2f.gif

Ne gresi dusu mozda ste od iste fele.z:)

Cartmanland:
Ako nikad pre nisi prihvatio Božju ponudu spasenja i večnog života, onda za to ne postoji bolje vreme nego što je ovo SADA (2. Korinćanima 6:2). Odluči se i reci Isusu Hristu DA i to upravo sada, tu gde jesi - dok sediš pred računarom.
Racunar je djavolja naprava, ovaj moji je nacisto posednut.z:)
I kome onda da kazem da?z:hm:

Poslednja izmena:
Ne gresi dusu mozda ste od iste fele.z:)

Racunar je djavolja naprava, ovaj moji je nacisto posednut.z:)
I kome onda da kazem da?z:hm:

Не верујем, таман посла! Православци НИСУ неки тамо секташи... тако нешто било би испод сваког нивоа.:ljutko:

@Cartmanland je mozda pravoslavni vernik.........u zadnje vreme se malo ko izjasnjava.z:(

Не, сигуран сам! Ако би тако нешто и рекао не бих му поверовао јер никада нисам срео православца који СВОЈУ ВЕРОИСПОВЕСТ КРИЈЕ ИЛИ ПРЕЋУТКУЈЕ... зна се КО то ради и ЗАШТО тако нешто ради...

Eto priznala sam z:)

eremita:
Не, сигуран сам! Ако би тако нешто и рекао не бих му поверовао јер никада нисам срео православца који СВОЈУ ВЕРОИСПОВЕСТ КРИЈЕ ИЛИ ПРЕЋУТКУЈЕ... зна се КО то ради и ЗАШТО тако нешто ради...

Ima logike, mada ovog niko nije ni pitao, cinimi se. Pitacu ga cim se pojavi.:per:

Poslednja izmena:
цитат:
Подстичемо вас да се обратите Јеховиним сведоцима да вам помогну да сазнате шта Бог очекује од вас како бисте на прихватљив начин могли да га обожавате. Сада је време да предузмете акцију. Немојте одлагати. Близу је крај кривој религији! (Софонија 2:2, 3). Ради детаљнијег објашњења ове теме, видети књигу Откривење — близу је величанствени врхунац!, коју су издали Јеховини сведоци.
******************************************************************************************************

Где ли је Зази да ово прочита - он и онако стално очекује факс - а ови "сведоци" су га изгледа већ добили...

Шта је крива религија? Како ће јој доћи крај? Како ће тај догађај утицати на вас?
Svaka je religija kriva religija. Moglo bi se reći da je religija kao pojava jedna od najštetnijih stvari koja je ikada zadesila čovečanstvo. Pitanje je kada (da li uopšte?) ćemo se oporaviti od ovog zla...

Svaka je religija kriva religija. Moglo bi se reći da je religija kao pojava jedna od najštetnijih stvari koja je ikada zadesila čovečanstvo. Pitanje je kada (da li uopšte?) ćemo se oporaviti od ovog zla...
и теби се аватар опасно накривијо...z:lol:

Када би овог тренутка неко доказао да бога нема.. и када би сви верујући остали без икакве наде..
шта мислиш.. какво би се добро десило? z:hm:

Када би овог тренутка неко доказао да бога нема.. и када би сви верујући остали без икакве наде..
Odgovor na tvoje pitanje dao je, još pre sto godina Džordž Bernad Šo rekaviši

"The fact that a believer is happier than a skeptic is no more to the point than the fact that a drunken man is happier than a sober one."

iliti u prevodu "činjenica da je vernik srećniji od skeptika ne ide dalje od činjenice da je i pijan čovek srećniji od onog koji je trezan"

Dete veruje u Deda Mraza dok je malo, kada odraste shvati da Deda Mraz ne postoji. Svi smo mi prošli kroz to, iako zvuči surovo, niko zbog toga nije osetio neke strašne posledice.

A pogledaj šta se danas u svetu radi (Gaza, npr) zbog vere u pogrešnog Deda Mraza... Zamisli kad bi neko skupio sve jevreje i palestince i rekao im "džaba ste krečili, ni jedan ni drugi bog ne postoji, a vi se džaba krvite zbog različite religije".

P.S. Znam da je utopija, ali me uvek razveseli.... :-)

Их... заборавио си да напишеш да је религија "опијум за народ"... штета...z:hi:

Odgovor na tvoje pitanje dao je, još pre sto godina Džordž Bernad Šo rekaviši

"The fact that a believer is happier than a skeptic is no more to the point than the fact that a drunken man is happier than a sober one."

iliti u prevodu "činjenica da je vernik srećniji od skeptika ne ide dalje od činjenice da je i pijan čovek srećniji od onog koji je trezan"

Dete veruje u Deda Mraza dok je malo, kada odraste shvati da Deda Mraz ne postoji. Svi smo mi prošli kroz to, iako zvuči surovo, niko zbog toga nije osetio neke strašne posledice.

A pogledaj šta se danas u svetu radi (Gaza, npr) zbog vere u pogrešnog Deda Mraza... Zamisli kad bi neko skupio sve jevreje i palestince i rekao im "džaba ste krečili, ni jedan ni drugi bog ne postoji, a vi se džaba krvite zbog različite religije".

P.S. Znam da je utopija, ali me uvek razveseli.... :-)
Сасвим се слажем са овим што си рекао. Јесте тако.. и много ми је жао због тога..

пијан човек када се отрезни осећа мамурлук, који брзо прође...
али верник кога нагло тргнеш из ''сна'' може да откачи начисто...z:(
да изгуби оријентацију/смисао живота..

но.. џаба куцкамо.. то се свакако никада неће десити, јер онима који су на власти баш одговара да људи верују...

и теби се аватар опасно накривијо...z:lol:

Moguća su dva scenarija.Negativan i dalje će jedan procenat čovečanstva verovati bez obzira što su im predočeni svi mogući dokazi,psihijatri će imati pune ruke posla,totalni kolaps i haos jer dobar deo ljudi vezuje moral za postojanje imaginarnog bića...
Pozitivan ljudi će se okrenuti poboljšanju uslova za život,pod tim uslova bih obuhvatila mnogo toga,ali da ne dužim

Čekaj Kojice , a kako ateisti funkionišu?Dakle,njima apsolutno nije potreban takav vid nade.

Moguća su dva scenarija.Negativan i dalje će jedan procenat čovečanstva verovati bez obzira što su im predočeni svi mogući dokazi,psihijatri će imati pune ruke posla,totalni kolaps i haos jer dobar deo ljudi vezuje moral za postojanje imaginarnog bića...
Pozitivan ljudi će se okrenuti poboljšanju uslova za život,pod tim uslova bih obuhvatila mnogo toga,ali da ne dužim

Čekaj Kojice , a kako ateisti funkionišu?Dakle,njima apsolutno nije potreban takav vid nade.

Kakvi psihijatri, zatvori bi imali pune ruke posla, ako bi i oni uopste funkcionisali.
Zamisli da prosecnom verniku ispostavis dokaz, nema vise nade, nema raja, nema obecanja, nema vecnosti, samo jedan zivot u kome smo svi rodjeni u razlicitim uslovima i posle koga nema nista. Koliki bi tu bio pozitivan efekat?
Ateisti? Bolje nego vernici u svakom slucaju.z;)

Devojko koja voli konje z:mrgreen: ti i ja zapravo pričamo istim jezikom.Takođe sam napisala da bi dobar deo završio u zatvorima,ako bi isti postojali.Pozitivni efekti.Svakako da bi pre toga moralo da se poradi na edukaciji i razvijanju svesti.

Razvijanje svesti i edukacija vernika bi bila stvar visokog rizika, ukoliko bi zapoceli tretman, tek nakon ispostavljanja dokaza, zato je neophodno pokusavati i pokusavati............dok ne pristignu dokazi.z:)

Back