- Poruka
- 3.886
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pregledač ti je to čime izlaziš na internet. Obično bude internet explorer,firefox,opera,flock,avant itd... Ne znam kojim se ti služiš. Idi na googl i traži Opera browser,skini ga i koristi. Ja imam 3 razna,jer neće svi sajtovi da rade na sve pregledače.![]()
бљак.. то више нико не користи...internet explorer

бљак.. то више нико не користи...![]()

Где сам ја рекла да треба да ме моли или убеђује?ON nece da te moli, ili da te ubedjuje, nego ti sama moras to da odlucis!

bljak ili ne ovo ce mi dodatno opteretiti racunar, ja koristim krs inace tako da...........bitno je da je uspelo![]()

А што је онда потребно да кажем да?ako vec sve shvatas bukvalno onda i rec VERA shvati bukvalno. Poenta je u verovanju, a ako verujes u njega, onda i njije potrebno da se pojavi ispred tebe i da te `pita`., ili sta vec.

Де си бе? Е.. ај се врати страницу уназад и уради онај тест...al bash![]()

А што је онда потребно да кажем да?![]()
ovo prviput chujem
da nekom bolje radi IE od FF
ja uzo Ubuntu Linux
PREZADOVOLJAN SAM B-)

Ako ne osecas potrebu, onda nemoj. Vere se ne namece, nego covek treba sam da je oseti u sebi. Svako dobro ! pozzzzzzzz

Radi na 700MB slobodnog prostora na disku, eto kako mi radi racunar, znaci sve sto skinem ga dodatno opterecuje i smanjuje slobodan prostor, treba mu generalni remont![]()

Možeš li da obrišeš neke stare fajlove?![]()

Ako nikad pre nisi prihvatio Božju ponudu spasenja i večnog života, onda za to ne postoji bolje vreme nego što je ovo SADA (2. Korinćanima 6:2). Odluči se i reci Isusu Hristu DA i to upravo sada, tu gde jesi - dok sediš pred računarom.
"Ni jedan ateista koji je opovrgavao božansko poreklo Isusa Hrista nije poricao da je On ideal čovečanstva." (Dostojevski)
"Ne, ja ne verujem da postoji Bog. No ja znam da On postoji. I to mi je jedino znanje što ima neku vrednost od sveg mog znanja..." (Mihajlo Pupin)

Ako nikad pre nisi prihvatio Božju ponudu spasenja i večnog života, onda za to ne postoji bolje vreme nego što je ovo SADA (2. Korinćanima 6:2). Odluči se i reci Isusu Hristu DA i to upravo sada, tu gde jesi - dok sediš pred računarom.